Har VG-journalistene solgt hjernen sin på E-bay for et skudd?

0


-Og var det et sånt skudd i hodet eller armen?

-Eventuelt var det en byttehandel med en lefsete regimevennlig propagandamanual i billig psykologi?

Villsvin på skogen

I noe som nærmest ligner et småkuriøst og «folkelig» portrettintervju får man anledning til å ta i mot vaksineanbefalinger fra en serbisk huleboer:

«Jeg vil ta alle tre doser, inkludert den siste ekstra dosen. Jeg anbefaler hver eneste innbygger om å vaksinere seg» sier han.»

Skal man tolke det dithen at «Når selv serbiske huleboere har forstått hvor viktig vaksinen er – så da bør alle andre også begripe det«?


Ikke nok med det, vi får også innsikt i at huleboeren har et hjerte av gull fordi han elsker villsvinet sitt over alt på jord. Noe som opplagt bør ansees som et synonym til at denne mannen ønsker lite annet enn å redde nettopp deg og meg fra den visse corona-død.

Her synes jeg personlig at VG kunne smurt tykkere på med emosjoner og lagt inn et avsnitt om at «huleboeren tørker en tåre fordi villsvinet hans ikke står på vaksineprioriteringslisa til serbiske helsemyndigheter.»

Ridder-pandemi

Neste på plakaten for å lokke folk ut på konsensus-glattisen er en marginaliserende rapport fra landet Biden styrer, min alzheimer kicker automatisk inn, men jeg mener det er snakk om DDR, USSR eller noe i den duren.

Her får man gleden av å lese om ridder-Biden som forsøker å redde en 80 år gammel kvinne med vrangforestillinger basert på hennes manglende vilje til å la seg stikke eksperimentelt med corona-vaksinen:

«Mens deltavarianten herjer i USA, gjør president Joe Biden alt han kan for å få uvaksinerte som Rebecca Fusco (80) til å vaksinere seg.»

Det skaper angivelig hodepine for Biden og hans regjering at noen har tatt seg bryet med å demonstrere mot «pandemi-tiltakene». I god marginaliserings-stil framstilles markeringen som en voldtekt av den sunne fornuft – hvor artikkelen etter hvert flørter uhemmet med tanken omkring lovpålagt vaksinering av statsansatte for å komme vrangforestillingene til livs:

«Du er et problem for deg selv, for familien din og for dem du jobber med» , sa Biden i forrige uke og snakket direkte til slike som Rebecca som nekter å la seg vaksinere.

På spørsmål om han kommer til gjøre vaksinen obligatorisk for statsansatte, kunne han legge til at dette er noe som nå vurderes – sammen med at han ønsker å tilby penger til dem som lar seg vaksinere.

Sirkusartikkelens avslutningsnummer sikter seg inn mot den norske helten og «krigsreporteren» Espen, en sykepleier som «forfulgte pandemien fra New York til Texas» i sin kamp for å redde nettopp deg og meg. Man kan ikke unngå å få assosiasjoner til heltene i de dommedagsaktige naturkatastrofefilmene fra 90-tallet – hvor den fryktløse forfølger tornadoer over utallige kontinenter, eller ofrer seg for å redde verden fra en innkommende asteroide:

«Først jobbet han på et sykehus i New York da det sto på som verst, så reiste han sørover til El Paso i Texas når viruset forflyttet seg dit

Ikke rart folk misbruker Paracet – selv jeg kan få vondt i hodet av å lese slik søppel – og jeg har aldri vondt i hodet – foruten en sjelden gang etter en fyllekule – men nå ler jeg så det gjør vondt – nettopp fordi det gjør vondt
– Pleasure & Pain ❤️ –

Ha en fin lørdag
Enigma (sign)
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.