Blind Joe – I Will Not Comply

0

Den opprørske countrysangeren og musikeren Blind Joe har lansert sin protest mot koronadiktaturet i form av musikkvideoen I Will Not Comply. (Jeg vil ikke adlyde/underkaste meg.)

Han synger:

I will not comply Quit tryin ta take me to task cuz I don’t wanna wear a mask or take a vaccine that could maybe make me die They got no scientific evidence to back that crap up all they do is feed us lie after lie That’s why I will not comply.

nettsidene hans heter det om ham at:

Den bøllete, non-stop opprørssjelen Blind Joe er like smittsom som en kveld med Jack Daniels og noen få Hank Williams-sanger på jukeboksen. Å komme fra ingensteds til å være en av de mest suksessrike solomusikerne i North Dakota/Minnesota-området var ikke det han forventet. Ikke desto mindre, på bare noen få år, har Joe delt scene med en rekke lokale og regionale toppaktører, så vel som nasjonale plateartister som David Allan Coe, Craig Morgan, John Anderson, James Otto, Collin Ray, Buddy Guy, Bret Michaels of Poison, og mange flere. Etter flere lange turnéer, der han har spilt for tusenvis av fans og en utmerket omgang på sesong 9 av NBCs The Voice, er Blind Joe raskt i ferd med å bli et kjent navn. Selv om hvis du spurte ham, ville han ydmykt sagt til deg: «Jeg tar bare med de gode tingene tilbake». Med sin raske sans for humor, original countrymusikk og energiske scenetilstedeværelse, tar Blind Joe seg raskt inn i hjertene og sinnene til folk over hele USA.

Og i tilfelle du lurer, JA, han er virkelig blind 🙂

Forrige artikkelAnalyser av krigen i det nordlige Etiopia
Neste artikkelMøt BlackRock, verdens største kapitalistiske selskap