Propagandaen for risikable vaksiner er i gang

48

Helsemyndighetene regner med at coronavaksiner kan gi milde og forbigående bivirkninger. Direktør i Legemiddelverket, Audun Hågå, tror man får milde bivirkninger, men sier at man kan få en litt tøff dagen derpå. Dette skriver avisa Dagbladet.

«Tro» er det helt riktige verbet å bruke i denne sammenhengen, for direktør Hågå har ingen vitenskaplige forutsetninger for å kunne vite noe sikkert om dette. Hvordan kan vi hevde det? Det skyldes helt enkelt at vaksinegigantene ikke har fulgt vitenskapelige standarder når de har utviklet vaksinene. Det er ikke våre ord, det står på redaksjonell plass i et av de mest prestisjetunge vitenskapelige tidsskriftene i verden, britiske BMJ.

BMJ, (British Medical Journal) tar kraftig til orde mot de metodene den farmasøytiske industrien bruker for å lansere koronavaksinene sine. I stedet for å legge fram resultatene av testene i fagfellevurderte vitenskapelige artikler, slik den vitenskapelige standarden tilsier, velger vaksineindustrien å legge fram sine resultater i form av pressemeldinger, skriver BMJ.

Covid-19 vaksinene – hvor er dataene?

Alle disse dataene for de forskjellige vaksinene er potensielt veldig lovende, men ingen av fase III-studiene har blitt publisert i fagfellevurderte tidsskrifter eller analysert etter aldersgruppe, kjønn og saksbeskrivelse (asymptomatisk, mild, alvorlig), virusoverførbarhet etter immunisering, eller varighet av beskyttelsen.

Forfatterne, professor Jose M Martin-Moreno, æresprofessor John Middleton, professor Mohamud Sheek-Hussein og professor Manfred S Green skriver:

Som profesjonelle i folkehelsa mener vi at resultatene av kliniske studier, enten foreløpige eller endelige, bør være gjenstand for en korrekt systematisk prosess og deretter publiseres i fagfellevurderte journaler. Å rapportere resultatene av covid-19-vaksine i pressemeldinger før publisering i tidsskrifter er verken god vitenskapelig praksis eller hjelper til med å bygge offentlig tillit til vaksiner. Hvis forsøksdata for covid-19 kandidatvaksiner kunngjøres for tidlig, kan dette true integriteten og troverdigheten til forsøkene. Dette kan forvrenge det som burde være en streng fagfellevurderingsprosess. Vi mener at data og konklusjoner ikke skal frigjøres som troverdige før det vitenskapelige samfunnet kan bedømme gyldigheten av disse påstandene ved å vurdere en fullstendig redegjørelse for hva som ble gjort.

Forfatterne krever at WHO oppretter ei nøytral ekspertgruppe som kan gjennomgå det som foreligger av dokumentasjon om vaksinene og publisere resultatene.

Uansvarlig av helsedirektøren

– Vi tror at det vil forekomme milde og forbigående bivirkninger ved noen av disse vaksinene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til Dagbladet.

Dette av typen ømhet ved injeksjonsstedet og kanskje influensa- eller forkjølelsessymptomer etter at man har tatt vaksinen. Det viktigste er at vi informerer og forbereder de som skal ta vaksinene på at dette er ufarlige bivirkninger, gitt at de er det, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til Dagbladet og fortsetter:

– Den store utfordringen blir å monitorere, følge opp og forsikre seg om at vaksinene ikke medfører alvorlige eller sjeldne bivirkninger, og at dette blir håndtert på en god og riktig måte.

Dette har Guldvog ingen faglige eller vitenskapelige bevis for. Han kan ikke vise til en eneste fagfellevurdert artikkel som har undersøkt virkninger av vaksinene. Guldvog har bare vaksineprofitørenes egne pressemeldinger å forholde seg til. Han sier at han tror at det er slik. Men hvis norsk helevesen skal basere seg på tro, kunne man ikke da ha ansatt en sjaman?

Les også: Børskometen Moderna vil utvikle vaksiner som endrer arvestoffene våre

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Hastevaksiner med helt ny, genterapautisk teknologi, så radikale at bioteknologiloven måtte snik-endres i sommer for å tillate de, uavklarte langtidskonsekvenser, dataene sitter vaksineprodusentene på så vi må bare tro på de sier for å selge vaksiner for milliarder av dollar, alle lands helsefaglige instanser er bare nikkedukker…

  Hva kan gå galt mon tro? :smiley: og hvorfor bryr ikke folk seg? en på jobben GLEDET seg til vaksinene kommer. Hvor dum går det an å bli? Darwin awards i år går til… hele menneskeheten!

