Bill Gates: – Forbud mot massemøter og demonstrasjoner til alle er vaksinert

0
Bill Gates i intervju med CBS. Skjermdump

Verdens nest rikeste mann, Bill Gates, har investert tungt i vaksineprogrammer, og har blant annet fått mange norske skattemilliarder av Erna Solberg for å gjøre det. Nå griper han sjansen, og ser koronakrisa som en mulighet til å tvinge fram en global massevaksinasjon. Inntil vaksinen foreligger skal sosial distansering og møteforbudet opprettholdes, sier han i intervju med CBS.

I samtalen med Anthony Mason sier Gates at det kan bli nødvendig å forby massemøter til det er utviklet en vaksine mot koronavirus.

«Hvordan vil det se ut ”å åpne opp», spurte Gates retorisk før han i det vesentlige la opp til en total endring av hele sosiale og kulturelle utforminga av USA i ett slag. ”Hvilke aktiviteter, som skoler, som har den fordelen at det kan gjøres på en måte der risikoen for smitte er veldig lav, og hvilke aktiviteter, som massesamlinger, kanskje, som i en viss forstand er mer valgfrie. Så til du er vaksinert mye, kan det hende at [aktivitetene] ikke kommer tilbake i det hele tatt.”

Det er litt uklart hvorfor Bill Gates mener at er i posisjon til å uttale seg som om han allerede var utropt til konge. Men det er i hvert fall klart at han går inn for møte-, forsamlings- og demonstrasjonsforbud inntil alle er vaksinert.

Men hvordan skal man så vite om alle har tatt Gates-vaksinen? Det har Bill Gates et svar på allerede.

MIT har utviklet en teknologi der digital informasjon om din medisinske historie kan sprøytes inn i kroppen din sammen med vaksinen. MIT skriver om teknologien:

For å lage en desentralisert medisinsk journal på pasienten, utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter, som avgir lys i det nærinfrarøde spekteret. Punktene er bare rundt 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med omtrent 20 mikrometer i diameter. Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, under huden, etter å ha blitt injisert. Robert Langer, som er en David H. Koch Institute professor ved MIT, altså sponset av Koch-familien, sier:

«Det er mulig en dag at denne ‘usynlige’ tilnærmingen kan skape nye muligheter for datalagring, biosensing og vaksine-applikasjoner som kan forbedre hvordan medisinsk behandling blir gitt, spesielt i utviklingsland,»

Og hvem andre en Koch-familien sponser dette prosjektet? Jo naturligvis Bill and Melinda Gates Foundation.

De som blir vaksinert skal altså bli merket som kveg, «digitalt tatovert», bare at merket er usynlig. Men det kan brukes til å for eksempel merke hvem som får adgang til et arrangement, eller en by, og det kan eventuelt erstatte kontanter, ved at din digitale kredittverdighet vil kunne leses av din digitale ID, som er sprøytet inn med vaksinen. Eller som Bill Gates sa nylig i et intervju:

«Etter hvert vil vi ha noen digitale sertifikater for å vise hvem som har kommet seg eller blitt testet nylig, eller når vi har en vaksine, hvem som har mottatt den.»

Og Gates har etablert det som kalles ID2020 Alliance, som skriver på sine nettsider:

«The ID2020 Alliance is setting the course of digital ID through a multi-stakeholder partnership, ensuring digital ID is responsibly implemented and widely accessible.«

ID2020 Alliance består av Microsoft (det vil si Gates), Gavi (igjen Gates) og Accenture (Vanguard, BlackRock, State Street) og er opprettet med støtte også fra Rockefeller Foundation.

Bill Gates drømmer altså om å gjøre menneskeheten til digitalt kveg som skal få digital tatovering av alliansen hans, og inntil vi har fått det, skal det være forbudt å møtes, ha fagforeningsmøter, demonstrasjoner og liknende.

Og han har sikret seg så stor makt over Verdens helseorganisasjon WHO at han vil være i stand til å få dem til å anbefale dette gjennomført over hele verden.

Les: Bill Gates og kontrollen over verdens helseorganisasjoner

Samtidig har Gates satses tungt på å avskaffe kontanter og erstatte dem med «digitale penger». Sammen med USAID og World Economic Forum har Bill and Melinda Gates Foundation opprettet prosjektet Catalyst, som vil tvinge fram det kontantfrie samfunnet i India.

Les: USA vil drive fram det «kontantløse samfunnet» i India

Bill & Melinda Gates Foundation er også ledende deltaker i «Better Than Cash Alliance» sammen med blant annet Ford Foundation, Clinton Foundation, Citi Foundation, Omidyar Network (eBay), Coca Cola, USAID og FN.

Med den globale vaksinen tilført digitale nanopartikler blir dette globalistenes kinderegg: enorme profitter på milliarder av vaksiner, kontroll over massene og digital valuta.

Og som Sveriges tidligere rikspolitisjef Björn Eriksson sa: – Å frata innbyggerne muligheten til å benytte kontanter er å lede dem rett inn i et digitalt diktatur.

Hadde det ikke vært lurt å våkne opp nå, før dette er gjennomført og det ikke er noen vei tilbake?


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelKrigen i Libya blusser opp igjen
Neste artikkelDrømmer du om 6-timersdagen? Nå kommer 12-timersdagen.
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).