#UlovligPolitiaksjon

39
11. juni 2020. Naturverneren Hans Petter Thue blir fjernet fra sin egen eiendom, av uniformert politi. Det juridiske grunnlaget for å fjerne Thue ser så langt ut til å være ikke-eksisterende. Foto: Jan Helge Vassbø

Av Christina Fjeldavli.

11. juni opprant med strålende sol, men skulle likevel vise seg å bli en mørk dag i nasjonens historie. 11. juni var nemlig dagen vakre Haramsøya skulle ofres på det grønne skiftets alter. Ingen kunne forklare det rasjonelt, hvorfor dette måtte gjøres, og derfor var det mange som lente seg på en frase om “lovlig fattede vedtak”. Det lød hult.

Uten juridisk grunnlag, valgte norsk politi å fjerne naturverneren Hans Petter Thue som hadde voktet over fjellet i fjorten dager, på sin egen private vei. En politimann dirket seg inn i Thues bil. Bilen ble dratt opp på Falkens lasteplan. Politiet valgte så å eskortere Stangelands anleggsmaskiner opp på fjellet, på oppdrag fra vindkraftutbyggeren Zephyr.

Det svir når man blir tvunget til å se det i øynene, at det norske demokratiet kanskje ikke er så velfungerende som man har hørt at det skal være, i den ene 17. mai-talen etter den andre. Man vil jo så gjerne tro det, i det lengste, at vi er bedre enn de andre landene.

På Haramsfjellet lever en rekke rødlistede fugler:
Alke
Afrikasvartstrupe
Bergand
Bergirisk- hekker
Blåstrupe
Brushane
Dvergdykker
Fiskemåse – hekker
Gjøk – hekker
Gresshoppesanger
Gulnebblom
Gulspurv
Havelle
Havhest – hekker
Hettemåse
Horndykker
Hubro – hekker
Hønsehauk
Jaktfalk
Kornkråke
Krykkje – hekker
Lappspurv
Lirype – hekker
Lunde
Makrellterne – hekker
Myrhauk
Polarlomvi
Sanglerke – hekker
Sivspurv
Sjøorre
Skjeand
Stjertand
Stormsvale
Storspove – hekker
Stær – hekker
Svartand
Svarthalespove
Taksvale
Teist -hekker
Tjeld – hekker
Trelerke
Tyvjo – hekker
Vandrefalk – hekker
Vannrikse
Vipe – hekker
Ærfugl
Åkerrikse

De rødlistede fuglene skal være beskyttet av Naturmangfoldloven, men lovens lange arm bryr seg tydeligvis ikke om det. Norsk natur er dessverre rettsløs, noe Tor Punsvik har skrevet meget opplysende om i Harvest Magazine: https://www.harvestmagazine.no/pan/norsk-natur-er-rettslos

received_262952518270869
En politimann dirket seg inn i Thues bil. Både Thue og politimannen satt inne i bilen da den ble kjørt bort av Falken. Foto: Jan Helge Vassbø

13. juni, altså bare to dager etter Zephyrs inntog på Haramsøya, var Tina Bru i Haugesund, for å snakke om havvind. Havvind-planene ble presentert for det norske folk i påsken, i form av et gigantisk påskeegg inne på Twitter. I ekte Trump-stil, inviterte Bru til en absurd gjettelek som vi vanlige borgere fikk være aktive deltagere i. Dette er norsk demokrati anno 2020.

I Haugesund støtte turbinministeren på noen av disse sinte vindkraftmotstanderne som PST ennå ikke har rukket å hanke inn. “Tina Bru, du må snu!” ropte de i kor, og så fikk ministeren høre at hun ødelegger liv, som om det liksom skulle ha noe med saken å gjøre. En mann kalte henne til og med for “fitte”, som om det er det kvinnelige kjønnsorganets feil at siste rest av villmark nå meies ned og sprenges i fillebiter.

Kanskje er Tina Bru mest av alt en marionett, men formelt sett har hun makt, og derfor må vi adressere henne på vegne av Haramsfjellets

Alke
Afrikasvartstrupe
Bergand
Bergirisk- hekker
Blåstrupe
Brushane
Dvergdykker
Fiskemåse – hekker
Gjøk – hekker
Gresshoppesanger
Gulnebblom
Gulspurv
Havelle
Havhest – hekker
Hettemåse
Horndykker
Hubro – hekker
Hønsehauk
Jaktfalk
Kornkråke
Krykkje – hekker
Lappspurv
Lirype – hekker
Lunde
Makrellterne – hekker
Myrhauk
Polarlomvi
Sanglerke – hekker
Sivspurv
Sjøorre
Skjeand
Stjertand
Stormsvale
Storspove – hekker
Stær – hekker
Svartand
Svarthalespove
Taksvale
Teist -hekker
Tjeld – hekker
Trelerke
Tyvjo – hekker
Vandrefalk – hekker
Vannrikse
Vipe – hekker
Ærfugl
Åkerrikse

Hvem gav ordren om at Politiet skulle fjerne Hans Petter Thues bil, uten å legge frem juridisk grunnlag? Kanskje får vi svaret en dag inne på Twitter, i et påskeegg? I mellomtiden får vi vanlige borgere gjøre alt vi kan for å beskytte det siste som er igjen av natur og ville fugler.

