De «progressive» demokratene har et desperat behov for en seier

0
Ilhan Omar og Alexandria Ocasio-Cortez. Foto: Shutterstock

Etter at Joe Biden har annonsert sitt lag av krigshauker og neocons, er det helt tydelig at de såkalt «progressive» demokratene har blitt satt på gangen. Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) og Ilhan Omar prøver nå å oppnå i det minste en seier. Det de konsentrerer seg om er å blokkere Bidens nominerte til stabssjef, Bruce Reed. Dette går fram av en artikkel i Axios. De har valgt ut Reed fordi han er en nedskjæringspolitiker, noe han utvilsomt er.

Men det er grunn til å merke seg at de samme «progressive» uten videre har godtatt at Biden fyller opp adminstrasjonen sin med krigshauker som Tony Blinken, som kandidat til utenriksminister, Jake Sullivan, Hillary Clintons høyre hand i Libyakrigen, som nasjonal sikkerhetsrådgiver, Avril Haines, som sto i spissen for Obamas dronedrap, som direktør for nasjonal etterretning, krigshauken Michele Flournoy som kandidat til forsvarsminister og den entusiastiske tilhengeren av Irak-krigen, Susan Rice som FN-ambassadør.

Les: Er to kvinnelige «mistenkte massemordere» kandidater for Bidens stab og stillinger i den USA regjering?

Som alle burde vært klar over på forhånd brukte ledelsen i Det demokratiske partiet folk som Bernie Sanders, AOC og Omar til å mobilisere venstrestemmer for Biden, og da de hadde gjort den delen av jobben, var det bare for Demokratene å fylle på med djupstatens drømmekandidater på alle poster. Det fikenbladet de prøver å dekke skammen med, er å prøve å få en annen stabssjef enn Bruce Reed. Det skal virkelig ikke mye til for å være «progressiv» i USA i dag.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel«Great Reset vil føre til ei sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet»
Neste artikkelKrigen i Tigray-provinsen vil fortsette sjøl om de etiopiske styrkene tar provinshovedstaden