Markering mot korona-restriksjonene

0

25. oktober 2020. Eidsvolls plass i Oslo, klokka 14–16.

Initiativtakerne skriver:

«Vi ønsker å markere vår motstand mot korona-restriksjonene som rammer hele det norske folk. Det skjer søndag 25. 10 fra 14-16 utenfor Stortinget i Oslo. Fakta er at kun 270 mennesker har dødd av viruset. Snittalder 85 år. 90% hadde en kronisk sykdom fra før. Dette utgjør 1/5 av normalt antall døde hver eneste influensasesong. Virusets dødelighet og fare står ikke i forhold til regjeringens tiltak, lovendringer, påbud og regelendringer. De er kraftig invaderende og et overtramp på folks rett til privatliv, demokratisk behandling av lovendringsprosesser og lovmessig rettferdighet. Globalt har viruset tatt livet av nøyaktig like mange som influensa dreper hvert år. Sverige behandler dette som influensa og har omtrent samme tall, litt høyere. Deres smitterate er lavere enn Norges. Norge må behandle dette som influensa ved å holde de gamle og syke hjemme, men la resten av Norge fungere som normalt.

Møt opp søndag 25. 10 klokka 14 og bli med på markeringen. Dette er en fredelig demonstrasjon og kunnstneriske innslag, musikk, dans og sang tas gledelig imot!»

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.