Afrika blir prøvekanin for biometrisk ID kombinert med betalingssystem

6
Skal betalingskortene erstattes av biometrisk ID? Foto: Shutterstock

Et system for biometrisk ID skal testes ut i «fjerntliggende områder med lav inntekt» i Vest-Afrika. Dette gjøres som et samarbeid mellem vaksinealliansen GAVI som støttes av Bill Gates og Norge samt Mastercard og selskapet Trust Stamp.

Programmet ble først lansert i 2018, men får nå ny styrke på grunn av koronaepidemien. Trust Stamp skal integreres med det Mastercards såkalte Digital Wellness-system. Dette skal igjen koples sammen med et system basert på kunstig intelligens som kalles NuData. GAVI og Mastercard sier at de vil levere vaksiner til millioner av barn samtidig som de skal utvikle en sporingsteknologi som tar vare på identiteten og historikken til mottakerne. Bill & Melina Gates Foundation samarbeider med Mastercard om det som kalles World Beyond Cash™. Dette handler om «det kontantfrie samfunnet» basert på digital ID.

Sammen skal de lage et biometrisk digitalt betalingssystem kombinert med vaksinedata og annen helseinformasjon som skal integreres i en sentralisert plattform.

I juni 2020 meldte GAVI at Mastercards Wellness Pass vil bli tilpasset som et svar på koronaepidemien. Og i juli meldte Mastercard at Trust Stamp vil bli integrert i deres Wellness Pass. Mastercard har investert massivt i Trust Stamp. De skal også utvikle noe som kalles Evergreen Hash som skaper en såkalt 3D maske av ansiktet eller fingeravtrykket og integrerer det i systemet.

Wellness-programmet vil først bli prøvd ut i en del landsbyer i Vest-Afrika. Det mest urovekkende ved disse systemene er at de skaper muligheter for en totalitær kontroll av samfunnet og at slike digitale «helsepass» fort kan komme til å bli obligatoriske, skriver Raul Diego i MintPress. Og de kan komme til å bli betalingsløsninga i det «kontantfrie samfunnet».

Parallelt med dette driver en organisasjon / selskap som kaller seg ID2020 en offensiv for globale digitale ID-løsninger. Partnerne i dette arbeidet er GAVI, Accenture, Rockefeller Foundation og Microsoft.

Les: – Uten kontanter går vi rett inn i et digitalt diktatur Tidligere svensk politidirektør advarer.

USA vil drive fram det «kontantløse samfunnet» i India


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Forsatt den dag i dag å er det mange som tror at det bare er helt tilfeldig at fullmaktslover, sporingapp, digitalt kontrollsystem og alt annet faenskap var klart ved en tilfeldighet da plandemien brøt ut.

    Når de starter bølge 2 med 5G som vist i Event 201 så vil lockdown og alt annet bli permanent.
    National Institute of Health har nå bekreftet at “viruset” bare er millimeterbølger fra 5G like under huden.

    Men så trenger man kanskje ikke være rakettforsker for å skjønne det, da 2, 3 og 4 G ble bygd ut tok operatørene alle kostnadene, ved 5G så er det derimot myndighetene som koster utbyggingen i hele verden og det i rekordfart uten så mye som en eneste liten test.

    Så hvordan klarte WEF å lure hele verden der de fleste nå aksepterer og underkaster seg NWO ?
    Veldig enkelt forklart i denne 15 min lange animasjonen.

    HOW THEY PULLED OFF THE ‘PANDEMIC’ - AN ANIMATED FILM EXPLANATION BY DAVID ICKE

    The Most Scared Generation in History… plus Shocking Info from the National Institute of Health

    https://www.youtube.com/watch?v=xpupH_tq1oE
  2. Microsoft patenterte systemet med å knytte biometrisk ID med en digital valuta i Mars i år. Et beleilig tidspunkt for selskapet, for med pandemi-panikken i befolkningene blir det lett å å få folk til å akseptere en vaksine, som mange faktisk ivrig ønsker seg uten at “vaksinen” er ordentlig utprøvd.

    Så media-overhyped som dette viruset er, er det god grunn til å mistenke at pandemien er media-konstruert nettopp for å få folk til å akseptere noe som raskt må bli en chip som knytter biometrisk ID med en digital valuta, som nå er hyllevare teknologisk og ikke science fiction, og som vil gi makt-haverne total kontroll over individet.

    Den globale storkapitalen har nå alt klart til sin New World Order, får de befolkningene til å akseptere tvungen massevaksinering med bio-ID, blir neste steg en chip også med digital valuta. Dermed kan de få sin NWO mye raskere enn de fleste observatører i alternativpressen tenkte seg. Bare i det første halve året av 2020 har NWO klart å forberede befolkningene og få de fleste til ukritisk å akseptere “vaksinen”.

    Folk flest lar seg styre helt av den globale storkapitalens MSM, og later til å ikke være det minste kritisk til hva de får servert. Samtidig angripes alternativmedia mer og mer med utestengning fra bla YouTube og Facebook og Google gjør det vanskelig å finne dem. Det blir altså stadig vanskeligere for alt-media å nå vanlige folk.

    Nå er altså utprøving av bio-ID knyttet til digital valuta allerede i gang, og på nåværende tidspunkt ser det dessverre ut som at de som vil vedde på at den globale storkapitalen får sin NWO innen ganske få år vil få rett.

  3. Avatar for Mari Mari says:

    Jeg drakk kaffe mens jeg leste linken din. Det endte med at jeg måtte gi kluten en rens for kaffen endte på skjermen da jeg leste at Soros visst nok er antikorrupsjon. Ka farsken?

    • George Soros reiste rundt i Øst-Europa rett etter murens fall og det skal være grunnen til han sterke engasjement mot korrupsjon.

    Om han er mot korrupsjon er jeg jomfru og jeg har tre levende bevis på at jeg ikke er.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere