Epstein-fornærmede om ny utvikling i saken: – Prins Andrew burde ha panikk nå

0
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein har hatt et svært nært forhold til Israel

En av de flere titalls fornærmede i Epstein-saken, Virginia Roberts Giuffre, snakker ut om arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste. Hun beskylder prins Andrew for overgrep, og tror den britiske prinsen har grunn til bekymring. Dette skriver ABC Nyheter som fortsetter:

Virginia Roberts Giuffre er en av flere som har stått fram som ofrene i Epstein-saken. Hun hevder blant annet å ha blitt tvunget til å ha samleie med prins Andrew under en tur til London med Epstein.

Giuffre stilte nylig til intervju i sammenheng med arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste Ghislaine Maxwell. Hun er pågrepet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter, blant annet ved å hjelpe ham med å rekruttere jenter under 18 år, vinne deres tillit og til slutt misbruke dem.

I 2008 sa Epstein seg skyldig i å ha misbrukt 36 jenter ned i tenårsalderen, hvor det yngste offeret var 14 år gammel. I juli 2019 ble han nok en gang arrestert, siktet for menneskehandel. Han ble funnet død på fengselscellen en måned senere.

Giuffre håper at arrestasjonen av Maxwell vil føre til at flere involverte blir arrestert og siktet i saken.

Virginia Giuffre fortalte BBC om hvordan hun ble presset til å ligge med prinsen og 60-Minutes Australia har denne reportasjen om pedofilinettverket til Epstein der det handlet om trafficking for sex med svært unge jenter. Epstein og hans venninne og hallik Ghislaine Maxwell opptrådte også med prins Andrew på Ascot i 2000, så deres forbindelser går langt tilbake.

Det er ikke bare prins Andrew som burde ha panikk. Ghislaine Maxwell sitter med ekstremt mye kompromitterende informasjon om svært mange rike og innflytelsesrike menn. Hun vet om alle de gangene Bill Clinton reiste med flyet som er kalt «Lolita Express» til Paedo Island, eller den private øya i Jomfruøyene der Jeffrey Epstein tok dem med til sine private orgier. Hun vet om forholdet mellom Bill Gates og Epstein og har førstehånds kunnskap om hele det kriminelle pedofilinettverket hans.

Kilde: New York Times

Tidsskriftet Vanity Fair skriver for ekspempel:

«Epstein forble et fast inventar i elitekretser selv etter at han var en registrert sexforbryter. For noen år siden var han for eksempel gjest ved en middag i Palo Alto som ble arrangert av LinkedIns medstifter Reid Hoffman for MIT nevroforskeren Ed Boyden. På middagen introduserte Elon Musk Epstein for Mark Zuckerberg. («Mark møtte Epstein i løpet av en gang på en middag som hedret forskere som ikke var organisert av Epstein,» sa Zuckerberg-talsmann Ben LaBolt. «Mark kommuniserte ikke med Epstein igjen etter middagen.»)»

Geir Ramnefjell skriver i Dagbladet:

«Dagens Næringsliv har gravd fram at stiftelsen Bill & Melinda Gates var involvert i å introdusere den norske kronprinsessen med sexforbryteren Epstein første gang de møttes i 2011. Avisa erfarer dette, som betyr at de har det de mener er sikre opplysninger fra en kilde som ikke kan offentliggjøres.

Gates og Epstein hadde et omfattende samarbeid, har pressedekning avslørt. En forbindelse Gates først nektet for, men nå har beklaget. The New Yorker har blant annet avslørt hvordan Epstein fikk Bill Gates til å donere 2 millioner dollar til eliteuniversitet MIT.

Ekteparet Gates har pleid omgang med det norske kronprinsparet, og de har samarbeidet om en rekke veldedige prosjekter.»

Harald Stanghelle skrev i Aftenposten og pekte på at det er flere bindinger mellom Terje Rød-Larsen og den pedofilidømte Jeffrey Epstein:

«Terje Rød-Larsens IPI har flere bindinger til Jeffrey Epstein, dokumenterer DN. Blant disse er at Mort Zuckerman, en tidligere forretningspartner av sexforbryteren, har sittet i IPIs styre. Han omtales nå som styreleder emeritus på IPIs nettsider.»

Denne Mort Zuckerman som Stanghelle skriver om er milliardæren Mortimer Benjamin Zuckerman. Han er en helt sentral person i Israel-lobbyen i USA. Dette skriver John Mearsheimer og Stephen Walt i dokumentet The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy i 2006. President George W. Bush utnevnte Zuckerman til å delta i sin «æresdelegasjon» til Israel i mai 2008. Han er dessuten omtalt av Israel som som en av de 70 fremste amerikanske bidragsyterne til forholdet mellom USA og Israel.

Mye tyder på at Ghislaine Maxwell i likhet med sin far Robert Maxwell jobbet for israelsk etterretning.

Les: Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

Les: Haaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister

Med kompromitterende kunnskaper om så mange mektige menn har Maxwell mye å spille på for å unngå straff. Men hun lever også svært farlig. Vil hun overleve lenge nok til å vitne, eller vil hun bli selvmordet?

Les mer om Jeffrey Epstein og nettverket rundt ham her.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelDa hvite fattigfolk og frigitte slaver kjempet sammen for demokrati og ei felles framtid
Neste artikkelPandemiens internasjonale klassestruktur