Har Espen Nakstad en interessekonflikt?

6
Espen Nakstad intervjuet på nettkanalen til organisasjonen Virke

Som assisterende direktør i Helsedirektoratet har Espen Nakstad stått fram som en av de fremste utøverne av koronaregimet til Erna Solberg. Han har frontet alle «strenge tiltak» og er alltid klar på at det må «strammes inn», og utrolig nok er han blitt svært populær på det.

Wikipedias artikkel om Nakstad er ganske knapp. Det sies at han er forsker og overlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for CBRNE-medisin (CBRNE-senteret). Men det finnes ingen CV på ham der, og det er ikke mulig å finne ut om han har bidratt noe særlig til forskning. Vi har søkt i databasen til Tidsskrift for Den norske legeforening (Tidsskriftet), som er et fagfellevurdert vitenskapelig tidsskrift og medlemsblad for Den norske legeforening. Og vi har ikke funnet noen vesentlige forskningsartikler fra Espen Nakstad.

Derimot gir et søk på Proff en interessant opplysning. Det viser seg nemlig at Nakstad er styremedlem og aksjonær i selskapet Epiguard AS. Aksjeposten hans er svært liten, riktignok. Men hva driver så EpiGuard med?

Nettsidene deres gir noen svar på det.

Hovedproduktet deres er EpiShuttle, som er et transportsystem til bruk under epidemier eller katastrofer. Blant kundene deres er WHO og tyske Bundespolizei, men det er tydelig at de satser på et bredt internasjonalt marked:

EpiGuard ser ut som en oppkjøpskandidat. Lykkes de med å bli kjøpt av et multinasjonalt selskap, vil aksjeverdien gå gjennom taket, og selv en liten aksjepost kan få en verdi som ikke er uvesentlig.

Og jo mer krise, jo mer pandemi, jo bedre er markedsutsiktene til EpiGuard. Har Espen Nakstad en interessekonflikt? Det kan nesten se sånn ut.

Men den største interessekonflikten av dem alle har sjefen hans, Erna Solberg. I dobbeltrollen som FN-sjef for gjennomføringa av Agenda 2030 og statsminsiter i Norge er det ytterst uklart hvem hun egentlig representerer når hun styrer Norge gjennom dekreter. Hennes samrøre med Bill & Melinda Gates Foundation bør også granskes. Der har hun overført milliarder av norske skattekroner uten at saksbehandlinga har vært mye å skryte av, og uten at det er særlig lett å spore hvor pengene er blitt av.

Les: Erna Solberg gir 13 milliarder skattekroner til Gates-alliansen

Aftenposten skrev i 2017:

«Regjeringen har gitt flere milliarder kroner til den globale vaksinealliansen Gavi. Korrespondanse knyttet til rapportering, utbetalinger, oppfølging, evalueringer og referater har manglet i UDs arkiver.»

Les også: Var det Norges statsminister eller FNs «bærekraft»sjef som talte?

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for thomask thomask says:

  Erna Solberg er, som privatperson, også del av Bilderberg nettverket

  Greit for meg at folk er medlem av ulike nettverk. Men det burde ekskludert fra å være embetsmann i den norske forvaltningen.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Nå kjøres det skrekkampanjer i alle kanaler. Antar det har noe med den snart ankommende vaksinen å gjøre.


 3. Avatar for Slangen Slangen says:

  Erna og Espen er strenge og truande tv-fjes med lik velstandsfedme. Lik og utruleg talestraum ut av munnen, men med ulik og kryssande kurve for testosteronproduksjon i kroppen?
  Fløtepusen maler, ho flekker tenner, begge viser klør.

  Erna sitt svikarflagg, det runde, fargerike med hol i, er FNs Agenda 2030.
  Du ser svikarflagget (utlandets interesser over Norges) alltid på brystet til Kulturministeren og nokre andre unge ministermenn. Hemmelige elskarar og søkarar på jobben som veskebærer i FN-utlandet med skattefri inntekt?
  GAVI-milliardane til Bill Gates frå Erna utan ope reknskap er ei stor skam.

 4. I et samfunn som bære preg av alvorlig sykdom så er det helt normalt at folk klapper hver gang Nakstad tar friheten fra folk, at folk klapper når Smørbergregimet tar t kupp og sikrer seg mer makt enn det Hilter hadde.
  I et sykt samfunn så er det helt normalt å ta på seg masker som all vitenskap sier gir mer sykdom, ikke mindre, 73% av alle som blir syke er maskebrukere eller super spredere som de faktisk er.

  Det er bare en medisin som fungerer mot dødsviruset og det er å ta en ny PCR test. Han som skulle teste sesongarbeiderne tok alle testene på seg selv, 50% av dem var positive, Elon Musk tok 4 på amme dag, 50% positive. Det er bare vanlig forkjølelse sier han.

  Alle vil bli positive vist de bare tester seg nok så jo mer testing jo flere positive og jo mer ekstreme Hitler tiltak.

  https://www.eutimes.net/2020/11/elon-musk-makes-4-pcr-tests-in-1-day-2-came-negative-2-positive-says-pcr-tests-are-fake-virus-just-a-cold/

 5. Avatar for Anki Anki says:

  Hehe. Jeg så det ikke komme at hele befolkningen - med noen hederlige unntak - skulle trygle & be om at NWO blir sparka i gang så kjapt som overhodet mulig. Ganske så fascinerende. Og de tror faktisk fullt og helt på at de er med på “dugnad” for å skjerme gamlinger som er mer og mindre på vei mot terminalfasen. Lurer på om det blir igjen noen regissører som tar tak i denne absurde forestillingen i framtida :wink:

 6. Avatar for Mari Mari says:

  Ja, den nye mest brukte frasen vil være samme gamle “Wir haben’s nicht gewusst. Niemand hat uns was gesagt.” Toppfilm ala Schwindler’s List.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere