Tyskland innfører fullt koronadiktatur og apartheid mot de uvaksinerte

0

Vakzine Macht Frei!

Tyskland gjør som Østerrike og innfører vaksineplikt og en total isfront mot uvaksinerte. Uten noen form for vitenskapelig grunnlag innføres det også maskeplikt, inklusive på skolene. Det blir forsamlingsforbud i jule- og nyttårshelga.

Tiltakene er som følger:

  • Uvaksinerte blir utelukket all kultur og fritidstilbud (restaurant, kino, teater, konserter, treningssenter) – UAVHENGING av insidensverdier (antall «nye» tilfeller) i landet
  • Det kan bli aktuelt at også vaksinerte må teste seg for å få tilgang («2G+»)
  • Uvaksinerte får kun lov å møtes med max 2 andre personer (unntatt barn under 14 år) – dette gjelder ikke for vaksinerte
  • Det gjelder innsrenkninger ved en insidens > 350 / 100,000 innbyggere (som tar jo ikke hensyn til hvor mange som testes, er altså politisk styrt) mht til forsamlinger og store arrangementer
  • Forsamlingsforbud for nyttårsaften
  • Smittevernloven blir endret en gang til slik at nå også på føderalstatsnivå nedstenginger kan tre i kraft uten  «nasjonal epidemisk unntakstillstand» («Epidemische Lage nationaler Tragweite)
  • Alle skolebarn blir påbudt munnbindbruk
  • Dobbelvaksinerte vil ikke lenger regnes som fullvaksinert (dvs. hvis ikke de tar boostern) etter regjeringen har blitt enig om hvilken tidsperiode det gjelder (snakkes så langt om 9 måneder)
  • Det innføres vaksineplikt for ansatte i helsevesenet 
  • En generell vaksineplikt skal innføres rundt februar 2022

Kritikere mener at Tyskland har en lei tradisjon med å peke ut deler av befolkninga som fiender og hisse opp flertallet mot dem. Det kan være, men denne gangen har Australia og Litauen kommet dem i forkjøpet.

De «fullvaksinerte» blir innbilt at de får den friheten som mindretallet ikke får, at vaksinen gir dem frihet. Men de har den bare til låns. Snart er de ikke «fullvaksinerte» lenger, og da støtes de ut i kulda de også – hvis de da ikke tar «booster» nummer 3, 4, 5 ad infinitum.

Og dette lar presumptivt intelligente og rasjonelle mennesker seg blende av?!

Vaksinetvang i strid med Nürnberg-koden

Vedtaket er naturligvis i strid med Nürenberg-koden som ble vedtatt på bakgrunn av den forferdelige historien med hvordan nazileger drev tvungen eksperimentell behandling av mennesker. I denne koden finnes det ti prinsipper om regnes som hellige for medisinsk etikk, og første setning i punkt 1 lyder:

«The voluntary consent of the human subject is absolutely essential.»

«Frivillig aksept fra pasienten er absolutt grunnleggende.»

Tvang er det stikk motsatte av frivillig aksept.

Les: Litauen – et koronahelvete

Hva blir neste fase i koronadiktaturet?

Hvordan vil vaksinetvangen bli innført?

I Østerrike sier legepresidenten Thomas Szekeresk: «Kanskje man binder noen og så gir dem sprøyta.» Herr Szekeres snakker også om at må sørge for at «de uvaksinerte får oppleve massive ulemper på jobben.»

Det legges også opp til at uvaksinert ikke skal få legebehandling eller eventuelt bare en timinutters samtale.

Australia har bygd konsentrasjonsleire, unnskyld, «karantene-fasiliteter» for uvaksinerte. Vil vi få se det samme i Tyskland?

Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Australia: Hæren tvangsdeporterer covid-eksponerte borgere til karanteneleirer

Denne plakaten fra Tyskland forteller at ikke bare er de uvaksinerte nektet adgang til julemarkedene, men det er også forbudt å ta med noe derfra og gi det til uvaksinerte!

Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Det totalitære samfunnet innføres med ekspressfart, og det har faktisk ingenting med et virus å gjøre.

Forrige artikkelOpprøret mot kraftpolitikken er viktig, men vær på vakt mot puslete justeringer
Neste artikkelSOS fra Australia!
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.