VisionTalks – Health, Lockdown & Human Rights

8

::: VisionTalks is a new channel on inspiring themes – DO SUBSCRIBE! ::: A big thank you to MD Charlotte J. Haug, lawyer Erlend Efskind and journalist and humanitarian Liv Ronglan this week. We look at the virus, the lockdown measures as they play out in Norway, similar to across the world, and the human rights inflicted. We ask: Are the lockdown measures in tune with what science says when listening to deeper medical, judicial and humanitarian knowledge? An arising debate in Norway prompted this conversation to become the premier for this channel. English subtitles. Editor: Steinar Almelid.

Gjengitt etter avtale. Det er forøvrig ingen redaksjonell tilknytning mellom VisionTalks og steigan.no. Gjenbruk er gitt for å bidra til et mest mulig åpent samfunn, der fri deling er naturlig byggesten.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Jøss. Folk med aktivisert logikk-senter får komme til orde på YT. Hvor lenge varer dette da? :wink:

 2. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  Tak Norge og, tak til ALLE fra Vision Talks her.

  Alt I siger er saa vigtigt og specielt er Jeg enig med Erlend Efskind…det er netop paa tide at begynde at tage stater gennem Domstolene, for deres brud paa stort set ALLE love, regulationer, treaties, Konventioner etc…specielt Menneskerettigheds Konventionen.

  Det er mit indtryk, at mange lande misbruger denne saakaldte “pandemi” til netop at bryde denne konvention I det helt ekstreme og, mit indtryk er desvaerre at disse lande dermed forsoeger at komme af med HELE denne konvention - fordi de oensker at gentage slaveriet (af os ALLE), for at forsoege at “genstarte” kapitalismen og, dermed “elitens” velstand.

  Lige netop dette, har jo desvaerre vaeret under opsejling laenge fra disse bagvendte lande og, en godt sammensat retssag om netop ALLE bruddene paa denne konvention I forbindelse med denne “pandemi”, vil ogsaa have positiv indflydelse - forhaabentligt - paa disse lande…(ALLE gamle kolonilande) og, med netop min omtale her, af kolonilandene, da boer en saadan retssag ogsaa, en allersidste gang, vaere med til at saette en endelig stopper for denne aeld-gamle magt type…for, er det ikke netop fra dem, dette pres paa Menneskerettigheds Konventionen kommer - (kirker, konger og dronninger)!?

  Alt dette skrevet af jeg, som jo kom fra det aeldste og, bor I en del af det rigeste…og, min dybe foragt for disse gamle totalitaere stater maa gerne skinne gennem min kommentar her, skrevet I det 21ende aarhundrede…

 3. Her er så.populært med konspirasjonsteoriar. Om eg skal få koma med ein, så er det fylgjande:

  Målet med endelause halvhjarta smitteverntiltak er å setja smittevernet i vanry… :grinning:

 4. Avatar for Anki Anki says:

  Dr. Thomas Binder, MD @ Thomas_Binder
  The Corona BS narrative’s an insult 2 the intellect. Any chimp w avg education realises it’s not abt a virus/medicine/science, but abt #TheGreatReset.

  Tiltredes.

 5. “It” is not about…

  Men viruset er der også og er ein realitet me må forhalda oss til.

 6. Avatar for runeulv runeulv says:

  Jeg forstår ganske godt hvorfor man ikke tror på korona er farlig, da vestlige politikere ikke oppfører seg som om det er spesielt farlig.

  Ikke er grensene stengt, så det bli hele tiden importert ny smitte. Først skal vi ikke bruke maske, da de bare virker for helsepersonell, og nå er det et dobbelt sett med masker som gjelder. Black lives matter smitter ikke, men Trump-møter gjør det.Vi vet at D-vitaminer hjelper, men vestlige myndigheter vil ikke snakke om det. De innfødte i Vesten må leve under et strengt smittevernregime, mens minoriteter slipper.

  Når det kommer til testene, så klager fagpersonene over at de ikke blir trodd, samtidig som de ikke kan si at det er biologiske forskjeller mellom menn og kvinner.

  Media utelatelseslyver daglig, og det en helt latterlig dobbelt standard mellom Trump og Biden, Vesten og Russland. Spesielt ille er det når det kommer til klimahysterikerne, hvor media nekter å påpeke avgrunnen mellom liv og lære. osv.

  Kort sagt så er det helt som fortjent når store deler av befolkningene ikke tror på de vestlige regimene når det kommer til korona.

 7. Avatar for Anki Anki says:

  Ja. Som man forholder seg til andre influensavirus. Hjernen smelter ikke ned ved andre sesonginfluensa-rush. Som det jævla gnagsåret jeg er; folk dauer. Hvert år, hver uke, hver dag. Gamle, syke, unge, friske. Pluss/minus 40 000 i året. Hvis kovidiotiet er kampen mot døden, er jo det bare enda et bevis på at hjernen har gått i lockdown :wink:

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Ordføreren i Ulvik sier at utbruddet av det britiske virusvarianten i kommunen stammer fra barnehage- og skolemiljøet.
  Ikke importsmitte mao. Gi ungene skylda. Det er nok et fint oppvekstmiljø i Ulvik.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere