Koronadiktaturet Tyskland

0
Maskeplikt er ikke lenger nok i Tyskland. Myndighetene diskuterer vaksinetvang for å handle i supermarkeder.

Sult eller vaksine: Uvaksinerte skal nektes adgang til supermarkedene

I Tyskland står nå en endelig innføring av koronadiktaturet for døren. Snart vil uvaksinerte personer ikke engang lenger kunne handle på supermarkedene! Deres eneste utvei vil være stadige koronatester, som fra nå av vil være dyre. Allerede fra den 23.august blir personer som ikke oppfyller minst ett av kravene i 3G («Getestet, Genesen, Geimpft»= «testet, gjennomgått infeksjon, vaksinert»), nektet adgang til sykehus og mange andre lukkede rom. Det er fryktelig og fører umiddelbart til en vaksinasjonstvang i et land som er kjent for sin økende fattigdom. Det er egentlig et rikt land (høyt BNP), der mange pensjonister for lengst har blitt tvunget til å samle tomflasker for å overleve.

  • Uvaksinerte personer vil ikke lenger ha adgang til innendørsområder
  • Tester vil ikke lenger være gratis
  • Vaksinasjonsbevis blir obligatorisk
  • Fare for innføring av 3G-krav i supermarkedene

Av Berthold Krafft, Wochenblick.

Det er etter hvert mulig å se et mønster. Etter angivelige «lettelser» begynner man umiddelbart å skremme med den neste «bølgen», og deretter kommer det nye, drastiske innstramninger. Dette blir stadig begrunnet med de vanlige fantasitallene, som f.eks. «insidensverdiene», som man kan trekke opp av hatten etter behov. De koronatiltakene som ble vedtatt den 10.august på statsministerkonferansen i Berlin, er spesielt radikale. Vaksinasjonskritikerne får dermed definitivt tommeskruene skrudd på. Den som ikke innordner seg, vil nå bli systematisk temmet og sosialt isolert.

Innbyggerne har ikke noe de skulle ha sagt

Normalt avholdes statsministerkonferansen bare fire ganger i året. Men etter hvert har den blitt til en slags vikarregjering, hvor Angela Merkel og hennes guvernører blir enige om alt uten innblanding fra andre. Tvangstiltakene, som er blitt vedtatt bak lukkede dører, er tøffe. Koronaregimet blir radikalt strammet til. Nye forskrifter med totalitære trekk skal nå øke presset maksimalt på dem som er kritiske til vaksinasjonene og iscenesettelsen av pandemien. Her har vanlige folk selvsagt ikke noe de skulle ha sagt. Til tross for det snakker de etablerte politikerne gjerne om en «frihetlig-demokratisk grunnordning». Men når man tar i betraktning det som nå foregår, er det her bare tale om en hul frase.

Uvaksinerte har ikke adgang til innendørsområder

Allerede fra den 23. august blir utestede/uvaksinerte personer nektet adgang overalt.

3G-kravet («Getestet, Genesen, Geimpft»= «testet, gjennomgått infeksjon, vaksinert») blir innført på sykehus, på sykehjem, i frisørsalonger, i treningsstudioer, for innendørs catering og på sports- og kulturarrangementer, altså generelt på alle offentlige møteplasser i bygninger. Det vil også bli obligatorisk testing for hotellopphold. Den første testen kreves ved ankomst. Du må deretter framlegge en ny koronatest to ganger i uken. Godkjente tester er PCR-tester som har vært gjennomført i løpet av de siste 48-timene, og antigentester som ikke er eldre enn 24 timer. Og det er fortsatt ikke alt. Nå tenker tyske politikere allerede høyt om en utvidelse av 3G-apartheiden til supermarkeder!

Nedstengning som en stadig trussel: Påskuddet for tvangstiltakene er at det angivelig bare er slik man kan forhindre en ny knallhard nedstengning. Gjennom denne trusselen blir befolkningen satt under et massivt press etter ett og et halvt år med en permanent nedstengning.

Tester vil ikke lenger være gratis

Fra den 11.oktober vil det riktignok fremdeles være gratis å få resultatet fra antigen hurtigtestene, men selve testene vil ikke lenger være uten kostnader. De uvaksinerte står altså overfor et massivt skred av utgifter. Den som ikke vil eller har råd til å betale for disse kostnadene, vil altså de facto bli ekskludert fra det offentlige livet. Man forsøker ikke engang å begrunne det på noen måte. Det er klart at det bare handler om å øke vaksinasjonspresset. Fra og med den 23.august må i tillegg alle vaksinerte til enhver tid bringe med seg vaksinasjonsbeviset. Slik skal innbyggerne antakeligvis nå kondisjoneres for en mulig forestående totalovervåkning i et sosialt kredittsystem. Den som ikke har noe vaksinasjonsbevis, vil bli en annenrangs borger. Dette kontrolldiktaturet er allerede kjent fra Kina: På samme måte blir man der diskriminert når man har en negativ poengsum i det sosiale kredittsystemet. For mindreårige og gravide vil testene fortsatt inntil videre være gratis.

Fare for innføring av 3G-krav i supermarkedene

Og nå brytes til og med det siste tabuet. Det blir for tiden også åpent vurdert å innføre et 3G-krav i supermarkedene. Den som ikke underkaster seg vaksinasjonsregimet, skal altså ikke engang lenger kunne kjøpe matvarer.

Det blir i det minste vagt truet med dette. Man prøver åpenbart å skape panikk. Selvfølgelig hevdes det fortsatt at det «ikke er noen vaksinasjonsplikt» i «det beste Tyskland som vi noen gang har hatt». Men de fleste innbyggerne har naturligvis ikke råd til å gjennomføre daglige tester. Mange er, som følge av den ødeleggende tyske sosialpolitikken (Hartz IV), blitt tvunget til å samle tomflasker for å overleve. Den som ikke vil sulte i hjel, har til slutt ikke noe annet valg enn å la seg vaksinere med den eksperimentelle geninjeksjonen. Desto mer usmakelig virker da aksjonen Bratwurst gegen Impfung(Pølse som belønning for vaksinasjon). At man først ønsket å få folk til å sulte, var uansett ikke kjent da man introduserte dette billige lokkemiddelet. Og igjen blir en «konspirasjonsteori» til virkelighet. I begynnelsen av den angivelige «pandemien» ble disse radikale tiltakene bare regnet som gale menneskers dystopiske fantasier. Men nå er de blitt til bitter virkelighet. Den farmasøytiske lobbyen og globalistene vil kompromissløst presse sine mål igjennom. For å oppnå dette lar de lydige regjeringene nå masken falle.

Oversatt til norsk av Rune G. for Derimot.no.

Forrige artikkelKonstabler og safari – på Melhus
Neste artikkelTidligere CIA-agenter i USA skrekkslagne og sinte etter Afghanistan
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.