Fanden belønner sine: Tony Blair blir ridder og Hillary Clinton skal hylles i Norge

0

Tony Blair, den notoriske løgneren som spilte så stor rolle for å gi verden Irak-krigen, blir belønnet for innsatsen ved å få Storbritannias høyeste orden. Den britiske dronninga vil utnevne ham til Knight Companion of the Most Noble Order of the Garter.

Irakkrigen og «the dodgy dossier»

Britiske Secret Service produserte det som er kalt «the dodgy dossier» med fullt av usanne påstander om Iraks angivelige masseødeleggelsesvåpen. Dette ga Tony Blair en mulighet til å spinne løgner som la opp til krigen og ga påskudd for den krigen som faktisk kom, en krig som ikke bare ble katastrofal for Irak, men som også er blitt et nederlag for USA. Tony Blairs spinndoktor Alastair Campbell var sentral i denne kampanjen, som jo lyktes, i den forstand at den utløste en ødeleggende krig basert på løgn.

How Tony Blair and Jack Straw shaped the ‘dodgy dossier’ on the Iraq War

Tony Blair var også pådriver for krigen mot Serbia. John Pilger pekte på at Tony Blair minnet om Holocaust og forlangte aksjon mot «denne nye Hitler». Dette var rettferdiggjøringen av NATOs bombing, anført av Bill Clinton og Blair, som drepte hundrevis av sivile i på sykehus, i skoler, parker og TV-studioer og raserte Serbias økonomiske infrastruktur. 

Med en slik CV er det logisk at Blair får Hosebåndsordenen.

Krigsforbryteren Hillary Clinton skal hylles i Norge

Skagen-fondene har invitert krigsforbryteren Hillary Clinton som hovedtaler på sin digitale Nyttårskonferanse. Alle som har fulgt litt med vil huske hvordan Clinton gledesstrålende feiret det bestialske drapet på Muammar al Gadaffi med ordene: Vi kom, vi så, han døde!

Skagen skriver om Hillary Clinton i sin presentasjon:

I over 40 år har Hillary Clinton gjort seg bemerket som advokat, førstedame og ikke minst som senator, utenriksminister og presidentkandidat. En ivrig forkjemper for kvinners rettigheter, bedre helsevesen og menneskerettigheter. På Nyttårskonferansen vil hun snakke om globale utfordringer og muligheter.

Våre spørsmål til Skagen

steigan.no har tatt kontakt med Skagen og bedt dem svare på noen spørsmål:

– På hvilken måte er Hillary Clintons aktiviteter kompatible med Skagenfondenes verdigrunnlag?

– Hvorfor ble Clinton valgt til å snakke om «globale utfordringer og muligheter», ingenting tilsier at hun har spesiell kompetanse eller prestasjoner innenfor dette? 
– I hvilken grad har dere vurdert avsløringene om at «Russiagate» var et bestillingsverk fra Hillary Clintons valgadministrasjon?- Bombingen av Libya, en krigsforbrytelse, som også Norge i stor grad var med på, kalles «Hillarys krig». En video av henne viser henne le og kakle etter å ha sett på at landets leder ble torturert, voldtatt og drept. Hun lo mens hun utbrøt «Vi kom, vi så, han døde.» Er det din oppfatning at dette er en person folk bør ha tillit til og lytte til? 
– Clinton foundation sine inntekter falt nesten 100% etter at hun tapte presidentvalget i 2016. Fondet har vært anklaget for å først og fremst være pengepung for private forlystelser. Hva er din/Skagenfondenes syn på dette fondet?
– Ble dere tilbudt dette foredraget, eller var det deres valg å invitere Clinton?

og Lisen Dybdahl i Skagen svarte:

Hei,

I snart 20 år har SKAGEN samlet en rekke ulike foredragsholdere og kunder til interessant meningsutveksling under Nyttårskonferansen. Vi behøver ikke alltid være enige, men dialog og meningsbrytning er helt i tråd med SKAGENs grunnleggende verdier.

Har ellers ikke noe mer å legge til.

Mvh

Lisen Dybdahl

Sjefen for Skagen britisk militær

Sjefen for fondsforvalteren Skagen er Timothy Warrington. Han var oberst i Gurkhabrigaden og kjempet verden rundt, av og til i blodige konflikter, skrev ABC Nyheter.

Forrige artikkelIntervju med dr. Robert Malone, mannen som ble for farlig for Twitter
Neste artikkelsteigan.no slo alle rekorder i 2021 – varm takk til lesere og støttespillere