Intervju med dr. Robert Malone, mannen som ble for farlig for Twitter

0

Dr. Robert Malone, mannen som oppfant den mRNA-baserte teknologien som nå benyttes i C19-vaksinene, er svært kritisk til vaksineringen og narrativet rundt dem. Han er høyt merittert, har unektelig faglig tyngde, er svært kunnskapsrik, og byr på betraktninger, analyser og fakta som er svært relevante i dagens situasjon. Men nettopp denne kunnskapen har gjort ham farlig for den høyst spekulative vaksineindustrien og deres lojale mediekanaler, så han ble slettet fra Twitter:

Twitter knebler kritisk vaksineforsker

Malone er ingen «Anti-vaxxer». Vaksiner er hans liv. Da han ble kastet ut fra Twitter hadde han 500.000 følgere. Fra før er han kastet ut fra LinkedIn, og han er heller ikke å finne med egen profil på Facebook.

Men det førte til at han ble intervjuet av Joe Rogan og fikk millioner av seere.

En leser skriver:

At Malone sensureres så intenst, er en bekreftelse på at han er en fryktet varsler, og en man absolutt bør lytte til. Sterke krefter prøver å kneble varslere som Malone med sensur, utestenging, diskreditering og andre udemokratiske og skitne virkemidler.

Men han er ikke alene, og tusenvis av forskere og leger har alt mistet sin lisens og sitt levebrød, eller står i fare for å gjøre det, fordi de stiller vanskelige spørsmål, og fremmer fakta og logikk på dette feltet.

Les også: Dr. Robert Malone, oppfinnaren av mRNA-teknologien, varslar Worst-Case Scenario om COVID-19-vaksinane

Mediene og BigTech har politisert og korrumpert medisin på global skala

Forrige artikkelVarsler fra Pfizer: – De forfalsker data om vaksineskadene
Neste artikkelFanden belønner sine: Tony Blair blir ridder og Hillary Clinton skal hylles i Norge