Den tyske delstaten Hessen: Matvarebutikker kan nekte uvaksinerte adgang

0

Den tyske avisen BILD rapporterer at delstaten Hessen har vedtatt et forslag som lar matbutikker bestemme om de vil FORBY uvaksinerte mennesker å komme inn.

Presset på de uvaksinerte vokser og vokser! I Hessen kan alle butikker, inkludert supermarkedet, nå sjøl bestemme om de vil implementere 3G -regelen (vaksinert, testet, blitt frisk) eller 2G -regelen – så langt har det ikke vært noen tilgangsbegrensninger i supermarkeder for å gi alle muligheten av grunnleggende tjenestetilbud. Det hessiske statskansleriet bekrefter overfor BILD at «2G -alternativmodellen» også gjelder for dagligvarehandelen.

Ta stikket … eller sult ihjel?

«2G-forskrifter refererer til offentlige steder der bare vaksinerte personer har mulighet til å komme inn.» De såkalte 3G-reglene krever fortsatt at alle som ønsker å gå inn i en bygning skal bevise at de har testet negativt, men 2G -reglene fjerner dette alternativet helt. Den tyske regjeringa hadde ekskludert supermarkeder og butikker som solgte viktige varer fra de fleste restriksjoner, men Hessens regjering har nå lagt denne avgjørelsen i hendene på butikkene. Forbundsstaten er hjemsted for mer enn seks millioner mennesker og inkluderer hovedbyen Frankfurt.

Tiltaket betyr at totalt åtte føderale stater i Tyskland nå lar bedrifter og arrangører arrangere å innføre det såkalte 2G-alternativet. Hva er målet med dette trekket? Å bokstavelig talt sulte ihjel mennesker som nekter å ta vaksiner?

I Frankrike prøver noen butikker å forhindre at folk uten vaksinepass kommer inn, til tross for at landets lov om COVID-pass sier at forhandlere med et areal på mindre enn 20.000 kvadratmeter skal være unntatt.

The Local skriver:

2G har vist seg kontroversielt, med mange som klager over at det utelukker personer som ikke kan vaksinere seg og at det har potensial til å utvide splittelsene i samfunnet. Mange steder i bevertnings- og underholdningssektoren har holdt seg til en 3G-regel, som lar folk komme inn hvis de kan vise en negativ Covid-19-test. Gjennom pandemien har tyske myndigheter utelatt supermarkeder og andre butikker fra de fleste restriksjoner, for eksempel lockdowns og adgangsregler, for å sikre at alle har fortsatt tilgang til viktige varer. Med flere millioner tyske voksne som fortsatt som fortsatt ikke er vaksinert når vinteren nærmer seg, har myndighetene forsøkt å øke presset på dem ved å gjøre tilgang til noen deler av det offentlige livet vanskeligere eller dyrere.

Kommentar: Den fascistiske koronastaten rykker nærmere

På halvannet år har det den totalitære staten rykket fram nær sagt over hele verden. Fra «to uker for å dempe kurven» har vi kommet fram til apartheidlover, slik som #GreenPass i Italia og nå retten til å nekte uvaksjinerte adgang til å kjøpe mat og konsentrasjonsleire for uvaksinerte i Australia.

Les: Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Og fortsatt sitter store deler av den tidligere venstresida og den tidligere demokratiske opinionen musestille, og lar det skje, eller i verste fall applauderer det verste angrepet på verdens folk siden annen verdenskrig.

Denne totalitære revolusjonen ovenfra skjer med et virus som påskudd, et virus som lar seg behandle med helt ordinære medisiner og metoder. Den totalitære revolusjonen har naturligvis helt andre årsaker. Kapitalismen er inne i sin verste økonomiske krise noensinne. Den er kamuflert bak helsekrisa.

I 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke

I august 2019 var det et møte i G7 i Jackson Hole, Wyoming. Der deltok også sentralbanksjefene i disse landene. På det møtet la BlackRock, som er verdens største investeringsfond, fram en rapport og en plan for den kommende økonomiske og politiske krisa.

