Hvordan Bill Gates har monopolisert global helse

0

Den uavhengige canadiske journalisten James Corbett, bosatt i Japan, har siden 2007 drevet sin egen kanal Corbett Report.  Kritiske analyser innen politikk, historie og økonomi er hans varemerke.

Han har laget en svært interessant dokumentar i fire deler om Bill Gates Første del er “ Hvordan Bill Gates har monopolisert global helse”. Del to: “Bill Gates plan for å vaksinere verden”. Del tre: “Bill Gates om befolkningskontroll”. Siste og fjerde del, “Hvem er Bill Gates?” Her er full dokumentar med alle fire deler, hver episode på ca 30 minutter. Mer informasjon om James Corbett, mannen bak dokumentaren her.

Helseekspert uten helsebakgrunn

Som kjent har Gates ingen helsebakgrunn, han er heller ikke folkevalgt. Likevel har han klart å framstå som ekspert på pandemi og virus i svært mange store medier det siste året. Ikke overraskende sponser han flere av disse. Tidligere omtalt på Steigan.no

Bill Gates er venn av det norske kongehuset og statsminister Erna Solberg, som han blant annet ringte i høst, da han ønsket mer penger til vaksiner. Fra å være grunder av Microsoft og verdens rikeste datamogul, har Gates foretatt et hamskifte, forvandlet til den generøse rike filantropen, som gir av sine milliarder til verdens fattige. Ikke minst i form av bidrag og prosjekter i WHO-regi. Det er for øvrig interessant at denne generøsiteten har ført til at hans egen formue har doblet seg.

Siden Gates gikk inn i WHO ved tusenårs-skiftet og engasjerte seg i vaksineprosjekter og skaffet seg prefikset filantrop i pressen, har hans formue økt fra  63 milliarder dollar i år 2000 til 144 milliarder i formue i mai 2021 i følge Forbes. Å opprette stiftelser gir for øvrig også skattefordeler i USA.

Dr. Astrid Stuckelberger, tidligere tilknyttet WHO, som nå varsler om det som skjer i kulissene innen WHO og global helse, har fortalt at alle medlemsland er forpliktet til å følge WHO , etter avtaler undertegnet i 2016.

Det gjør det enda viktigere å forstå hvem som faktisk styrer i WHO, som har utnevnt seg til eneveldig lederskap i pandemien.

Med andre ord, de ulike lands regjeringer og helsemyndigheter, ser  ut til å være kun utøvende “avdelingsledere” for WHO i pandemi-situasjonen. Som kjent har den norske regjeringen fått igjennom 60 års taushetsbelegg på opplysninger. Er det også et pålegg fra WHO? Hvorfor finner vi oss i dette hemmelighetskremmeriet fra våre folkevalgte?

Forrige artikkelFaktisk.no og NRK deltar i enda et tvilsomt nettverk
Neste artikkelFra Indre Østfold: Smittevernet skal styre partienes valgkamp
James Corbett
James Corbett, en prisvinnende undersøkende journalist, har holdt forelesninger om geopolitikk ved Universitetet i Groningens Studium Generale, og holdt presentasjoner om åpen kildekode-journalistikk på The French Institute for Research in Computer Science and Automation sin fOSSa-konferanse, ved TedXGroningen og ved Ritsumeikan University i Kyoto .