Hvordan Bill Gates har monopolisert global helse

0

Den uavhengige canadiske journalisten James Corbett, bosatt i Japan, har siden 2007 drevet sin egen kanal Corbett Report.  Kritiske analyser innen politikk, historie og økonomi er hans varemerke.

Han har laget en svært interessant dokumentar i fire deler om Bill Gates Første del er “ Hvordan Bill Gates har monopolisert global helse”. Del to: “Bill Gates plan for å vaksinere verden”. Del tre: “Bill Gates om befolkningskontroll”. Siste og fjerde del, “Hvem er Bill Gates?” Her er full dokumentar med alle fire deler, hver episode på ca 30 minutter. Mer informasjon om James Corbett, mannen bak dokumentaren her.

Helseekspert uten helsebakgrunn

Som kjent har Gates ingen helsebakgrunn, han er heller ikke folkevalgt. Likevel har han klart å framstå som ekspert på pandemi og virus i svært mange store medier det siste året. Ikke overraskende sponser han flere av disse. Tidligere omtalt på Steigan.no

Bill Gates er venn av det norske kongehuset og statsminister Erna Solberg, som han blant annet ringte i høst, da han ønsket mer penger til vaksiner. Fra å være grunder av Microsoft og verdens rikeste datamogul, har Gates foretatt et hamskifte, forvandlet til den generøse rike filantropen, som gir av sine milliarder til verdens fattige. Ikke minst i form av bidrag og prosjekter i WHO-regi. Det er for øvrig interessant at denne generøsiteten har ført til at hans egen formue har doblet seg.

Siden Gates gikk inn i WHO ved tusenårs-skiftet og engasjerte seg i vaksineprosjekter og skaffet seg prefikset filantrop i pressen, har hans formue økt fra  63 milliarder dollar i år 2000 til 144 milliarder i formue i mai 2021 i følge Forbes. Å opprette stiftelser gir for øvrig også skattefordeler i USA.

Dr. Astrid Stuckelberger, tidligere tilknyttet WHO, som nå varsler om det som skjer i kulissene innen WHO og global helse, har fortalt at alle medlemsland er forpliktet til å følge WHO , etter avtaler undertegnet i 2016.

Det gjør det enda viktigere å forstå hvem som faktisk styrer i WHO, som har utnevnt seg til eneveldig lederskap i pandemien.

Med andre ord, de ulike lands regjeringer og helsemyndigheter, ser  ut til å være kun utøvende “avdelingsledere” for WHO i pandemi-situasjonen. Som kjent har den norske regjeringen fått igjennom 60 års taushetsbelegg på opplysninger. Er det også et pålegg fra WHO? Hvorfor finner vi oss i dette hemmelighetskremmeriet fra våre folkevalgte?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.