Advokat Reiner Fuellmich klargjør for internasjonal straffesak mot de ansvarlige for koronaskandalen

0
Den tyske strafferettsadvokaten Dr. Reiner Fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich er en internasjonal strafferettsadvokat som har lykkes med å saksøke store bedrageriske selskaper som Volkswagen og Deutsche Bank. Hans verdensomspennende nettverk av advokater har intervjuet mer enn hundre eksperter fra alle vitenskapsområder. De mener å ha samlet bevis på at Covid-pandemien er en planlagt kriminell operasjon. Ifølge Dr. Fuellmich kan det være nødvendig med en internasjonal straffesak for å straffeforfølge alle som er medskyldige i det han mener er en forbrytelse mot menneskeheten.

Corona Investigative Committee | Reiner Fuellmich

Se også:

Stiftung Corona Ausschuss

Intervjuene med eksperter.

Rechtsanwaltskanzlei dr. Fuellmich

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKritikk av John Pilgers Afghanistan-artikkel
Neste artikkelDet regner blykuler!