Presidenten i Sveits: – WHO har gitt oss beskjed om å telle alle som dør med covid som koronadødsfall

0

Ignazio Cassis, som er sittende president i Sveits, deltok i en direktesending på den sveitsiske TV-kanalen Arena fredag ​​7. januar 2022. På spørsmål om hvordan korona-ofrene ble talt, brukte han først et vanlig retorisk triks for å vinne tid og fikk spørsmålet gjentatt.

Så bekrefter han at hver avdøde med positiv koronatest regnes som et Covid 19-dødsfall og at dette er noe WHO har gitt beskjed om. Om tallene så blir riktige eller gale er ikke så viktig, bare at man teller på samme måte over hele verden, sa Cassis.

CDC innrømmer at 40% av «covid-innlagte» ikke er covid-pasienter

Denne «pandemien» har lært oss sannheten i Mark Twains ord om at det er tre slags løgn: «Løgn, fordømt løgn – og statistikk».

11. januar 2022 opptrådte direktøren for Centers for Disease Control (CDC) i USA, Rochelle Walensky, på Fox News og sa at inntil 40% var innlagt for andre sjukdommer.

Hun innrømte også at over 75% av de «covid-døde» hadde minst 4 andre alvorlige sjukdommer. Del Bigtree kommenterer dette slik:

Det begynner vel å bli nokså opplagt at den «koronastatistikken» som vi er fôret med i to år faller inn under Mark Twains definisjon. WHO har instruert regjeringer over hele verden om å jukse med statistikken og selge strikk i metervis for å få så dystre tall som mulig.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.