På det tidspunktet var det klart for finanseliten at ei ny finanskrise var under oppseiling, og BlackRock mente at denne krisa ville kreve tiltak man «ikke hadde sett maken til tidligere». De la fram en plan for hvordan dette skulle gjøres.

Planen ble presentert i dokumentet Dealing with the next downturn: From unconventional monetary policy to
unprecedented policy coordination
.

I dokumentet ble det pekt på at ti år med «kvantitative lettelser» ikke hadde lykkes med å skape forutsetninger for en ny vekst. Sentralbankene hadde pumpet enorme mengder digitale penger inn i økonomien, men fortsatt var det ikke tegn til at den ville lette. Rentenivået fortsatte å være null eller under null. I den finanskrisa som da var under oppseiling, ville det derfor ikke være tilstrekkelig pengepolitisk rom for å takle den neste nedgangen, skrev toppene i BlackRock.

«Going direct» eller en finanspolitikk «uten sidestykke»

Forfatterne av dokumentet var Elga Bartsch, sjef for Macro Research, BlackRock Investment Institute, Jean Boivin –sjef for BlackRock Investment Institute, Stanley Fischer – seniorrådgiver, BlackRock Investment Institute og Philipp Hildebrand, nestleder i styret for BlackRock. Tre av de fire kom fra sentralbanker i USA, Canada og Sveits før de ble hyret av BlackRock.

Planen deres gikk ut på å viske ut skillelinja mellom statenes budsjettpolitikk og sentralbankenes finanspolitikk i det de kalte et tiltak «uten sidestykke».

Forfatterne skrev i hvitboka at «i den neste nedgangen er den eneste løsningen for en mer formell – og historisk uvanlig – koordinering av pengepolitikken og finanspolitikken for å gi effektiv stimulans.» De kalte dette «å gå direkte».

En måned etter møtet i Jackson Hole begynte U.S. Federal Reserve et støtteprogram der de pøste ut hundrevis av milliarder sentralbankdollar i uka til Wall Street. The Feds egne dokumenter sier at det ble overført 215 milliarder dollar om dagen eller 6.230 milliarder dollar på 29 dager!

BlackRock ble så leid inn av The Fed, The Bank of Canada, Den europeiske sentralbanken og den svenske Riksbanken til å styre denne politikken.

I USA sendte Kongressen 454 milliarder dollar av skattebetalernes penger over til The Fed, som så multipliserte dette opp til 4.540 milliarder sentralbankdollar.

Dette er å «gå direkte». Staten overleverer virkelige penger fra budsjettet til sentralbankene, som pumper dem opp og pøser dem inn i finansmarkedet. Der brukes de til å pumpe opp selskapenes aksjeverdier, noe som igjen øker papirformuen til finansfyrstene, slik vi har sett i løpet av «pandemien».

Et sammendrag av BlackRocks plan finnes her.

For å få aksept for å pøse så mye offentlige penger over i finansmarkedene var det altså nødvendig å «definere de uvanlige omstendighetene som krever en slik uvanlig koordinering», skrev BlackRocks team, og så sannelig kom det ikke ei krise som passet ypperlig til det formålet, nemlig den såkalte «pandemien».

Priseksplosjon på råvarer, energi og mat

Folk over hele verden begynner allerede å merke effekten av denne politikken gjennom priseksplosjon på energi, råvarer (sement, stål, byggevarer, sand (!), kopper…) og mat. Massive nedskjæringer av sosiale ytelser, pensjoner og lønninger må komme, fordi statskassene og pensjonskassene er tomme.

Våre herskere har innsett at slike økonomiske tiltak ville kunne føre til opprør og revolusjon, så nå har de sørget for at ha diktaturet på plass i forkant, med store deler av befolkningas åpne eller stilltiende aksept – fordi folk er blitt innbilt at det handler om et virus.

Les: Frykt som våpen: – Hvordan den britiske regjeringa brukte skjult taktikk for å skremme befolkninga

Les: Den største krisa i kapitalismens historie – kamuflert som ei helsekrise

Forrige artikkelItalias strupetak
Neste artikkelMacron fordømmer massakren på algeriere i Paris i 1961
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).