Twitter knebler kritisk vaksineforsker

0

Det er så mye i den offisielle historien om korona og vaksinene som ikke tåler et kritisk lys at sensuren i de sosiale mediene går fra ille til verre. Et siste eksempel er at Twitter har slettet kontoen til Robert Malone som sjøl var med og bidro til fremveksten av mRNA-vaksineteknologi på 1980-tallet.

Nå er han blitt blitt brakt til taushet og slettet av mediegiganten Twitter – uten å få noen forklaring på den vilkårlige sensuren.

Plutselig stengte Twitter kontoen til den erfarne vaksineforskeren uten begrunnelse. Malones konto hadde på det tidspunktet over 516.000 følgere.

Malone sier sjøl at han trolig har vært lenge på Twitters radar og han skriver videre at suspensjonen av ham er å anse som et tilbakeslag i kampen mot tvangsvaksinasjoner av barn og korrupsjon som involverer regjeringen og BigPharma.

» Det betyr også at vi har mistet en kritisk komponent i vår kamp for å stoppe disse vaksinene fra å bli obligatoriske for barn og for å stoppe korrupsjonen i våre regjeringer så vel som det medisinsk-industrielle komplekset og den farmasøytiske industrien

Malone, som har en lang bakgrunn som virolog og vaksineutvikler, har tidligere vært kjent for sin forskning på å bidra til å skape mRNA-teknologien – som Pfizers og Modernas vaksine er basert på. Han er også kritisk til mye av undertrykkelsen og tiltakene som er iverksatt under påskudd av å bekjempe viruset.

» Jo flere folk du vaksinerer, jo flere vaksineresistente mutasjoner er det sannsynlig at du får, jo mindre holdbare vil vaksinene være, enda kraftigere vaksiner må utvikles og folk vil bli utsatt for mer og mer risiko, » skrev han i en kronikk i Washington Times.

Malone sier videre at vaksinepolitikken som er innført i mange land ikke er basert på vitenskap i det hele tatt, og han er også kritisk til den farmasøytiske industrien og innvirkningen som ultraglobalister som Bill Gates har på verdens helsepolitikk.

Vaksineprofitørene eier Twitter

Og hvem eier så Twitter? Vi spør Yahoo Finance, og får til svar:

Og hvem eier Pfizer? Yahoo Finance har svaret:
Facebook er også vært knallharde mot enhver kritisk røst mot BigPharma, og hvem er det som eier dem igjen? Yahoo Finance svarer:

Så de finanskapitalistene som har mest å tjene på vaksineindustrien er også blant de største eierne av de mediene som struper kritikken mot BigPharma.

Var det noen som snakket om bukk som passer havresekk? Her har bukken for lengst forsynt seg med hele havresekken og forventer applaus for det.

Forrige artikkelHva betyr de russiske utspillene om sikkerhetsgarantier og stans for NATO?
Neste artikkel– Fimbulvinter for Støre