Oppfinneren av mRNA-vaksinen: – Det er på tide å stoppe og se på hva som foregår

0
Shutterstock

Doktor Robert W Malone fant opp mRNA-vaksinen da han var ved Salk Institute i 1987–88. Han videreførte denne forskninga på Vical i 1989, hvor de første in-vivo rotteeksperimentene hos pattedyr ble designet av ham. De første patentbeskrivelsene for RNA- og DNA-vaksinasjon ble skrevet av Dr. Malone i 1988-1989. Dr. Malone var også oppfinner av DNA-vaksiner i 1988 og 1989. Her retter han en skarp advarsel mot den ukritiske bruken av eksperimentelle vaksiner som pågår over hele verden, og han gjør det som vaksineforsker og vaksinetilhenger.

Av Robert W Malone, TrialSiteNews. Utdrag.

Jeg gir dette korte essayet til TrialSite-fellesskapet fordi dere er involvert eller i det minste interessert i klinisk forskning på mennesker. Som bakgrunn, vær så snill å forstå at jeg er en vaksinespesialist og -tilhenger, så vel som den opprinnelige oppfinneren av kjerneteknologien til mRNA-vaksine (og DNA-vaksine). Men jeg har også omfattende opplæring i bioetikk fra University of Maryland, Walter Reed Army Institute of Research og Harvard Medical School, og at avansert klinisk utvikling og reguleringsspørsmål er kjernekompetanse for meg.

Før jeg undersøker de bioetiske grunnlagene for gjeldende politikk og praksis som ligger til grunn for eksperimentell utplassering av COVID-vaksine i mange vestlige nasjoner, la meg begynne med å dele noen førstehåndsbevis fra virkelighetens verden.

Jeg var i samtale med en kanadisk primærlege i forrige uke i et par timer. Han fortalte historien om de seks (etter hans mening) svært uvanlige kliniske tilfeller av bivirkninger etter vaksinasjon som han personlig har observert i sin praksis som involverer vaksinering av pasientene sine med Pfizer mRNA-vaksineproduktet. Husk at det var kanadiske leger – som handlet på egenhånd – som benyttet seg av Freedom of Information Act (FOIA) for å få tilgang til Pfizer-vaksinen IND (se Did Pfizer Fail to Perform industry Standard Animal Testing Prior to Initiation of mRNA Clinical Trials?).

Det som var mest alarmerende for meg, var at min kollega i den klinisk primærpraktiserende legen fortalte meg at hvert av disse tilfellene ble rapportert i henhold til de riktige kanalene i Canada, og samtlige av dem, uten vesentlig undersøkelse, ble av myndighetene summarisk bestemt til å ikke være vaksinerelaterte. Videre rapporterte han til meg at enhver praktiserende lege i Canada som blir offentlig kjent for å ha bekymringer når det gjelder vaksinesikkerhet, utsettes for en storm av hån fra akademiske leger og potensiell oppsigelse av arbeid (statskontrollert sosialisert medisin) og tap av tillatelse til å praktisere.

Dette er sensur i COVIDs tid . Men hva er offisielle folkehelseledere redde for? Hvorfor er det nødvendig å undertrykke diskusjon og fullstendig avsløring av informasjon om mRNA og sikkerhetsrisiko? La oss analysere vaksinerelaterte bivirkningsdata grundig. Er det informasjon eller mønstre som kan bli funnet, slik som nylige funn av kardiomyopatisignalene, eller de latente virusreaktiveringssignalene? Vi burde verve de beste biostatistikk- og maskinlæringsekspertene til å undersøke disse dataene, og resultatene burde – nei de må gjøres tilgjengelige for publikum omgående. Følg med og ta deg tid til å undersøke den underliggende bioetikken i denne situasjonen sammen med meg.

Jeg mener at voksne borgere må få ha fri vilje, frihet til å velge. Dette gjelder spesielt for klinisk forskning. Disse mRNA- og rekombinante virusvaksineproduktene forblir eksperimentelle på dette tidspunktet. Videre skal vi drive streng, faktabasert vitenskap og medisin. Hvis det ikke gjøres en streng og transparent evaluering av vaksinens reaktogenisitet og bivirkninger som oppstår etter vaksinering, spiller vi (folkehelse, klinisk forskning og vaksineutviklerfellesskap) rett i hendene på anti-vaxxer-memer og bekrefter mange av deres argumenter .

Undertrykkelsen av informasjon, diskusjon og direkte sensur angående disse nåværende COVID-vaksinene som er basert på genterapiteknologier, kaster et dårlig lys på hele vaksinevirksomheten. Det er min mening at det voksne publikum kan håndtere informasjon og åpne diskusjoner. Videre må vi avsløre alle risikoer forbundet med disse eksperimentelle forskningsproduktene.

Les resten av artikkelen her.

Forrige artikkelKriminell bransje: Legemiddelgigant må betale 1,9 mrd. i erstatning
Neste artikkelHva i all verden hendte i 1971?