Så måtte norske helsemyndigheter krype til korset

0
Illustrasjon: Terje Sørensen

av Terje Sørensen.

Inkompetente, norske helsemyndigheter har – ikke utenkelig påvirket av innholdet i «brune konvolutter» fra Big Pharma og/eller av andre uimotståelige fristelser, og under påskudd av at de har kontroll over corona/covid 19-situasjonen og for å høste ros fra publikum ­– tviholdt på å holde liv i pandemiablegøyeforestillingen så lenge som råd er.

Jeg har vanligvis ikke mye til overs for halv- og helglobale institusjoner, men for en gangs skyld synes jeg, har et EU/EØS-kontrollorgan – EFTA Surveillance Authority – gjort noe fornuftig. I et formelt skriv av 26.mai, 2021 til det norske justisdepartementet meddeler man at rettssak vil bli fremmet mot Norge for urettmessig håndtering av blant annet innreisereglene i relasjon til corona/covid-19-saken. Hele brevet kan du lese på her.

Norske myndigheter har fått tilsvarsfrist til 7. juli, 2021.

Saken er omtalt fint lite i mainstream media og av myndighetene. Isteden later de sistnevnte – ivrig skulderklappet av de førstnevnte – som om de på organisert og veloverveid vis styrer landet mot en kontrollert gjenåpning, en styring som etter min og et voksende antall menneskers mening uavbrutt har vært den reneste fyllekjøring med den ene hjulsiden humpende i veigrøftkanten, mens realiteten i virkeligheten er at corona/covid-19, som enhver annen sesonginfluensa, av seg selv dabber helt av når den varme årstiden kommer og dermed hjelper til å redde de inkompetente myndigheters ansikt og omdømme overfor EU/EØS-kontrollorganet fordi regjeringen i en pressemelding, under overskriften «Reiseråd» et stykke ned i teksten de facto opphever sitt reiseråd for EØS/Schengen og Storbritannia…».

Og lurer du på hvilken virkningsdato de inkompetente, norske myndighetene har satt for sin gjenåpning? Jo, det er 5. juli 2021 – to dager før EU/EØS-kontrollorganets tilsvarsfrist utløper!!

Terje Sørensen

Pensjonert advokat, lektor og translatør

Forrige artikkelBolivias tidligere forsvarsminister planla et nytt kupp ved bruk av amerikanske leiesoldater
Neste artikkelKina stanser subsidiene til nye solenergianlegg