Gjenåpne samfunnet!

0

Markering for frihet fremfor frykt – hver lørdag foran Stortinget

Vi skriver år 2021 og nærmer oss snart et helt år med restriksjoner, munnbind, to meters avstand og, let’s face it – direkte brudd på menneskerettighetene. Vi vet at det er noe som skurrer. Dette er alvor! Så hvorfor i all verden lar vi det skje?

Barn vokser opp i en nærmest surrealistisk tidsepoke i en sårbar tid i livet der de trenger tryggheten som ligger i den menneskelige kontakten mest. Fra før vokser de nå opp med nettbrett, sosiale medier og en kunstig, digital verden. Nå går de enda mer glipp av den essensielle kontakten med hverandre og voksne som er så avgjørende for sosial læring gjennom kroppsspråket og ansiktsuttrykkene et umaskert ansikt gir. Små bedrifter, puber og restauranter, utesteder og treningssentre som har beriket og gledet hjerte, kropp og sinn i sine lokale og regionale distrikter i flere tiår – borte. Unge voksne i middelklassen beveger seg mot underklassen fordi de nå er arbeids-ledige. Julen 2020 ble for mange en kamp om å overleve under julemiddagens – ”for maske, eller mot maske”, eller ”for vaksine, mot vaksine”-debatt, eller fullstendig fraværende grunnet ”restriksjoner” og ”smittevern” selv med sin nærmeste familie og venner. Mennesker som før stolte på hverandre, som brødre, søstre eller ektefeller skuler nå på hverandre og krangler om Corona. Enslige, pensjonister, de allerede isolerte fra før kjente kanskje på sin siste dråpe av livsgnist denne julen. Bare fortvilelse står igjen, og tomhet.

Og alt dette på grunn av en ”pandemi” som i praksis er en politisk kosmetisk betegnelse på ”forkjølelse 2020”, om en ser nærmere på tallene! Overlevelsesraten er 99.99%, eller dødeligheten på 0,1% eller lavere for flertallet, og i tillegg er tallene for 2019, 2018 og tidligere år like høye, eller høyere!Hvor er ”pandemien” i alt dette? Hvor er ”krisen” som angivelig rettferdiggjør alle restriksjonene og tiltakene som har rammet TUSENVIS av mennesker bare i Norge i 2020?

Regjeringen melder nå nye Coronatiltak og -restriksjoner, og regjeringen truer med full nedstengning av samfunnet. I praksis har smitte-vernslov blitt omgjort til Norges nye grunnlov. Lockdown gjør mer enn å redusere livskvalitetene våre. Lockdown dreper! Vi våkner hver dag til en sakte død. Ikke minst er det en dypttrengende psykologisk faktor her ved at TV- og mainstream media oppfordrer til frykt. Vi svekkes altså ikke bare fysisk, men psykisk. Og det har vi gjort i 10 måneder! Og med hvilket faglig belegg og rettferdiggjørelse? Dette er IKKE akseptabelt! Dette er langt utover rimelighetens grenser! For de sårbare i samfunnet. For oss selv. For våre eldre. Og våre barn!Røde luer – av folket, for folket – sier at nok er nok!

Gjenåpne samfunnet – gi folket friheten tilbake! Spre kjærlighet – ikke frykt! Det sier de røde luene! Vi oppfordrer derfor ALLE som har fått kjenne seg lei, fortvilet og forbannet på dette narrespillet til å komme på markering foran Stortinget.

Kommende markeringer:

09. januar – kl. 15-17

16. januar – kl. 14-16

23. januar – kl. 14.30–16

Vi oppfordrer alle til å ta med plakater og skilt for å vise politikerne nøyaktig hva vi synes om de nye Coronatiltakene! Vi inviterer kreative sjeler til å tegne, male og skrive en beskjed til politikerne og helsemyndighetene! Men også for å inspirere og vise våre medsøstre og medbrødre i gatene at alt vi vil er å leve, og la leve – i FRIHET, fred og kjærlighet! Og vi oppfordrer til slutt alle til å ta med gryter, spann, trommer og lokk – slik at vi ikke bare synes, men høres når vi avslutter markeringen i et demonstrasjonstog gjennom Karl Johans gate og til Oslo S! Og hvis du har en rød lue, vil det også bidra til synlighet.

For sammen er vi – folket – sterke!

Dersom du ønsker å være frivillig bidragsyter til markeringene, ønsker å bidra økonomisk – eller har tips, eller forslag til gode appellanter – gjerne med helsefaglig, eller juridisk bakgrunn, eller sitter inne med andre ressurser som kan hjelpe oss å løfte opp saken vi står sammen om – ta gjerne kontakt med en av de røde luene! Vi har økt tempoet, vi vet at tiden går og livet renner ut mens politikerne og helse- myndighetene finner på nye, uhørte sprell hver uke. Derfor holder vi nå markering for frihet hver eneste lørdag utenfor Stortinget!

Vel møtt!

Røde luer

Forrige artikkelMedspillere for imperialisme i dag
Neste artikkelEr personvernet totalopphevet?