Verdiløst sete i Sikkerhetsrådet har kostet Norge hundrevis av millioner

29
Innfelt: Oppslag i VG

Norge fikk altså det setet i Sikkerhetsrådet som Solberg-regimet har brukt så uhorvelig mye skattepenger på å skaffe seg. Erna Solbeg og Ine Søreide hoppet opp og ned med armene i været i en demonstrasjone av hva Norge har å bidra med på det globale planet. Det er ikke en gang hemmelig at denne plassen, som det norske folket ikke vil ha noen nytte av, har regjeringa skaffet seg gjennom storstilt korrupsjon og kjøp av stemmer.

Den offisielle prislappen er på 23 millioner kroner, slik avisa VG skrev:

VG har tidligere omtalt at Norge hadde brukt 12 millioner kroner på valgkampen, og på valgkampeffekter som binders, paraplyer og pins. Dette regnestykket gjaldt utgiftene mellom 2016 til 2018. Nå skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding at de så langt i 2019 har brukt nærmere 11 millioner, altså har 23 millioner gått med til kampanjen totalt.

Den reelle prislappen er imidlertid mye, mye større

VG skriver videre:

«I pressemeldingen fra departementet heter det at «sikkerhetsrådskampanjen bygger på alt Norge gjør i utenriks- og utviklingspolitikken», og at det derfor er «vanskelig å gi et totalanslag for hva kampanjen koster».

Heller ikke den nye leiligheten til Norges FN-ambassadør er med i regnestykket:

I fjor kjøpte Statsbygg en ny residens til FN-ambassadøren på Manhattan for 87 millioner.Begrunnelsen var at det var behov for en større og mer attraktiv residens nærmere FN-bygningen for å holde mottagelser og cocktailpartyer tilknyttet valgkampen.»

Men det er ikke det hele. Erna Solberg har brukt milliarder av norske skattebetaleres penger som hun har øst ut rundt omkring i verden for å kjøpe seg en plass i rampelyset. Norge har brukt 13,5 milliarder kroner på å støtte den vestlige alliansens krig mot Syria. I mai 2020 annonserte Erna Solberg at hun har forpliktet Norge til å betale 10,25 milliarder til vaksinealliansen Gavi, som er under sterk kontroll av Bill Gates, samt 2,2 milliarder til Cepi, som gir dem videre til sekspaer som skal utvikle vaksiner. Dette går fram av denne pressemeldinga fra regjeringa.

Og hva er vitsen?

Den politiske eliten i Norge mener at de har noe helt spesielt å tilføre verden. De har skapt fiksjonen om Norge som en «moralsk supermakt». Denne moralske overlegenheten har stort sett bestått i å bruke oljepenger til å bestikke ledere i andre land og å skape feite retrettstillinger til norske politikere.

På denne måten har norske penger banet vei for karrierene til folk som Jens Stoltenberg, Børge Brende, Espen Barth Eide, Erik Solheim og Erna Solberg. En posisjon i Sikkerhetsrådet vil gi denne typen folk enda en mulighet til å posere i rampelyset. Men bortsett fra det?

Norge har ingenting å bidra med bortsett fra pompøse erklæringer. I forhold til krig og fred har Norge deltatt i nesten alle USAs kriger de siste 20 årene. Norge gikk som kjent i spissen for å ødelegge Libya og legge landet åpent for islamistiske terrorister. I Syria har vi pøst minst 13 milliarder kroner inn i hjelpeprosjekter som direkte har støttet opp under noen av de verste terroristene i verden. I Sør-Sudan har Norge sammen med USA og Storbritannia skapt et monster av en feilslått stat. For ikke å snakke om at Norge var tilrettelegger for den svindelen mot palestinerne som kalles Oslo-avtalen og som har gjort ordet Oslo til et bannord i arabiske land.

I boka Det internasjonale gjennombruddet kler professor Terje Tvedt av denne norske selvhøytideligheten og den politiske elitens dogme om norske verdiers universalisme. Prosjektet med å få Norge inn i Sikkerhetsrådet er enda et ledd i denne elitens misjonsiver.

Norge med rosa sokker og dobbeltmoral til FNs sikkerhetsråd

Den norske korrupsjonen stopper ikke med kjøp av stemmer i FN.

Dagens Næringsliv kan fortelle at Venninner kan bli Norges representanter i sikkerhetsrådet:

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er venninne med og inhabil overfor FN-ambassadør Mona Juul. Nå har en venninne av både Søreide og Juul søkt om å bli Juuls stedfortreder i FNs sikkerhetsråd.

Og dette kameraderiet og denne sjølforherligelsen skal norske skattebetalere bruke penger på?


KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Vi ble fortalt at etter vi fant oljen at oljepengene ikke kunne brukes innenlands, for da ville økonomien bli overopphetet. Så hvorfor er ikke Saudi-Arabias økonomi overopphetet, de har brukt mye på investeringer i teknologi og kompetanse for et Saudi-Arabia etter oljen?

