Presidenten i Sveits: – WHO har gitt oss beskjed om å telle alle som dør med covid som koronadødsfall

0

Ignazio Cassis, som er sittende president i Sveits, deltok i en direktesending på den sveitsiske TV-kanalen Arena fredag ​​7. januar 2022. På spørsmål om hvordan korona-ofrene ble talt, brukte han først et vanlig retorisk triks for å vinne tid og fikk spørsmålet gjentatt.

Så bekrefter han at hver avdøde med positiv koronatest regnes som et Covid 19-dødsfall og at dette er noe WHO har gitt beskjed om. Om tallene så blir riktige eller gale er ikke så viktig, bare at man teller på samme måte over hele verden, sa Cassis.

CDC innrømmer at 40% av «covid-innlagte» ikke er covid-pasienter

Denne «pandemien» har lært oss sannheten i Mark Twains ord om at det er tre slags løgn: «Løgn, fordømt løgn – og statistikk».

11. januar 2022 opptrådte direktøren for Centers for Disease Control (CDC) i USA, Rochelle Walensky, på Fox News og sa at inntil 40% var innlagt for andre sjukdommer.

Hun innrømte også at over 75% av de «covid-døde» hadde minst 4 andre alvorlige sjukdommer. Del Bigtree kommenterer dette slik:

Det begynner vel å bli nokså opplagt at den «koronastatistikken» som vi er fôret med i to år faller inn under Mark Twains definisjon. WHO har instruert regjeringer over hele verden om å jukse med statistikken og selge strikk i metervis for å få så dystre tall som mulig.

Forrige artikkelMoskva og Teheran vil vurdere muligheten for å opprette en militærallianse
Neste artikkelPartnerskapet mellom Iran og Kina er allerede i gang