WHO ser ingen slutt på koronapandemien før i 2022

0
WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus / Shutterstock

Michael Ryan, som er direktør for WHOs kriseprogrammer sa på en pressekonferanse 1. mars 2021:

«Jeg tror det er veldig prematurt og mener at det er urealistisk å tro at vi vil være ferdige med dette viruset innen utgangen av året.»

Deutsche Wirtschafts Nachrichten skriver:

Ekspert Mark Ryan fra verdenshelseorganisasjonen (WHO) sier at forestillingen om at viruset skal være beseiret mot slutten av dette året klinger forførerisk, men er urealistisk. Ryan viser til data som forteller at vaksineringen har god effekt på pandemien (ifølge Reuters).

SWR (Südwestrundfunk, tysk radio/TV) beretter: «Harvard-forskere har, i henhold til corona-pandemien, i en simulert studie regnet ut at en må regne med at det blir nødvendig med «social distancing» fram til slutten av 2022,  for å unngå sammenbrudde av helsesystemene, så sant det ikke står et vaksinestoff mot covid-19 til disposisjon.»

ZDF-TV (Zweites deutsches Fernsehen) siterer WHOs regiondirektør for Europa, Hans Kluge: «Jeg ville sagt, rent hypotetisk, i begynnelsen av 2022 har vi tilbakelagt denne pandemien. Viruset vil fortsatt være der, men jeg tror ikke at vi trenger forstyrrende tiltak etter dette tidspunkt lenger»

Hvordan farma-lobbyistene kontrollerer WHO

Associated Press har for tre år siden publisert en rapport om WHOs pengesløsing på dyre flyreiser i 1. klasse samt opphold på 5 stjerners hotellrom. Dokumentet viser at WHO i snitt bruker ca. 200 millioner US-dollar i året på reiser. Dette er mer penger enn hva som går til bekjempelsen av noen av verdenssamfunnets største helseproblemer, AIDS, tuberkulose og malaria inkludert. 

I 2015 sa finanssjefen i WHO, Nick Jeffries, at det kan være noe i det at WHO-medarbeidere «av og til manipulerer reisene sine». Han innrømmet at ingen i WHO virkelig kan være sikker på om arbeidsreiser blir booket på en rimelig måte eller om de er nødvendige i det hele tatt. Ian Smith, direktør på generalsekretærens kontor, sa angivelig at WHO sjelden foretar seg noe for å stoppe misbruket.

Tom Jefferson, en renommert epidemiolog og medlem av Chochrane Collaboration, snakket i et intervju med Der Spiegel om konsekvensene til WHOs privatisering og om hvordan helse ble gjort om til en pengemaskin.
Intervjuet ble gjort i 2009 under tittelen «Lengsel etter pandemien».

Jefferson: «Hvor er det blitt av fugleinfluensaen som vi alle skulle dø av? Ingenting! Men disse folk bare fortsetter og fortsetter med sine prognoser. Noen ganger har jeg inntrykk av at noen virkelig lengter etter en pandemi.»

Der Spiegel ville vite hvilke personer han mente når han sa «noen»: Jefferson svarte:» Både WHO og helsevesenet, virologer og farmaindustrien. Rundt denne ideen og disse tanker om en truende influensa-pandemi er det blitt opprettet et kolossalt maskineri. Her er det snakk om mye penger, innflytelse, karriere, ja hele institusjoner! Og alt hva som trengtes nå til å igangsette dette maskineriet var et lite mutert virus.»

Der Spiegel spurte videre om det var sant at virus var god butikk. «Med rhinovirus, RS-virus og de fleste andre typer virus kan man ikke tjene stort og neppe bygge en karriere på. Når det gjelder influensa-viruser derimot så finnes det et vaksinestoff og medikamenter. Det er her farmaindustrien kan tjene masse.

Kan du huske Sars? Det var virkelig en farlig epidemi. Den kom like rask som en meteor og mange mennesker har dødd. Sars har overrumplet oss fordi det var blitt utløst av et fullstendig ukjent coronavirus. Hvor kom dette viruset fra? Hvor er det blitt av? Eller er det blant oss fremdeles? Alt dette har vi per i dag ingen svar på. Hvert år oppdages det nye og spesielle virus».

Deutschlandfunk Kultur (tysk radiokanal) forklarer: «80 % av WHOs kapital kommer fra frivillige givere. Ved første øyekast klinger det bra at folk er så engasjert. Men faktisk er stiftelser som Bill og Melinda Gates stiftelsen døråpnere for farmaindustrien som prøver å manipulere WHO». Dette problemet gjorde også den engelskspråklige tjenesten Deutsche Welle (radiokanal) oppmerksom på.

(Oversatt fra tysk av Rainer Irslinger.)

Kommentar: Bill Gates sier at det vil vare hele 2022

Ikke overraskende er meldinga fra WHO på linje med det deres private hovedsponsor, Bill Gates, sier. I et intervju med CNN varslet han at det ikke er noen grunn til å forvente at man kan komme tilbake til et normalt liv før utgangen av 2022.

Forrige artikkelEi raud sild
Neste artikkelFor mye demokrati med NKP?