received_723373935088523
Foto: Jan Helge Vassbø
received_313507019660182
Etter at den fredelige misjonæren Hans Petter Thue var fjernet fra sin egen eiendom, brukte Politiet sin makt til å eskortere Stangelands maskiner, på oppdrag fra vindkraftutbyggeren Zephyr. Foto: Jan Helge Vassbø
received_990534881387256
Rolf Jacobsens helvete materialiserer seg på det guddommelig vakre Haramsfjellet. Rødlistede fugler, insekter og ville dyr får hjemmet sitt ødelagt. Foto: Jan Helge Vassbø
received_575148313415624
Kan majoriteten i befolkningen virkelig akseptere at Haramsøya ødelegges for all fremtid? Nei. Kom til fjellet i sommer. Forsvar natur og kultur mot kyniske kapitalkrefter. Foto: Jan Helge Vassbø

Med makt og politiaksjoner skal landet øydast. Haramsøya 11. juni 2020

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Christina Fjeldavli.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Olav Olav says:

  Jeg heller mer og mer mot at jeg ikke har noe av betydning felles med folk flest. At de kan fortsette å støtte opp om disse partiene som står bak dette, det er vanskelig å forstå annet enn at folk flest må være temmelig avstumpet. En fremmedgjøring fra naturen så ekstrem at det kan være grunn til å spørre om vi som er glad i naturen rett og slett tilhører en annen art enn både disse avstumpede, mer eller mindre psykopatiske figurene på stortinget og “velgerne” som jevnt og trutt støtter opp om dem. Det ytre kan ihvertfall bedra. Det er så man kan få en viss forståelse for dem som blir gal av det hele og begynner å tro at verden kontrolleres av reptillignende vesener som bare rent ytre sett kan gi inntrykk av å være mennesker.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Er ikke reptiler glad i naturen?

 3. Avatar for Olav Olav says:

  Forestillinger om at “reptillignende vesener” kontrollerer verden o.l., det er vel bare forsøk på å forstå noe rent billedlig / metaforisk. Men det kan også stemme godt nok med det man vet om den evolusjonære utviklingen av hjernen. Når folk flest fortsetter å stemme på mer eller mindre psykopatiske, avstumpede figurer, ja så forteller det nødvendigvis en god del også om dem. Det er som om “mellomnivået” i hjernen som nettopp har mye med følelser å gjøre, er fortrengt eller tilbakedannet. Det er nivå 1 og 3 (se utdrag fra artikkel hos Psychology Today nedenfor) - det abstrakte nivået og “reptilhjernen” som dominerer. Da blir det jo også mulig å forstå hvordan disse naturødeleggelsene blir mulig. “Folkelig” sagt: Følelsesmessig avstumphethet. Akkurat det kan en jo ikke si om reptiler da de er som de er. For disse “menneskene” så handler det om at de har “mistet noe”. Det kan jo være både genetisk betinget og det kan skyldes fortrengning og tilbakedanning - forhold som har med oppvekst og miljø å gjøre. “Avstumping” kan jo også skyldes “synaptic pruning”

 4. Avatar for Olav Olav says:

  Jeg visste ikke engang at det fantes noen slik nettside som du henviser til. Hvordan det er mulig å havne opp med en slik kommentar som du har skrevet med utgangspunkt i det jeg har skrevet er sannelig ikke lett å forstå. Så jeg nøyer meg med å oppfordre andre til å lese mine to forrige to kommentarer og så tenke over dette selv.

 5. Avatar for Johnny Johnny says:

  Kan du forklare litt mer om den “visse forståelsen” du har fått for “dem som har blitt gale”, og som tror verden styres av reptil-lignende vesener? :rofl:

 6. Avatar for Johnny Johnny says:

  Den viktigste årsaken til forfalskning av historien handler om kapitalistenes redsel for å miste makten.

  Månen er en kald og utrivelig plass, og astronautene møtte ingen utenomjordiske, ingen nazister og heller ingen reptiler der. Angående the reptilians så eksisterte de ikke før på 80-tallet da David Icke fant dem opp. Dette var etter at David Icke forsto at han var ikke guds sønn likevel.

  Men historien om David Icke er interessant, han var i sin tid en dyktig fotballspiller, han fikk en god jobb etter at fotballkarrièren var over, og han var en oppvakt og intelligent ung mann som folk respekterte. Men så skjedde det noe med David, han hadde en overnaturlig opplevelse og etter denne opplevelsen klikket det fullstendig for fyren, og han offentliggjorde historier som var så ville og sinnssyke at han mistet all troverdighet/respekt!

  Medisin blir ikke forfalsket, men det produseres medisin som gir alvorlige bivirkninger. Og nok engang, historien forfalskes av de som ønsker å holde på makten, og i vår vestlige verden er det kapitalistene!

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Spørsmålet er vel heller om du kan legge egg på land eller må finne en sølepytt for å bringe slekten videre

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Du er nettopp inne på det. Han peker på det åpenbare. Og legger til en reptilsk utenomjordisk dimensjon til det hele. Så kritikk av makten enkelt kan latterliggjøres. Vi har en viss Kjell her på forumet som har samme agenda. De siste 6 mndene har det vært umulig å diskutere noe tema pga av denne personen. Om det er slik at det er bevilget milliioner til psyops på nett må man spørre seg selv hvordan dette manifisterer seg

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

31 flere kommentarer

Deltakere