Møt BlackRock, verdens største kapitalistiske selskap

0
Foto: Shutterstock

Lesere som har fulgt steigan.no en stund vil ha god kjennskap til selskapet BlackRock. Faktisk skrev vi om det første gang i 2013, i artikkelen Norge og den internasjonale storfinansen. Siden har det blitt mange flere artikler etter hvert som vi har gravd mer og funnet flere sammenhenger. Men BlackRock er også blitt mye mektigere siden da. I dag er det en mastodont eller en megablekksprut som har tentaklene sine i nær sagt enhver sektor på planeten. Derfor er også analysene blitt grundigere og flere. Databasen vår forteller oss at selskapet er nevnt i 308 artikler gjennom denne perioden, og med god grunn. Ingen andre i norske medier kommer i nærheten når det gjelder å peke på og avsløre dette selskapets virksomhet. BlackRock ser også ut til å ha et solid grep på det norske Oljefondet. Og ikke minst står de helt sentralt i det gigantiske kuppet mot verdensøkonomien som kamufleres bak koronakrisa:

I 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke

I 2013 var det ikke mange som skrev om BlackRock. I dag er det derimot mange som er blitt klar over denne finansgiganten. Slik som i denne videoen, fra main stream media, som setter søkelyset på en del av de sakene vi har pekt på opp gjennom årene:

How BlackRock Became The World’s Largest Asset Manager

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.