  Bruk av oljepengene til for eksempel å bli selvberget med mat i den grad det er mulig, produksjon i Norge av viktige medisiner, produksjon av vitale deler for infrastrukturen som telekommunikasjon, strømnettet, vannforsyning, landbruksmaskiner, fiskerier og fiskebåter, utvikle kompetanse for dette og en eksport-rettet industri, og utvide og modernisere infrastrukturen er selvfølgelig vanskelig, fordi det går mot globalismen å bruke pengene nasjonalt for folkets og landets interesser, og det kan ikke globalistiske politikere tillate.

 2. Det vi nå hadde trengt var noen friske hjerner som gjorde et gravearbeid i ekteparet Mona Juul og Terje Rød Larsens karrierer. For etter Oslo-avtalen gjorde israelske institusjoner store anstrengelser ved å dele ut penger og utmerkelser til de to.
  Selv offentlig presse skriver om at disse to hadde relasjoner til Jeffrey Epstein som sammen med Ghislaine Maxwell var selve mossad-glitterati i New York.
  Ingen kan bli president i USA uten å bygge på en sentral maktfraksjon i landet og i tilfellet Trump dreier det seg om ultrarike zionister i Mega group og Likud -folket med dobbelt statsborgerskap. derav Make Israel great again ved å annektere VestBredden.
  Før en gravende undersøkelse er gjort,skal jeg ikke felle noen konklusjoner om det nevnte ekteparet,bare si at de som måtte forske og grave i “International peace Institute” nok vil få seg store overraskelser. Det lukter helt over Atlanteren fra dette.
  Hvis det var slik at norway var fredslandet,hvorfor leverer de da det meste av sitt våpensalg til Gulfstatene til bruk i krigen med Jemen?

 3. Avatar for Kefb Kefb says:

  Om en aksepterer premisset at Norge drives som et AS; Statsministerens kontor har jo til og med et orgnr. i Brønnøysundregisteret og stadig mer av natur og infrastruktur privatiseres… så minner dette litt om regelrett underslag?

 4. Avatar for Mari Mari says:

  Faktumet at Brundtland sammen med Clinton skrev Agenda 21 er vel bevis nok til at Norske politikkere er deep state. Om det da fortsatt er tvil skulle jeg gjerne ha forklaring på hvorfor Stoltenberg er den nye marjonetten som leder Norge og Europa forøvrig inn i alle elitens kriger ved hjelp av deep state løgner. Norge er ledende i alt som er galt og vi som er folket må leve med skammen fordi vi ikke har alternativer til monstrene.

 5. I starten av filmen du linket til med talen til GHB i Rio, på Earth Summit 92 kan du se at teksten øverst på videoen henviser til Brundtlandrapporten, dvs Our Common future. Det var den som ble utgitt i 1987.
  (Gro Harlem Brundtland’s role as Chair of the World Commission on Environment and Development )


  Our Common Future, also known as the Brundtland Report in recognition of former Norwegian Prime Minister Gro Harlem Brundtland’s role as Chair of the World Commission on Environment and Development (WCED), was published in 1987 by the United Nations through the Oxford University Press.

  Medlemmene på den er her :

  og innholdet her :

  The full text of Agenda 21 was made public at the UN Conference on Environment and Development (Earth Summit), held in Rio de Janeiro on 13 June 1992, where 178 governments voted to adopt the program. The final text was the result of drafting, consultation, and negotiation, beginning in 1989 and culminating at the two-week conference

  The United States is a signatory country to Agenda 21, but because Agenda 21 is a legally non-binding statement of intent and not a treaty, the United States Senate did not hold a formal debate or vote on it.

  It is therefore not considered to be law under Article Six of the United States Constitution.

  President George H. W. Bush was one of the 178 heads of government who signed the final text of the agreement at the Earth Summit in 1992
  Presidentperioden ( Januar 20, 1989- januar 1993 )

  Her er det video tittelen som er misvisende.
  Author Of Agenda 21 / Sustainable Development - Gro Harlem At UN Earth Summit 1992

 6. Veldig saklig og bra video .Sparer på den for å høre flere ganger. Viktig å legge merke til opprinnelsen. Ted Turner var også nevnt hørt jeg.

 7. Nei, det er nok ingen avledningsmanøver.
  Her kommer et viktig poeng : se hvilken relasjon immunisering har til FNs Agenda 2030 og bærekraftsmålene. Videoen handlet om dette :

  14 av 17 av bærekraftsmålene inneholder ord som “Immunization / eller vaccines !”
  Jeg fant den her i eget innlegg , men så ble den borte, men jeg søkte den opp igjen ved å skrive tittelen Dr.SHIVA LIVE: Truth Freedom Health vs. Fear Fauci Fascism.

  Den var slettet på youtube så jeg tror det lønner seg å se det lille klippet raskt.
  ( ca 31-33 min. ) ( det gikk å få den fram ved å søke tittelen )

  https://www.facebook.com/va.shiva.ayyadurai/videos/196381024990227/

  Her er who side som han nevner i videoen:
  Immunization Agenda 2030: A Global Strategy to Leave No One Behind

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

21 flere kommentarer

Deltakere