Dr. Stephen Frost: – Vi leger har ansvar for å varsle om global kriminalitet

0
Illustrasjon: Shutterstock

Dr Stephen Frost jobbet i 20 år for det britiske Forsvarsdepartementet. I 2017 fikk han sparken fra departementet, og avisa The Guardian skrev følgende:

Forsvarsdepartementet avskjediget en framtredende lege for å dekke over forsvinningen av en stor mengde morfin fra en hærbase, har en arbeidsrettsdomstol blitt fortalt. Etter at Dr Stephen Frosts kontrakt ble avsluttet, ble «Stasi-lignende» taktikker brukt til å prøve å «senke ham sporløst», inkludert å antyde at han var en konspirasjonsteoretiker og en Kreml-sympatisør, som det ble hevdet. Frost, en sivil lege som jobbet med MoD i nesten 20 år, var lenge en torn i siden for the establishment etter å ha ledet en kampanje for en etterforskning av Dr. David Kelly, våpeninspektøren som ble funnet død på høyden av Irak/»Dodgy dossier»-skandalen.

Dr. Frost har engasjert seg i kampen mot det globale koronaregimet også, og skriver i en artikkel:

Etter min mening som en erfaren lege var det aldri (og fremdeles ikke) noen medisinsk begrunnelse for de ekstreme tiltakene som ble tatt over hele verden i navnet til et eneste umerkelig coronavirus (som aldri var noe helt nytt som det er påstått).

Den påståtte nåværende pandemien var alltid angivelig et medisinsk problem. Medisinske leger er opplært (eller burde være) for å løse medisinske problemer.

Det tar mange år med intens opplæring og erfaring for å produsere kompetente leger. Det faktum at leger ble skuffet ut av bildet (og at de skammelig har latt seg bli overflødige) for å løse et medisinsk problem, forteller deg alt du trenger å vite om hva som har skjedd.

Den riktige medisinske praksisen ble bevisst ødelagt av politikere og pseudoforskere, og det resulterende kaos, forvirring og frykt som ble generert (med ondartet assistanse fra atferdspsykologer) er et direkte resultat av det.

Nå klarer ikke publikum å skille mellom gode forskere og dårlige forskere.

De stoler på politikere de en gang mistrodde!

De eneste menneskene som er i stand til å lede (og trent til å lede) publikum ut av Stockholm-syndromet, kognitiv dissonans, posttraumatisk stresslidelse, alvorlig depresjon (gjør ditt valg) som følger av godt over et år med alvorlig psykologisk tortur gjennom fryktpropaganda og “vilkårlighet” (bevisst å skape forvirring med blandede meldinger osv.) er ærlige leger.

Publikum er desperate etter en troverdig ledelse ut av dette åpenbare pseudomedisinske kaoset. Publikum vil tro på leger som de oppfatter som ærlige, og de vil følge deres ledelse.

Leger har en etisk plikt til å sørge for ledelse, og mest presserende: leger trenger å stoppe vaksinasjonsprogrammet ved å alarmere om det enorme antallet dødsfall på grunn av «vaksinene» og svindel / skjul av antallet dødsfall så det så åpenbart drives med.

En positiv PCR-test var aldri likestilt med et «tilfelle», og «dødsfall» ble opprettet svindelaktig ved forfalskning av dødssertifikater for å skremme befolkninger til å ta en farlig utilstrekkelig testet genbasert vaksine som var ineffektiv og som de ikke trengte, under en påstått nødssituasjon som tydeligvis ikke var en nødssituasjon (Ioannidis).

Og husk alltid WHOs svindelinfluensa-svindel fra 2009. Såvidt jeg forstår det, ble den aktuelle episoden med medisinsk tull nesten stoppet av en lege, Dr. Wolfgang Wodarg, som tvang fram en offisiell etterforskning i Europarådet som slo fast at WHO var skyldig i svindel. Og alle glemte det!!!

Stilt overfor fraværet av de vanlige garantiene og transparensen, og det ekstreme tvangsnivået, tror jeg at legene må trekke den slutningen (ut fra de beste tallene vi har til rådighet) at det pågår et massedrap som staten er skyldig i, og som holdes skjult over hele verden og at det vil fortsette.

Under slike vanskelige omstendigheter har vi leger en faglig og etisk plikt til å advare publikum om et presserende spørsmål om pågående ekstremt alvorlig statlig kriminalitet.

Bevisbyrden ligger hos staten for å bevise at vi tar feil.

Dr. Stephen Frost,  fremtredende lege, menneskerettighetsaktivist og antikrigsvarsler. Nord-Wales. Han er også med i organisasjonen Doctors for Assange.

Forrige artikkelNå blokkerer Facebook også innlegg fra Rødt
Neste artikkelVil marinestyrker fra NATO tape en krig mot Kina i Sørkinahavet?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.