Gruppesøksmål mot regjeringen og den norske stat på vegne av den norske befolkningen

0
Trondheim sentrum i koronakrise. Foto: Shutterstock

Av Erlend Efskind, advokat.

Trondheim kommune gikk torsdag ut med anbefaling om munnbind i offentlige rom. Går man inn på Trondheims kommunes hjemmeside kan man se statistikk over hvor mange som er testet og hvor mange igjen av dem som har fått påvist covid.

For eksempel kan man lese at det mandag 14. desember 2020 ble registrert 23 nye tilfeller og at det ble gjennomført 1742 tester. Videre fremgår det at «alle har milde sykdomsforløp».

Det er nesten så jeg må gni meg i øynene – ingen er altså alvorlig syke.

Jeg tenker at dette må være unntaket, så jeg sjekker lørdagen: da var det registrert 30 smittede ut av 1361 tester, også her har alle milde sykdomsforløp. Og slik er det over hele fjøla.

Alle har milde sykdomsforløp.

De antatt smittede er i aldersgruppen 10-90 år, og ingen er altså alvorlig syke! Inntil nå har regjeringen kunnet si at antall smittede skyldes tiltakene de har gjort. Men når ingen av de smittede heller ikke utvikler alvorlig sykdommer, ikke en gang en 90-åring, ja da stiller saken seg i et annet lys.

Her stenger vi ned skoler og bedrifter og bruker milliarder på å spre frykt og fattigdom og ensomhet for det som alt mer fremstår som en kollektiv psykose.

Jeg kan ikke annet enn å tenke – har verden virkelig gått av skaftet. Sikkert er det at Trondheim og Oslo og alle andre kommuner ikke har hjemmel for det de pålegger sine borgere. Det er grove overgrep.

Og da er det ikke en gang tatt høyde for den store usikkerheten PCR-testen representerer, men en høy andel falske resultater i den forstand at testene utføres på en så høy syklus at en stor andel ikke-smittsomme personer (så mange som 97 av hundre ifølge en portugisisk lagmannsrett) regnes med. Og kanskje viser de milde sykdomsforløpene vi her ser nettopp det.

På toppen av det hele er det høyst usikkert at munnbindene har noen annen effekt en ren skremselspropaganda.

Nok får være nok. Det er på tide at den norske befolkningen våkner.

Jeg har iallfall ikke tenkt å se på mer. Tiden er moden for å stevne den norske stat og regjeringen for grov urett mot sine borgere og brudd på menneskerettighetene.

Om dere stillere dere bak meg i dette historiske gruppesøksmålet, så svar med et rungende JA! på denne posten, og del.

Inntil saken kommer opp – stå opp for dere selv der ute. Vis at dere ikke er redde og ikke lar dere urettmessig styre. Vis at dere ikke er maskiner, men mennesker av kjøtt og blod med følelser.

Mvh

Erlend Efskind

Advokat

Forrige artikkelShabana Rehman: – Er du mørk i huden og lettkrenket, så er det din tid nå
Neste artikkelVad var det egentligen som hände den dramatiska våren 2011?