Epstein-fornærmede om ny utvikling i saken: – Prins Andrew burde ha panikk nå

29
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein har hatt et svært nært forhold til Israel

En av de flere titalls fornærmede i Epstein-saken, Virginia Roberts Giuffre, snakker ut om arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste. Hun beskylder prins Andrew for overgrep, og tror den britiske prinsen har grunn til bekymring. Dette skriver ABC Nyheter som fortsetter:

Virginia Roberts Giuffre er en av flere som har stått fram som ofrene i Epstein-saken. Hun hevder blant annet å ha blitt tvunget til å ha samleie med prins Andrew under en tur til London med Epstein.

Giuffre stilte nylig til intervju i sammenheng med arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste Ghislaine Maxwell. Hun er pågrepet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter, blant annet ved å hjelpe ham med å rekruttere jenter under 18 år, vinne deres tillit og til slutt misbruke dem.

I 2008 sa Epstein seg skyldig i å ha misbrukt 36 jenter ned i tenårsalderen, hvor det yngste offeret var 14 år gammel. I juli 2019 ble han nok en gang arrestert, siktet for menneskehandel. Han ble funnet død på fengselscellen en måned senere.

Giuffre håper at arrestasjonen av Maxwell vil føre til at flere involverte blir arrestert og siktet i saken.

Virginia Giuffre fortalte BBC om hvordan hun ble presset til å ligge med prinsen og 60-Minutes Australia har denne reportasjen om pedofilinettverket til Epstein der det handlet om trafficking for sex med svært unge jenter. Epstein og hans venninne og hallik Ghislaine Maxwell opptrådte også med prins Andrew på Ascot i 2000, så deres forbindelser går langt tilbake.

Det er ikke bare prins Andrew som burde ha panikk. Ghislaine Maxwell sitter med ekstremt mye kompromitterende informasjon om svært mange rike og innflytelsesrike menn. Hun vet om alle de gangene Bill Clinton reiste med flyet som er kalt «Lolita Express» til Paedo Island, eller den private øya i Jomfruøyene der Jeffrey Epstein tok dem med til sine private orgier. Hun vet om forholdet mellom Bill Gates og Epstein og har førstehånds kunnskap om hele det kriminelle pedofilinettverket hans.

Kilde: New York Times

Tidsskriftet Vanity Fair skriver for ekspempel:

«Epstein forble et fast inventar i elitekretser selv etter at han var en registrert sexforbryter. For noen år siden var han for eksempel gjest ved en middag i Palo Alto som ble arrangert av LinkedIns medstifter Reid Hoffman for MIT nevroforskeren Ed Boyden. På middagen introduserte Elon Musk Epstein for Mark Zuckerberg. («Mark møtte Epstein i løpet av en gang på en middag som hedret forskere som ikke var organisert av Epstein,» sa Zuckerberg-talsmann Ben LaBolt. «Mark kommuniserte ikke med Epstein igjen etter middagen.»)»

Geir Ramnefjell skriver i Dagbladet:

«Dagens Næringsliv har gravd fram at stiftelsen Bill & Melinda Gates var involvert i å introdusere den norske kronprinsessen med sexforbryteren Epstein første gang de møttes i 2011. Avisa erfarer dette, som betyr at de har det de mener er sikre opplysninger fra en kilde som ikke kan offentliggjøres.

Gates og Epstein hadde et omfattende samarbeid, har pressedekning avslørt. En forbindelse Gates først nektet for, men nå har beklaget. The New Yorker har blant annet avslørt hvordan Epstein fikk Bill Gates til å donere 2 millioner dollar til eliteuniversitet MIT.

Ekteparet Gates har pleid omgang med det norske kronprinsparet, og de har samarbeidet om en rekke veldedige prosjekter.»

Harald Stanghelle skrev i Aftenposten og pekte på at det er flere bindinger mellom Terje Rød-Larsen og den pedofilidømte Jeffrey Epstein:

«Terje Rød-Larsens IPI har flere bindinger til Jeffrey Epstein, dokumenterer DN. Blant disse er at Mort Zuckerman, en tidligere forretningspartner av sexforbryteren, har sittet i IPIs styre. Han omtales nå som styreleder emeritus på IPIs nettsider.»

Denne Mort Zuckerman som Stanghelle skriver om er milliardæren Mortimer Benjamin Zuckerman. Han er en helt sentral person i Israel-lobbyen i USA. Dette skriver John Mearsheimer og Stephen Walt i dokumentet The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy i 2006. President George W. Bush utnevnte Zuckerman til å delta i sin «æresdelegasjon» til Israel i mai 2008. Han er dessuten omtalt av Israel som som en av de 70 fremste amerikanske bidragsyterne til forholdet mellom USA og Israel.

Mye tyder på at Ghislaine Maxwell i likhet med sin far Robert Maxwell jobbet for israelsk etterretning.

Les: Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

Les: Haaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister

Med kompromitterende kunnskaper om så mange mektige menn har Maxwell mye å spille på for å unngå straff. Men hun lever også svært farlig. Vil hun overleve lenge nok til å vitne, eller vil hun bli selvmordet?

Les mer om Jeffrey Epstein og nettverket rundt ham her.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Etter det jeg forstår er dette er grovt brudd på etiketten, selv om Maxwell har lekt i Buckingham Palace siden hun var barn.

