Garantert ikke på Dagsrevyen: Fra protestbevegelsen i mange land

0

Dette er ikke-informasjon som holdes langt unna de førende mediene, men det pågår faktisk en globale protestbevegelse mot myndighetenes koronapolitikk med dens påbud og forbud og mer og mer totalitære overgrep.

Alex Christoforou på The Duran viser noen av dem her:

Er du klar over det? Helsedirektoratet styrte NRKs dekning

I artikkelen Kjære Gunnar Stavrum! på steigan.no skriver  Anna Liljenroth Norstad at

Helsedirektoratet skriver at NRK ble pålagt dette i starten av pandemien, og NRK svarte på spørsmål fra Hemali tidligere i høst at denne paragrafen kun er tatt i bruk ved én anledning, og ikke har påvirket NRK’s dekning for øvrig.

Helsedirektoratet skriver:

«Ved et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom kan departementet eller Helsedirektoratet pålegge ethvert innenlandsk massemedium å ta inn meldinger til hele befolkningen eller avgrensede
grupper av den. Bestemmelsen har vært benyttet innledningsvis i pandemien i forbindelse med ønsket informasjon ut fra Helsedirektoratet via NRK – pålegg til NRK om å vise informasjon til befolkningen – utbrudd av Covid-19.»

Det må likevel være lov å stille spørsmål om dere og noen av de andre mediehusene også har blitt pålagt dette av myndighetene? Og hva kan dette isåfall bety i praksis?

Man kan også spørre seg om hva som var ordlyden på direktivet fra Hdir til NRK, samt hvem som ga Hdir beskjed om hva de skulle si. Så mange spørsmål, så mange hemmeligheter.

Forrige artikkelSkatteliste-toppenes selskaper fikk millioner i kontantstøtte
Neste artikkelTallenes tale er klar: Vaksinering er utilstrekkelig