La oss hjelpe en kriger

0
Janice Kortkamp i Syria

Av Eva Thomassen.

Janice Kortkamp er en av svært få i USA og Vesten forøvrig, som har ofret tid og alle pengene sine på det syriske folket. Hun er en fattig amerikaner som har klart å samle mennesker fra hele verden til reiser til Syria. Hun har organisert møter med det offisielle Syria, visum og en rekke praktiske saker som er nødvendig for oss som har reist sammen med henne i krigssoner rundt i Syria. Jeg har brukt henne mange ganger som kilde til artikler jeg har skrevet fra og om Syria. Jeg har reist sammen med henne flere ganger til Syria. Hun er en flittig formidler på sosiale medier og i medier rundt i verden. Hun brukes dessverre ikke av hovedstrømsmediene. Leserne av avisa steigan.no blant dem som har nytt godt av hennes kunnskaper.

I går brant huset hun og familien eier i USA ned til grunne. Hun og familien har mistet alt. Brannen var så kraftig at hun så vidt rakk å få barnebarnet og seg selv ut av huset. Hunden og kattene hennes brant inne. Mannen hennes pådro seg brannskader. Janice har mistet absolutt alt hun har av materiale om Syria.

Leserne av steigan.no har lært mye av hennes enorme kunnskaper om Syria. Nå er det vår tur til å gi noe tilbake. Jeg oppfordrer leserne av steigan.no å hjelpe henne og familien ved å støtte henne gjennom «gofoundme» som et familiemedlem har startet.

Les: Janice Kortkamp: An American Housewife in Syria – Damascus

Bloggen til Janice Kortkamp: Syria Resources Archive

Janice Kortkamp er omtalt på steigan.no i disse artiklene.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.