Coronaviruset – hva vet vi så langt?

0

Jeg har samlet følgende liste over punkter på Facebook for å prøve å hjelpe folk med å navigere i en ekstrem mengde desinformasjon og fryktspredning rundt COVID19.

Dette kan jeg kan si så langt, etter min egen vurdering.
Her er min min tipunkt selvhjelpsplan

1. Krise som våpen

«Krisen» blir brukt som våpen for å gjøre det mulig for regjeringer å innføre utvidet overvåkning og kontroll over befolkningen, og “lock-down”- stenging og utestenging

2. Økonomi

Det økonomiske utfallet vil bli katastrofalt. Det første spørsmålet som skal stilles under alle slike forhold – hvem har mest å tjene på dette?

3. Biovåpen

Hvis viruset er et biovåpen, er dét en veldig reell trussel, men igjen, vi må spørre hvor trusselen oppstod og hvorfor. Hvem drar fordel?

«Vi må forstå at hvis du leser boken til Seymour Martin Hersh, utgitt rundt 1968, vant han Pulitzer-prisen, hadde han hele den offensive amerikanske biologiske krigføringsindustrien med der, før den var ulovlig og kriminell. I utgangspunktet etter 9. september 2001, hele industrien – offensiv biologisk krigsindustri har blitt gjenoppbygget her i USA med alle disse BSL-4 BSL-3 -laboratoriene, godt over 13 000 såkalte forskere av Dr. Mengele-typen som jobber med disse tingene. Andre land har svart på lignende måte, Russland, som Kina, Frankrike er involvert, Storbritannia er involvert. Såklart. »

Francis Boyle

Francis Boyle er professor i internasjonal rett ved University of Illinois College of Law. Han utarbeidet den amerikanske Biological Weapons Convention, kjent som the Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989, som ble enstemmig godkjent av begge husene i den amerikanske kongressen og undertegnet i lov av president George H.W. Bush.

I et eksklusivt intervju gitt til Geopolitics and Empire diskuterer Dr. Boyle koronavirusutbruddet i Wuhan, Kina og laboratoriet Biosafety Level 4 (BSL-4) hvor han mener den smittsomme sykdommen slapp unna.

Transkript av intervju:

«Den amerikanske hæren produserer regelmessig dødelige virus, bakterier og giftstoffer i direkte brudd på FNs konvensjon om forbud mot biologiske våpen.»

Dilyana Gayandzhieva
Undersøkende journalist

Video: Amerikanske diplomater involvert i handel med menneskeblod og patogener for hemmelig militært program

YouTube player

Video: Anthraxkrig – en dokumentar om biokjemisk krigføring

YouTube player

4. Mediene

Mediene hauser opp hysteriet til et uhåndterbart nivå, nettopp for å muliggjøre kontrolltiltak uten spørsmål fra en Stockholmsyndromrammet befolkning. Hvis vi slutter å stille spørsmål, kan vi like gjerne gi opp og sjekke inn til nærmeste FEMA-leir.
(Interneringsleir)

«Det gjør absolutt aldri noen skade å stille spørsmål ved beslutninger du synes er feil. Hvis de har rett, vil ingen skade ha blitt gjort. De vil kunne håndtere spørsmålene dine. Hvis de faktisk er gale, kan du spare alle for mye besvær.

Så her er jeg, og jeg spør rett ut – er det å stenge ned landet det rette svaret på koronaviruset? Jeg blir beskyldt for å undergrave NHS (britisk helsevesen) og true folkehelsen og alle slags annet konformistisk tull. Men jeg ber deg bli med, for hvis vi behandler dette galt, har vi svært mye å tape.

Jeg henvender meg ikke bare til mine lesere. Jeg synes mine medjournalister burde stille de samme spørsmålene. Jeg tror parlamentsmedlemmer i alle partier bør stille dem når de i morgen blir oppfordret til å vedta inn i loven en skremmende serie med begrensninger på gamle friheter og en enorm økning av politiets og staten makt. «
Fra kronikk i Daily Mail

Peter Hitchens

5. Reaksjonen

Jeg tror at mennesker lider. Hvis dette er et standard virus eller en mutasjon av standard virus, er det logisk at folk lider, men hvem, i hvilken sektor av samfunnet, hvor mange? Statistikken vi blir matet med er ikke pålitelig og varierer veldig, fra hva jeg har sett. Er dette normalt for influensasesongen eller er tallene høyere enn vanlig? Er denne epidemien verdt hysteriet rundt den? Hvorfor så vi ikke tilsvarende hysteri og nedstenging når forskjellige andre «pandemier» har oppstått?

Peter Koenig skriver i artikkelen «Coronavirus COVID-19-pandemien: Den virkelige faren ligger i “Agenda ID2020”

«Vi beveger oss mot en totalitær verdensordning. Dette er en del av Agenda ID2020 – og disse stegene som skal implementeres nå – forberedt i lang tid, blant annet av datasimulering av coronavirus  på Johns Hopkins i Baltimore 18. oktober 2019, sponset av World Economic Forum og Bill og Melinda Gates Foundation. «

Peter Koenig

6. Folk bør lese seg opp om Event 201 og Agenda 2020ID.

«Den fiktive pandemiske øvelsen med tittelen Event 201 var en simuleringsøvelse på høyt nivå som fant sted 18. oktober 2019, på The Pierre, et luksushotell på Manhattan i New York. Globale deltakere på høyt nivå samlet seg for å utforske ideer om hvordan  begrense globale økonomiske og samfunnsmessige skadevirkninger i kjølvannet av «et alvorlig, smittsomt interkontinentalt utbrudd.» [Kilde]. Øvelsen var bygget rundt et fiktiv CAPS-virus, et naturlig forekommende coronavirus, (ikke ulikt SARS- og MERS) som oppstår fra flaggermus, men som i den fiktive øvelsen skulle ha oppstått fra griser.

Verter for arrangementet var Johns Hopkins Center for Health Security, i samarbeid med World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation.
Event 201 var bare for inviterte, med medier som Bloomberg tilstede. Video- og lydopptak var ikke tillatt, men etter avholdelsen av arrangement ble utvalgt video- og lydmateriale av høy kvalitet gjort tilgjengelig for pressen.»

Cory Morningstar «Wrong Kind Of Green«

7. COVID 19 forbereder oss på «kommodifisering av naturen»

8. Kina

Det er verdt å lære av Kinas erfaring med å håndtere COVID19

«La oss gjøre hva vi kan for å sikre at folket vårt kan dra nytte av Kinas erfaring og at legene våre har den beste muligheten til å redde livet til de som blir kritisk syke.»

Det britiske Kommunistpartiet

9. Video: John Pilger – The Coming War on China

10. Er Coronaviruset det neste 9/11?

YouTube player

Video: Medisinsk begrunnet unntakstilstand 2020

YouTube player

Noen vil kanskje synes noen av poengene mine er motstridende – det er ikke min intensjon, jeg prøver å finne solid grunnlag i forskningen min og dele med lesere på veien. Jeg håper jeg gir deg noen verktøy som du kan bruke for å danne deg en informert mening uten å gi etter for frykten og angsten som vil forvandle deg til en potensiell prøvekanin eller noe enda verre. Jeg søker fordi jeg elsker, ikke glem det.

Takk
Vanessa Beeley

Forrige artikkelEvent 201
Neste artikkelKoronakrise – et gløtt inn i framtiden!