Varsler fra Pfizer: – De forfalsker data om vaksineskadene

0
Foto: Shutterstock

Ifølge Brook Jackson, en varsler som jobbet med Pfizers fase 3 COVID vaksinestudie, ble data forfalsket, selskapet hyret inn dårlig trente personer til å administrere injeksjonene, og oppfølginga av rapporterte bivirkninger lå langt etter. Dette skriver Dr. Joseph Mercola.

FDA fulgte ikke opp Jacksons klage og undersøkte ikke påstandene før de ga full lisens til Pfizers Comirnaty-vaksine.

FDA ønsker nå 75 år til å dryppe ut dataene den var avhengig av for å gi full lisens til Comirnaty.

En bivirkningsrapport fra Pfizer, som dekker desember 2020 til slutten av februar 2021, viser at vaksinen forårsaker alvorlige og ofte langsiktige, alvorlige skader.

Pfizers data viser også at vaksinen forårsaker alvorlige skader hos gravide og ammende kvinner. Basert på disse dataene alene, som FDA var klar over i slutten av april 2021, burde Pfizer-vaksinen ha blitt trukket fra markedet.

BMJ: Varsler ble forfulgt av ledelsen

Dr. Patricia Mills varslet British Medical Journal om hvordan ledelsen hennes behandlet hennes bekymringer for pasientsikkerheten. Det førte til at den samme ledelsen begynte å forfølge henne, skriver BMJ. Dette er bare et av ekstremt mange tilfeller av at personer i maktposisjoner prøver å bringe varslere til taushet, men det er viktig at den er rapportert gjennom BMJ.

Brook Jacksons vitnesbyrd

Vitnesbyrdet til Brook Jackson ble publisert i BMJ 2. november 2021 av den gravende journalisten Paul Thacker. bmj publiserte denne artikkelen 2. november 2021, og vi publiserte hele artikkelen hans to dager etter:

Covid-19: Forsker varsler om problemer med informasjonsintegritet i Pfizers vaksinestudie

Og vi fulgte den opp dagen etter i forbindelse med at 16 svenske leger med utgangspunkt i denne avsløringa stilte krav om at vaksineringene må stoppes:

Forskningsfusk fra underleverandør til Pfizer. 16 svenske leger krever at vaksinasjonen stanses

Brook Jackson ble også intervjuet av The Last American Vagabond, og det kan man se her (klikk på bildet eller lenken under):

Brook Jackson Interview – Pfizer Whistleblower Exposes Cover Up Calling Vaccine Data Into Question

Pfizer og FDA later som om avsløringene ikke finnes.

Pfizer svarte ikke på noen av spørsmålene fra BMJ, hvorav ett var om Ventavias data ble inkorporert i Pfizers sikkerhets- og effektanalyser.

Vi vet imidlertid at ingen av problemene Jackson tok opp i klagen sin til FDA ble notert eller adressert i Pfizers orienteringsdokument, sendt inn til FDAs rådgivende komitémøte 20. desember 2020, da søknaden om nødbruksgodkjenning ble gjennomgått.

FDA gikk videre og ga Pfizers vaksine nødbruksgodkjenning allerede dagen etter, til tross for at de hadde mottatt Jacksons klage, noe som burde ha satt bremsene på FDAs autorisasjon. De burde i det minste ha undersøkt saka før de gikk videre.

BMJ har forsøkt å få svar fra FDA på hvorfor den ikke har inspisert noen av Ventavias prøvesteder i kjølvannet av Jacksons anklager, og om andre klager på rettssaken er mottatt. En talsperson for FDA sa til BMJ at byrået ikke kan kommentere siden det er «en pågående sak», hva nå det måtte bety.

Dekker over skader og dødsfall

I midten av november 2021, to måneder etter at søksmålet ble anlagt, ga FDA ut det første partiet på 91 sider, som avslører at FDA har vært klar over sjokkerende sikkerhetsproblemer siden 30. april 2021.

Samlet, til og med 28. februar 2021, mottok Pfizer 42.086 bivirkningsrapporter, inkludert 1223 dødsfall, hovedsakelig fra USA, Storbritannia, Italia, Tyskland, Frankrike og Portugal. Av disse bivirkningene ble 25.379 medisinsk bekreftet. Nedenfor er et diagram fra et av dokumentene som viser en generell oversikt over de rapporterte resultatene.

Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports

Å ha 1223 dødsfall og 42.086 rapporter om skader i løpet av de første tre månedene er et betydelig sikkerhetssignal, spesielt når man tenker på at svineinfluensavaksinen fra 1976 ble trukket etter bare 25 dødsfall.

Farlig for gravide og ammende kvinner

På side 12 i dokumentet “Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports Received Through 28-Feb-2021” finner man data om gravide og ammende kvinner. Også her er resultatene hårreisende og burde ha utløst en fullstendig stopp for injeksjonskampanjen til gravide og ammende.

Forrige artikkelMens vi venter på Russland ……
Neste artikkelIntervju med dr. Robert Malone, mannen som ble for farlig for Twitter
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).