Gruppesøksmål mot regjeringen og den norske stat på vegne av den norske befolkningen

72
Trondheim sentrum i koronakrise. Foto: Shutterstock

Av Erlend Efskind, advokat.

Trondheim kommune gikk torsdag ut med anbefaling om munnbind i offentlige rom. Går man inn på Trondheims kommunes hjemmeside kan man se statistikk over hvor mange som er testet og hvor mange igjen av dem som har fått påvist covid.

For eksempel kan man lese at det mandag 14. desember 2020 ble registrert 23 nye tilfeller og at det ble gjennomført 1742 tester. Videre fremgår det at «alle har milde sykdomsforløp».

Det er nesten så jeg må gni meg i øynene – ingen er altså alvorlig syke.

Jeg tenker at dette må være unntaket, så jeg sjekker lørdagen: da var det registrert 30 smittede ut av 1361 tester, også her har alle milde sykdomsforløp. Og slik er det over hele fjøla.

Alle har milde sykdomsforløp.

De antatt smittede er i aldersgruppen 10-90 år, og ingen er altså alvorlig syke! Inntil nå har regjeringen kunnet si at antall smittede skyldes tiltakene de har gjort. Men når ingen av de smittede heller ikke utvikler alvorlig sykdommer, ikke en gang en 90-åring, ja da stiller saken seg i et annet lys.

Her stenger vi ned skoler og bedrifter og bruker milliarder på å spre frykt og fattigdom og ensomhet for det som alt mer fremstår som en kollektiv psykose.

Jeg kan ikke annet enn å tenke – har verden virkelig gått av skaftet. Sikkert er det at Trondheim og Oslo og alle andre kommuner ikke har hjemmel for det de pålegger sine borgere. Det er grove overgrep.

Og da er det ikke en gang tatt høyde for den store usikkerheten PCR-testen representerer, men en høy andel falske resultater i den forstand at testene utføres på en så høy syklus at en stor andel ikke-smittsomme personer (så mange som 97 av hundre ifølge en portugisisk lagmannsrett) regnes med. Og kanskje viser de milde sykdomsforløpene vi her ser nettopp det.

På toppen av det hele er det høyst usikkert at munnbindene har noen annen effekt en ren skremselspropaganda.

Nok får være nok. Det er på tide at den norske befolkningen våkner.

Jeg har iallfall ikke tenkt å se på mer. Tiden er moden for å stevne den norske stat og regjeringen for grov urett mot sine borgere og brudd på menneskerettighetene.

Om dere stillere dere bak meg i dette historiske gruppesøksmålet, så svar med et rungende JA! på denne posten, og del.

Inntil saken kommer opp – stå opp for dere selv der ute. Vis at dere ikke er redde og ikke lar dere urettmessig styre. Vis at dere ikke er maskiner, men mennesker av kjøtt og blod med følelser.

Mvh

Erlend Efskind

Advokat

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Hvorvidt det har noen som helst hensikt å bruke rettssystemet til å gå etter makteliten stiller jeg meg svært så tvilende til. Norske domstoler er vel ikke i verdensklasse mht å bry seg om menneskerettigheter, to say the least. Når det er sagt; all min kred til initiativet og den gode energien som følger med det å stå opp for sin egen suverenitet! Det gledes at noen har skjønt tegninga :slight_smile: Så i prinsippet; ja :slight_smile:

 2. Veldig bra tiltak og på tde at noen tar tak i RT-PCR testene sin ubrukelighet (å være gullstandard for å påvise sykdomstilstanden COVID-19 i lungene til mennesker.). RT-PCR testen er kun laget for å lage mye av noe lite genetisk materiale. Dette har DR Kary Mullis (oppfinneren av testen) gjentatt til det kjedsommelige. Det veldig spesielle her at Dr Mullis har kritisert Dr Fauci åpenlyst og bedt han komme til debatt, uten noen respons. Dr Fauci har 53 års erfaring med div “virus liknende tilstander i kroppen” og han kjenner godt til hvordan Exosomer ser ut i mikroskop, samt størrelsen deres og hvorfor de utvikles i cellene våre når cellene blir “poisoned” forgiftet av forskjellige årsaker. DR Kary Mullis døde av LUNGEBETENNELSE i august 2019. Kun 6- uker før verdenslederne fikk sine “overordnede oppdrag” som de nå utfører lydig som marionetter og skader de land de er satt til å lede iht Konstituelle Grunnlover." “The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences.”, The Rockefeller Foundation sitt LockStep Document fra 2010 inneholder tilsvarende “oppskrift” for hvordan stenge en hel verden. Alle som har interesse av sannheten bør jobbe noen dager med å sette seg inn i RT-PCR testene og hva de faktisk kan gjøre og hva de ikke kan gjøre. For de som virkelig har lyst til å grave i den overordnede agendaen kan jeg anbefale det siste programmet til Richard D Hall og Andrew Johnson på richplanet.net SCAMDEMIC (5 episoder).
  I tillegg kan man miste nattesøvnen av å sjekke denne hjemmesiden: deagel dotcom /forecast (hold musepekeren over antall millioner innbyggere i 2025 og se endringen i %.USA fra 326 mill i dag - til 99 mill i 2025). Norge ned 30%til 3,8 mill i 2025.
  Veldig ødeleggende for boligpriser og sikkerheten.Noen land har befolkningsvekst i 2025 bla dette landet her: dollarvigilante dotcom /nicaragua

 3. Nok er nok… De helt unødvendige nedstenginene og inngripende anti korona tiltakene er forræderi mot det Norske folk og hele menneskeheten. Alle de som har medvirket til korona hysteriet har begått alvårlige lovbrudd og bør straffes derretter. Hele virus hysteriet har lite og ingenting med folkehelse å gjøre, det er i realiteten et skittent spill for å skaffe maktsyke psykopater og hyrerrike oligarker som Bill Gates og kompani mer makt og penger.

  Uavhenging forskning og offentlig tilgjengelig statistikk viser at Kina influensaen ikke er noe mer farlig enn vanlig influensa untatt for de aller eldste og noen med spesielle sykdomer. WHO sier Kina influensaen har en overlevelsesprosent (OP) på 99,86% i en fagfelleskaps-vurdert forskningsrapport. I Norge så døde 15% færre enn normalt da første sykdomsbølge var på det høyeste (ifølge NRK.no). I Norge, Sverige og Danmark så dør flere vanligvis av influensa enn korona og gjennomsnitts alderen på de som dør “av” korona er 85år, dette er høyere enn gjennomsnittlig levealder. I praksis så betyr det at stor del av de som offisielt dør av korona egentlig dør av alderdom MENS de har korona. Ifølge medisinske eksperter så har allerede 25% av befolkningen delvis immunitet mot corona etter å ha vert i kontakt med andre koronavirus som f.eks vanlig forkjølelse (de løy med andre ord da de påstå nedstenging var nødvendig grunnet ingen hadde immunitet). Man kunne pisket opp stemningen og skapt akkurat samme hysteriet og panikken hvis man hadde slått opp hvert eneste influensa dødsfall stort opp i media slike de har gjort med korona…

  Folk har begynt å våkne opp og protestere nå over hele verden, folk tror ikke på løgnene som blir presentert om korona lenger i media.

  12.900 medisinske eksperter har allerede skrevet under på https://gbdeclaration.org som er et internasjonalt opprop mot Kina influensa hysteriet.

 4. Munnbind er ikke noe annet enn en lydighetstrening. Vi er mennesker, enkeltindivider som tilsynelatende skal ha rettigheter, ikke hunder. Hunder slipper i det minste å gå med bleie på.

  uerturtierteti

  Kast munnbleia i dag, si nei til idiotien og overformynderiet. Et absolutt, rungende ja til massesøksmål!

 5. “For eksempel kan man lese at det mandag 14. desember 2020 ble registrert 23 nye tilfeller og at det ble gjennomført 1742 tester. Videre fremgår det at «alle har milde sykdomsforløp». Det er nesten så jeg må gni meg i øynene – ingen er altså alvorlig syke. Jeg tenker at dette må være unntaket, så jeg sjekker lørdagen: da var det registrert 30 smittede ut av 1361 tester, også her har alle milde sykdomsforløp. Og slik er det over hele fjøla”.

