Markering mot korona-restriksjonene

46

25. oktober 2020. Eidsvolls plass i Oslo, klokka 14–16.

Initiativtakerne skriver:

«Vi ønsker å markere vår motstand mot korona-restriksjonene som rammer hele det norske folk. Det skjer søndag 25. 10 fra 14-16 utenfor Stortinget i Oslo. Fakta er at kun 270 mennesker har dødd av viruset. Snittalder 85 år. 90% hadde en kronisk sykdom fra før. Dette utgjør 1/5 av normalt antall døde hver eneste influensasesong. Virusets dødelighet og fare står ikke i forhold til regjeringens tiltak, lovendringer, påbud og regelendringer. De er kraftig invaderende og et overtramp på folks rett til privatliv, demokratisk behandling av lovendringsprosesser og lovmessig rettferdighet. Globalt har viruset tatt livet av nøyaktig like mange som influensa dreper hvert år. Sverige behandler dette som influensa og har omtrent samme tall, litt høyere. Deres smitterate er lavere enn Norges. Norge må behandle dette som influensa ved å holde de gamle og syke hjemme, men la resten av Norge fungere som normalt.

Møt opp søndag 25. 10 klokka 14 og bli med på markeringen. Dette er en fredelig demonstrasjon og kunnstneriske innslag, musikk, dans og sang tas gledelig imot!»

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for INK INK says:

  Stemmer tallet på oppmøtte eller underdriver Aftenposten?

 2. Avatar for Enebak Enebak says:

  Ser ut som 150 kan stemme med bildene på facebookgruppa til initiativtakerne.
  At det ikke kom så mange, kan ha en sammenheng med demonstrasjonen stort sett bare ble markedsført på initiativtakernes egen facebookgruppe.
  Det har ikke vært noen målretta markedsføring på forhånd og MSM tier ihjel protestene i hele Europa både før og etterpå.

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det kan også ha en sammenheng med at det ikke er så mange som ser på korona-restriksjonene som innføring av totalitarisme.

  Om man skal være konspiratorisk, så hadde jeg som diktator forsøkt å få de som protester til å radikaliseres så mye at de virker så koko for flertallet, at vanlige folk trekker seg unna.

 4. Avatar for INK INK says:

  Det tror jeg du har rett i.
  Her er en sak hvor de kommer bedre til orde, i det minste:

 5. Avatar for Enebak Enebak says:

  Det var en uventet saklig greie fra TV2.
  Strategien fra myndighetene er i følge Nakstad å redusere opposisjonen til en gjeng som har gått lei og ikke gidder å ta ansvar lenger.
  De har gode kommunikasjonsrådgivere.

 6. Når er den tiden begrenset til? Husker det var snakk om noen uker i mars. Nå dør knapt noen, men de strammer inn og gjør folk arbeidsledige, fyller kontoene til de rike, ja, sånne ting venstresiden en gang var opptatt av før de begynte å stemple klasseanalyse som “konspirasjonsteorier”.

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Jeg lurer også på hva du legger i “tidsbegrensede”?

  “Mange trives med å jobbe hjemmefra,”

  Javel? Hvor mange? Har du noe statistikk å vise til? En kilde?

  Det gjenstår forøvrig å se hvor ødelagt samfunnet blir på sikt. Restaurant-, utelivs- og reiselivsbransjen går ihvertfall dukken etterhvert. Kanskje drar de også med seg andre bransjer ned i dragsuget. Men så lenge Jeff Bezos & Co. tjener penger som aldri før, er det vel greit.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

38 flere kommentarer

Deltakere