 2. Avatar for Anki Anki says:

  Det er din sannhet.
  Min sannhet er at viruset ikke er isolert etter gjeldende medisinske postulater, “testen” kan ikke diagnostisere noe som helst. Med 35 cycles, kanskje 40-45 kan du finne “nesten hva som helst i hvem som helst” sier både han som mekka testen og etterhvert flere og flere vettuge leger som tør å stå fram. “Smitten” finnes i stor grad i media, og ikke i folkets kropper. De som dør er de som dør er de som dør. Hver dag, hver uke, hvert år. Med noen variasjoner. Som hvert år. Pluss en del juksediagnoser på dødsattestene. Det hører med :slight_smile: Min sannhet er de som har “medverka” er de som ikke på noe tidspunkt har stilt ett eneste kritisk spørsmål til denne surrealistiske hypen. Men det er selvsagt en fantastisk følgekonsekvens av galskapen; the Great Awakening! Så takk for alle bidrag!

 3. Avatar for K11 K11 says:

  Island er en isolert øy, og har en etnisk homogen befolkning på knapt 300 000 mennesker. Men selv Island har altså ikke klart å “utrydde” viruset.

  Det sier seg selv at det ikke går an å utrydde en forkjølelse som er symptomfri for de fleste “smittede”, og som de fleste “smittede” selv ikke er klar over at de er rammet av. En slik “usynlig fiende” vil nødvendigvis alltid være til stede, også lenge etter at vaksineringen er overstått. Den er til stede helt til man slutter å bruke PCR-metoden o.l. til å påvise den.

  For å få viruset til å forsvinne må vi altså bytte ut de politikerne vi har nå, og sette inn politikere som faktisk jobber for folket og for småbedriftene.

 4. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Så Norge skulle isolert seg fra hele verden for resten av evigheten, for et virus som det sies har krevet… 359 menneskelig her til lands? Har du hørt ordet “proporsjonalitet”? det er (bør) et viktig prinsipp i utforming av policy… nettopp for å hindre irrasjonelle utfall, som denne “pandemien” er et klart eksempel på.

 5. Avatar for K11 K11 says:

  Alternativet er å behandle sykdommen som andre milde forkjølelser: La den gå sin gang, la folk bli snufsete, og ikke la forkjølelsen ta knekken på småbedrifter. Men siden hensikten med den såkalte “pandemien” er restriksjoner som skal være maksimalt profitable for storkapitalen, på bekostning av småbedrifter og folk flest – er det forståelig at man blåser “sykdommen” ut av alle proporsjoner.

  Hadde ikke media nevnt at denne såkalte sykdommen eksisterte, ville vi nå stått midt oppi en gjennomsnittlig influensasesong, med noen hundre innlagte influensapasienter, og kanskje tusen influensadøde i løpet av vinteren.

  I stedet har vi ca hundre “koronapasienter”, og ser ut til å få ca 450 “koronarelaterte” dødsfall (bl.a. folk som omkommer i trafikken) i løpet av hele det første året med denne påståtte sykdommen.

  Snittalderen på de døde er høyere enn gjennomsnittlig forventet levealder, og begravelsesbyråene tjener så lite penger at de får krisehjelp.

  Litt av en “pandemi”.

  Trøsten får være at Jeff Bezos og resten av de rikeste har mangedoblet formuene sine det siste halvåret, og fortsetter mangedoblingen også utover i neste år.

  Så får man håpe at også nordmenn flest blir fornøyd med livskvaliteten og tykkelsen på lommeboka i 2021.

 6. Avatar for K11 K11 says:

  Ja, jeg har fått med meg at det settes rekord i år, og det skulle ikke forbause meg om det blir ny rekord også neste år.

  Spørsmålet er hvordan kjøpekraften fordeler seg. De rikeste, også i Norge, mangedobler formuene sine, og får mer kjøpekraft. Men hvor mange flere har blitt fattige? Og hvor mange blir fattige neste år?

  At en gjennomsnittsnordmann handler julegaver for 15 000 kr eller mer, er velkjent. Men da er det slik at de mange tusen millionærene drar opp snittet kraftig (mange av dem handler julegaver for hundretusenvis av kr), mens bortimot en million nordmenn kanskje ikke har stort mer enn en skarve tusenlapp å handle julegaver for.

  Men jeg er fullstendig klar over at The Great Reset neppe blir mer alvorlig enn at det settes omsetningsrekorder også neste år. Amazon & Co. skal tross alt få rekordomsetning i 2021, så da er de avhengig av at folk faktisk har penger å handle for.

  De små og uavhengige butikkene (og restaurantene etc.) skal gå dukken, mens de store kjedene skal vokse seg gigantiske. Alt i “bærekraften” og “smittevernets” navn.

 7. Avatar for INK INK says:

  “Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har kommet til at eldre eller de etterlatte ved død, har rett til erstatning dersom smitten har skjedd i institusjon.”

  Jeg må si jeg lurer veldig på hva slags konsekvenser denne beslutningen kommer til å få.

 8. Avatar for INK INK says:

  Du har helt rett! De fleste er jo bare vanlige.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

40 flere kommentarer

Deltakere