  23 “tilfeller” av 1742, det skulle bli omtrent 1,5% av antall testede, og 30 “tilfeller” av 1361 er under 2%, og ingen er alvorlig syke, selv personen(e) på 90 år, og Trondheim har et innbyggertall på over 205 000. Altså ingen innleggelser, selv for de i høy alder.

  Enda så Trondheim bystyre seg nødt til å holde en direktesendt ekstraordinær pressekonferanse idag på NRK1 og TV2, for å annonsere nye strenge tiltak. På NRK måtte oppsatt program utgå på grunn av at pressekonferansen ble prioritert.

  Regimets propagandaapparat, norsk hovedstrøms presse og media, trapper opp skremsels-politikken, og har nå “pandemien”, mer av alt en konstruksjon av ord, som hovedinnslag i alle nyhetssendinger både på tv og radio.

  Ord-smedene i redaksjonene finner stadig nye måter å dramatisere fortellingen, en person som får viruset påvist, og det av en test med med en stor prosentandel falske positive, kalles et tilfelle eller smittet, selv om personen ikke er syk.

  Jeg mistenker at de trapper opp dramatiseringen, og kaller nå en person med påvist virus for “en person med mildt sykdomsforløp”. Antagelig har de fleste med påvist virus i Trondheim ingen symptomer i det hele tatt. Dør en person med viruset påvist men av en annen sykdom, kaller de det “et koronarelatert dødsfall”.

  Det er ingen jounalister igjen i storkapitalens MSM, for journalister driver journalistikk. MSM er integrert i maktapparatene, og har en sentral rolle i å hjernevaske og indoktrinere befolkningene for å forberede dem på livet i New World Order uten at folkemassene gjør opprør, de skal leve i åpent fangenskap i NWO uten å forstå det.

 6. Avatar for Mari Mari says:

  Selv at det stemmer at det norske rettssystemet er korrupt så er helhetsbildet mer komplisert. Det handler om å

  1. Samle folk mot regjeringenskorrupsjon
  2. Signalisere overfor de korrupte politikerne at folk er våken og ikke finner seg i korrupsjonen
  3. Støtte de som har mistet jobb, bedrift, utdanning og manglende behandling mot kreft, og manglende livsnødvendige operasjoner.
   Ting må forandres og forandring må begynne et sted. :wink:
 7. Er folk klar over hva masker egentlig er ?
  På Guanatanamo har de brukt masker på terrorister i 20 år for å ydmyke og fornedre dem til lydighet, et psykologisk krigføring program fra CIA, et lydighets program.
  Har overhodet ingenting med Korona å gjøre.
  Syns du det er kult å bli behandlet som en terrorist og det av personer som du betaler lønnen til for å jobbe for deg, ikke jobbe for overnasjonale superpsykopater. ?

  dsgfhgjkj
  yuetuewuerue

 8. Avatar for K11 K11 says:

  Hva så? Døden har alltid vært en del av livet. Gamle folk dør. Felte du tårer for alle de tusener av svensker som døde hver influensasesong før? Gråter du over alle japanerne som begikk selvmord i november i år? (Flere enn hva som totalt har dødd av covid-19 i hele 2020.) Gråt du over de 55,4 millioner menneskene som døde (av andre årsaker enn covid) i 2019?

  Sverige er et land med over ti millioner innbyggere. Det er normalt at noen tusen eldre dør hver influensasesong. Det er ingen overdødelighet i Sverige i år. Svært få land har overdødelighet. Summa summarum er det heller ingen global overdødelighet nå.

  Grunnen til de mange “koronatilfellene” er at all forkjølelse, influensa og lungebetennelse (m.m.) nå registreres som korona. Det jukses med statistikken. Derfor ser, ved første øyekast, både influensa og lungebetennelse ut til å ha blitt utryddet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

64 flere kommentarer

Deltakere