Mediene og BigTech har politisert og korrumpert medisin på global skala

0
Intervju med Robert Malone på Global Covid Summit.

Dr. Robert Malone, oppfinner av mRNA-vaksiner og pionér innen vaksineforskning, reflekterer her over hvordan hovedstrømsmediene og de store teknologiselskapene har politisert og dermed korrumpert medisin og medisinsk forskning på global skala, og hva det kan komme til å bety for politikken i USA. Det han kaller morgentanker er en serie kommentarer han har lagt ut på Twitter.


Av Robert Malone

En morgentanke å gruble over. Vi har fått store medier og teknologi til å sette seg inn i medisin og medisinsk praksis, og hevder at de er sannhetens voktere. På den måten har de politisert medisin og medisinsk praksis på global skala.

Robert Malone MD.

Så har media og teknologi brukt den velutviklede dreieboka som de bruker for politikere og politiske organisasjoner, og har vendt det mot leger og medisinske organisasjoner. Det vi egentlig har er målrettet svertekampanje mot leger og organisasjoner.

I likhet med det vi så utspille seg med John Kerry. På den måten har de brukt sine metaforer for det politiske spekteret (ekstreme venstre, til venstre, til høyre, ekstreme høyre) mot leger og medisinske organisasjoner når de diskuterer hvordan de skal praktisere medisin under denne pandemien.

Dette har resultert i absurd stereotypisering av media og teknologi, samt karakterisering ment som karakterdrap som er latterlig. Slik som å merke Pierre Koury, meg selv og mange andre som langt til høyre, når vi historisk har vært sentrum-venstre.

Dette har igjen resultert i en form for selvoppfyllende profetier der de så stereotype finner seg selv og sin organisasjoner presset til bare å få lov til å samhandle med de delene av det politiske spekteret som er i samsvar med dette påtvungne manuset og fortellingen.

Og dette gir en merkelig form for bekreftende skjevhet i all denne kommunikasjonen, propagandaen og sensuren. Men det driver også fram historiske politiske omgrupperinger – som at BLM og politiet finner felles sak, og et demokratisk grunnplan som er på linje med tradisjonelle republikanere.

Som en konsekvens av disse kreftene spår jeg et ellers utilsiktet «tilbakeslag» – sentrale elementer i den nåværende demokratiske koalisjonen skrelles av. Svarte, forstadskvinner og unge voksne velgere.

Så, hvis denne trenden fortsetter, mistenker jeg at det vil gi store politiske endringer i mellomvalget i USA, og det virker rimelig sannsynlig at det vil forskyve kontrollen over både Senatet og Representantenes hus. Så forvent at mediepropagandaen og sensuren blir enda mer rabiat og utbredt, ettersom de frenetisk prøver å minimere den politiske skaden på det demokratiske partiet fra denne utrolig dysfunksjonelle og korrupte responsen på spredningen av SARS-CoV-2-viruset.

Les også: The True Story of How mRNA Vaccination was Invented

Key Architect of mRNA Technology Argues a Vaccine-Only Strategy Won’t Work

Forrige artikkelKlassetur til Eventyrland – september 2021
Neste artikkel– Bellingcat er finansiert av etterretningskontraktører i USA og Storbritannia som hjalp ekstremistene i Syria
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.