Hvor alvorlig er koronasmitten egentlig?

38
Illustrasjon: Shutterstock

Den tyske legen Dr. Wolfgang Wodarg er kritisk til den informasjonen som blir gitt om koronaepidemien. Han mener at vi kan stå overfor et tilfelle av Keiserens nye klær. I denne videoen forklarer han hvorfor.

Wodarg har blant annet hatt et stipendium i epidemologi ved Johns-Hopkins-Universitet i Baltimore. Wodarg er medlem av SPD og har sittet i Forbundsdagen for partiet i 1994–2009. Han er æresmedlem av parlamentarikerforsamlingen i Europarådet. Wodarg er kjent som en kritiker av Verdens helseorganisasjon (WHO).

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for aford aford says:

  CORONA VIRUS SAYS:
  ENC

  På tide å få i hvert fall ett bein ned på bakken og se litt nøkternt på situasjonen snart, eller? Og heller bruke energien på å prøve å finne ut hva det i virkeligheten er vi opplever nå, enn å fortsette å la seg rive med og løpe rundt som skremte kyllinger alle som en, og diskutere materialer, farger, snitt, søm og alle andre karakteristika ved keiserens nye klær? Det eneste virkelig farlige som sprer seg epidemisk her er massepsykose (i hvert fall masseforvirring), medieskapt frykt og folkelig aksept for raske, dyptgripende samfunnsendringer bare de med mest makt fra før burde ønske seg.

  Få opp øra og hør etter hva Dr. Wodarg forklarer. Han er den eneste som sier noe som korresponderer med den virkeligheten vi selv observerer, erfarer og henter faktiske tall og data fra. Og virkeligheten er at dette dreier seg om alt annet enn at vi er utsatt for noen epidemisk spredning av et spesielt farlig virus. Covid-19 er farlig for den samme, lille andelen av befolkningen alle andre forkjølelser eller influensaer er farlige for, altså svært gamle og allerede syke og immunsvake individer, med en fra før temmelig kort, estimert gjenværende levetid. Blant disse gir Covid-19 en viss økt dødelighet, men selv ikke for denne gruppen er dødeligheten blant smittede i nærheten av 50%. De fleste i den sk. “risikogruppen” gamle og syke som blir smittet, blir friske igjen - og vil dø av noe annet innen relativt kort tid. Onsdag denne uka ble det rapportert tre nye dødsfall i Norge siste døgn som følge av Covid-19. Gjennomsnittsalderen på de til sammen seks døde i Norge så langt, var da 89 - åttini - år. Åttiniåringer kreperer hele tida uansett, og noen ganger av influensa. Det er usikkert om Covid-19 i det hele tatt er mer å frykte enn tidligere varianter.

  Det som derimot er sikkert, er at virusepidemier med en tilsvarende farlighetsgrad ellers aldri fører til spesielle smittevernstiltak, unntakstilstander, flytting av mer formell beslutningsmakt fra storting til regjering eller andre grovt uforholdsmessig dramatiske og omfattende påfunn, som i sin natur alltid kan og bør vurderes som mulige, nye skritt på veien mot et mer totalitært, sentralstyrt og ufritt samfunn.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det er underlig at de vedtakene som implemteres nå allerede har vært på høring siden 22.august 2019. Les NoU2019/13. Også litt snodig at msm bombet oss med nyheten at vi må venne oss til å se militær i gatene rett før viruset kom på banen

 3. Avatar for aford aford says:

  “Underlig” og "snodig ", ja. Men helt sikkert bare et utslag av tilfeldighetenes spill. Ingen ting å tenke nærmere over for folk som sliter med 37.2 i feber og et tørt kremt hver time.

 4. Her er det ulver i myra.

 5. Ja, jeg sjekket det danske opphavet. Der var det vissnok også myr, ikke mose.
  Har ikke rukket å informere meg nok, dvs oppdatere meg nok,
  men har sett videoen, og den skilte seg ut, og har videresendt den videoen på mail i det minste.
  Stiller med en flott vimpel med aford på foreløpig.

 6. Avatar for INK INK says:

  Minner også om denne:

  PS: Mose er så vidt jeg vet myr på dansk. :slight_smile:

 7. Avatar for aford aford says:

  Topp, bare du ikke har rappa min!

 8. Det må da være grenser. Norge kan ikke innføre diktatur alene, så at dette har noe med Norge å gjøre er utelukket.
  [/quote]

  Tror du misforsto litt her. Det er forbindelser i Norge til det internasjonale samfunnet.
  Helse er det nye gullet, i følge teknologi eksperten til NRK Silvia Seres, og helseminister Høye har forbindelser med OECD som ønsker pasientdata, og det er snakk om helsevariant av PISA undersøkelser , dette sånn rent generellt utenom dette virusutbruddet.

  Aford har all grunn til å reagere. Noe er jo riv ruskende galt. Se bare på hva de får seg til i USA :

  “Justisdepartementet i USA har i hemmelighet bedt Kongressen om å suspendere viktige deler av Grunnloven – «som et svar på koronakrisa». Forslagene er så vidtgående at juridiske eksperter har kalt dem skremmende.” Dette skriver tidsskriftet Rolling Stone.

  “Blant de endringene justisdepartementet krever er å gi dommere muligheten til å sende folk i fengsel på ubestemt tid, uten rettssak og uten konstitusjonelle rettigheter. Dette bryter med habeas corpus-prinsippet i Grunnloven.”
  Steigan artikkel

  “Habeas corpus er et juridisk prinsipp som går ut på at enhver person som er fengslet eller på annen måte frihetsberøvet, har rett til innen en fast tidsramme å bli stilt for en domstol. Prinsippet er viktig for å hindre vilkårlig frihetsberøvelse, og står sentralt i enhver moderne rettsstat.”

  Det er globalister vi har på toppen. Finansministeren er med i organisasjonen " En Verden " fred gjennom verdenslov. Erna er leder for pådrivergruppa for FNs 17 bærekraftsmål og agenda 2030 er veikartet regjeringen styrer etter. Folk har reagert på at hun snakker om at alle som er norske statsborgere er nordmenn. Statsministeren er en prisbelønnet “Global Citizen” , som har en filosofi om verdensborgerskap.Filosofien ble omtalt med ordene " overskrider lokale lojaliteter," som Universitetet i Oslo skrev engang. Det er snakk om større forandringer foran på veien : et Blockchain transaksjonssystem, IoT og 5 G , og ID kortet som Rockefeller vil lansere nå.

  Hvor finner du konspirasjonsteorien ?

  Aford sier at påfunnene kan vurderes, og bør vurderes som mulige nye skritt på veien mot et totalitært sentralstyrt og ufritt samfunn. Han har all grunn til å reagere.
  Han blir da stemplet av deg og i tillegg forumdeltakerne som informerer seg.

  Hva er så noia med å ha flere tanker i hodet på en gang ? Jeg er kjempeglad for at han reagerer.

  Syns det er merkelig at du ikke inkluderer koke frosken prinsippet.“Our global neigbourhood” bruker ordlyden : “In these quiet, unspectacular ways, a system of global governance is being put in place, albeit on a piecemeal basis.”

  https://www.youtube.com/watch?v=APxGubAkOz0

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

30 flere kommentarer

Deltakere