Event 201

10

En pandemiøvelse gjennomført i oktober 2019. Her er deres egen video. Den bør sees og diskuteres:

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. De har tenkt på det meste i denne pandemiøvelsen i Oktober i fjor eller var det en siste gjennomgang før start? De går også igjennom eventuelt å “stenge ned av deler av Internett” for å unngå panikk, og “desinformasjon”, (se video fra 8.16-10.00 min). Det vil kreve hastelover som kan utvides og forlenges så lenge de vil. Det kan tenkes at de vil bruke pandemien som påskudd for å stenge ned en kritisk alternativ presse, noe de har ønsket å gjøre lenge.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Men det kan ikke tenkes å bruke pandemien til å diskreditere globalistene i naivitetsvestre og grådighetshøyre, da det er en effekt vi allerede ser, uansett om on viruset var et biovåpen eller oppsto tilfeldig?

  At noen simulerte konsekvensene av et SARS2, etter at vi hadde hatt koronavirusene SARS og MERS, burde ikke vært rart, men uansett så vil globalistene slite, da folket nok ikke vil ha SARS3 eller MERS2 etter å ha sett hva SARS2 klarte å utrette av skade.
  norway no

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Tid for Juchepolitikk

 4. Pandemien er høyst reell, i tilfellet noen skulle tvile på det. Det er ikke en hendelse satt i sving av eliter med skumle hensikter. Tvert imot truer pandemien elitene direkte. De er overrepresentert blant de som rammes i første omgang, og virkningene svekker formuene deres og tvinger gjennom planøkonomiske tiltak, som potensielt kan få den “skadevirkningen” at folk vil se hvor uhyre mye mer effektivt sentral planlegging kan være i vår tid, enn kapitalistisk markedskonkurranse. Sosialister bør absolutt “utnytte” pandemien til å argumentere for tiltak som kan redde millioner av menneskeliv, fra luftforurensning, fra klimaendringer, fra kontraproduktive sanksjoner og fra global og nasjonal ulikhet.

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Enig. Sharia med en stalinistisk vri er det som trengs. Hvordan ser det ut på idrettsanleggene i Groruddalen?

 6. Som den gode samfunnsborgeren jeg er, har jeg ikke besøkt disse. Driver i stedet løpe-, spenst og styrketrening med barna i Verdensparken, rett bak blokka. Der er det få folk, og god plass.

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Verdensparken. Ser den for meg i den dystopiske forstaden Bangladesh i Jerevan, Armenia

 8. Dette er Verdensparken. VI bor i den røde blokka du skimter til venstre i bildet:
  image

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

2 flere kommentarer

Deltakere