  Når en ser hvilken tidsperiode siktelsen fokuserer på - er det sannsynlig at dette er et rettet mot Trump.
  Berman ble sparket etter at Trump fikk en telefon fra den britiske dronninga, etter sigende for å gratulere han med feiringen av uavhengigheten. Det er sannsynlig at Andrew ble nevnt i samtalen.
  Mitt inntrykk er at det er den pågående stammekrigen mellom ortodokse og liberale jøder, som er drivkraften bak, ikke rettferdighet.
  De liberale jødene vil styre verden fra USA, de ortodokse vil gjøre det fra Israel. Det ser ut til å være hovedforskjellen.
  Men de har plenty av væpnere:
  https://www.trunews.com/stream/space-relations-ag-barr-s-dad-wrote-sci-fi-book-foreshadowing-epstein-child-sex-ring-for-global-elite-s-pleasure

 2. Ikke “Svært unge jenter” men barn! Barn! Hvorfor kan ikke mainstream media bare si det rett ut?!(Fordi de er på lag)
  Både media og amerikansk domstrol driver å hvitvasker hennes, i følge alle vitner, voldtekter med Epstein. Atlså er hun selv en pedofil. Siktelsen innrømmer det men hun er kun tiltalt for å “bringe”/frakte jentungene til Epsteins øy. Beleilig nok dekker siktelsen kun perioden før Clinton ble dypere involvert

  Spørsmål om tid før hun tar “selvmord” eller hun får bare et klapp på håndleddet. Rotter seg sammen det avskummet

  Ja men det er ikke lov å si. Det er anti-semittisme… :roll_eyes: Sukk.

  Jeg vil anbefale alle å lese Whitney Webbs artikler og høre podcast om hennes funn. Hun er en av de som har gravd og rapportert mest utførlig om denne heslige marerittfremkallende saken som avslører den herskende klasse

 3. Journalisten jeg nevnte ovenfor oppdaget at Epstein og Maxwell er bare noen ledd i nettverket. En av hovedpersonene er Lex Wexner, eieren av undertøyselskapet Victorias sercret.

  En av de overlevende, Maria Farmer, kunne fortelle at Maxwell og Ivana Trump kjørte rundt og lokket til seg jentunger med tilbud om en karriere som modeller. Hun hadde en lang samtale med Whitney Webb der hun forteller om hva hun har opplevd. Samtalene er vanskelige å høre på, ikke bare fordi historien er ukronologisk og at hun ler i upassende deler men også pga at det er mye verre enn hva offentligheten tror selvfølgelig

  https://www.youtube.com/watch?v=MGtDj8drWvE https://www.youtube.com/watch?v=kItJSpQeyCg

  Dessverre har deres globale menneskehandelen pågått siden minst tidlig 90-tallet(eller lengre tilbake). Epstein-saken er faktisk en av 3 pedofile menneskehandel-saker fordekt av USA-myndighetene siden innflytelsesrike personer er med( Senatorer, etteretningsfolk etc). De andre er “The Franklin cover-up case” og den om Michael Aquino, en CIA-knytted militæroffiser og satanist som ville ofre barn i militærbaser

  Om “the Franklin cover-up” ble det det laget en dokumentar “Conspiracy of silence” produsert av britisk TV. Der avslører de at de skyldige går helt opp til det hvite hus, vitner ble truet på livet og tvunget til å begå mened i retten av FBI og at flere som etterforsket saken døde under “mystiske omstendigheter”.

  Men i den siste liten før dokumentaren skulle kringkastes ble den trukket tilbake og nektet visning, deretter ble alt av kopier de kunne finne ødelagt. Heldigvis klarte de ikke å finne alle.

  Den kan sees og lastes ned her:

  Jeg må advare at intervjuene med ofrene inneholder til tider grafiske beskrivelser av de grove overgrepene de ble utsatt for.

 4. Hvordan forklarer de John Podestas e-poster til Hillary Clinton hvor bruken av ordet “pizza” dukker opp i de merkeligste sammenhenger? FBI sier jo at “pizza” er kode for pedofili. Clinton-huset hadde også flere “pizza-parties” som kan tolkes på flere måter med saken i bakhodet

  Haiti er en av de terroriserte land ingen har hørt om. Spesielt ikke i Norge. Folk er så fastlåst i demokrat vs republikaner-paradigmet at de tror at hvis man oppsummerer Clintons synderegister er man Trump-supporter men oppsummerer man Trumps synderegister er man Clinton-supporter ennå begge er like skyldige. I hvert fall når det gjelder Epstein.

  BBCs intervju med prins Andrew er virkelig et studie i pervers hykleri og løgn så åpenbar at det er slitsomt å se på. Han skal ha oss til å tro at han ikke kjente til noe av dette

  Min “favoritt” replikkutveksling:

  Intervjuer: You spent the night with a sex offender

  Prins Andrew: It was a convenient place to stay

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  “In the interview, Andrew stumbled from one PR calamity to the next – revolving around a Pizza Express in Woking and a claimed failure to sweat”

 6. Er enig med artikkelens budskap men stusser på ordet “alleged”(påstått) her. Virginia Roberts selv har fortalt om prinsens skyld

  Man kan laste ned Epsteins svarte bok her:https://epsteinsblackbook.com/pdf-downloads

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Hvor er beviset på at Maxwell er i fengsel? Eller at Epstein var der?

  Jeg har ikke sett noe som har overbevist meg om at noen av dem har satt sin fot i et fengsel.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

21 flere kommentarer

Deltakere