Send inn klovnene!

0
Niels Gerhard Johansen

Søndags kveld twitret overlege Preben Aavitsland i FHI at pandemien nå er over. Det sendte sjokkbølger gjennom hele pandemiledelsen og alle fikk travelt med å dementere utspillet. Ikke fordi Aavitsland tok feil, men fordi han ikke fulgte slagplanen.

Om noen skulle være i tvil, så presiserte statsministeren slagplanen: «Vi kan være kvitt pandemien ut på høsten […] hvis alle vaksinerer seg…»Igangsetteren av pandemisirkuset i Norge, direktør i Helsedirektoratet, Bjørn Guldvog, innser vel at hvis forestillingen skal reddes, er det på tide å sende inn klovnene…

Niels Gerhard Johansen

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUkrainas president er «overrasket» og «skuffet» over Bidens holdning til Nord Stream 2
Neste artikkelHvorfor vil ikke Klassekampen trykke kritikk av meningskontroll og politistatsmetoder i Norge?