Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

0
En kunstners versjon av den kommende interneringsleiren i Queensland. Kilde: Queenslands regjering

Wellcamp quarantine hub vil stå klar til å ta imot reisende som kommer fra «covid hotspots». Det første glimtet av hvordan 1000-sengers karanteneanlegg på Wellcamp flyplass utenfor Toowoomba vil se ut, er nå blitt kjent, skriver ABC net.

To måneder etter at byggearbeidene begynte, sier Queensland-regjeringa at anlegget er i rute for å ha 500 senger i drift innen utgangen av desember. Visestatsminister Steven Miles besøkte stedet nylig for å være vitne til de første støpearbeidene.

«Hyttene vil bli løftet inn med kraner inn i løpet av de neste par ukene, og ting vil fortsette å bevege seg veldig raskt her på stedet,» sa han. Miles sa at anlegget var forventet å stå ferdig i slutten av mars neste år. På dette stadiet vil hyttene bli brukt av innenlandske reisende som kommer tilbake fra COVID-hotspots.

Coloured 2D plans of the future Wellcamp quarantine facility, showing rows of cabins, roads and logistics areas.
Plantegning over corona-konsentrasjonsleiren fra regjeringa i Queensland.

Wagner-konsernets planer, som er gjort kjent av delstatsregjeringa, viser hytter delt inn i forskjellige soner, med plass til single, dobbeltrom, familierom og alternativer for tilgjengelighet. Planene viser også viktige detaljer som hvor rommene, det medisinske behandlingssenteret og kjøkkenet skal plasseres. Sikkerhets- og politikontorer vil også bli plassert på stedet.

«Vi regner med at det vil være et kontinuerlig behov for karantene.» Dette sier regjeringstalsmenn.

Et annet karanteneanlegg på 1000 senger bygges i Queensland av Commonwealth-regjeringa på et 30 hektar stort brakkeområde i industriområdet Pinkenba, nær Brisbane flyplass. Det forventes å ha 500 senger tilgjengelig fra mars neste år.

Australias sjef for folkehelse, Dr. Kerry Chant, kastet tilfeldigvis en bombe da hun innrømmet at landet «vil se på hvordan kontaktsporing vil se ut i New World Order.»

Reisende som blir tvunget inn i disse anleggene er tvunget til å holde seg til sin»pod», som har en liten veranda for å få frisk luft på. ‘Beboerne’ får dyttet til seg poser med mat av arbeidere som erkledd fra topp til tå i blått sterilt beskyttelsesutstyr når de går forbi med matvogna. En person beskriver de daglige matleveransene som «når du rister på posen med hundegodter og hundene kommer løpende.»

I USA har CDC allerede publisert dokumenter som diskuterer bygging av denne typen covid-interneringsleirer, ved å bruke begreper som «grønn sone» og «skjermingsbehov» som eufemismer for å gjøre det hele mindre rystende.

Les: Feds open to passenger flights at controversial Queensland quarantine hub

Forslaget til biosikkerhetslov snakker om «klasser av individer»

Australia behandler nå forslaget til ny biosikkerhetslov, kalt Enhanced Risk Management Bill 2021. Den snakker om å dele samfunnet opp i «klasser av individer» som skal merkes ved at de må bruke spesielle klær (har noe sån skjedd før i historien?). og skal kunne interneres på ubestemt tid, og da er det jo greit at de allerede har konsentrasjonsleirene klare.

Motstandere av loven organiserer en underskriftskampanje. Se her.

Initiativtakerne skriver:

Vi er imot Biosikkerhetsendringsforslaget (Enhanced Risk Management) Bill 2021, spesielt i forhold til å utvide omfanget av gjeldende biosikkerhetslov 2015 til å omfatte pålegg om håndhevelse av biosikkerhet på «klasser av individer», som spesielt krever at de bruker spesifikke klær eller utstyr ( 108M), som skal flyttes og holdes tilbake (108L), på ubestemt tid (108 (2)) og for å avgi kroppsprøver til Verdens helseorganisasjon (108P). Selv om vi forstår at disse endringene er ment å bli pålagt grupper som kommer til landet med fly eller fartøy, utelukker det ikke uttrykkelig muligheten for at det også kan brukes på andre «klasser» av mennesker som uvaksinerte eller visse etniske , religiøse eller politisk/sosiale grupper bosatt i Australia.

Lovforslaget ligger her:

Biosecurity Amendment (Enhanced Risk Management) Bill 2021

Forrige artikkelFolkebevegelsen Motvind Norge krever at 151 vindturbiner rives etter Fosen-dom
Neste artikkelVaksinekuppet i Italia 15. oktober 2021