Coronaviruset – hva vet vi så langt?

15

Jeg har samlet følgende liste over punkter på Facebook for å prøve å hjelpe folk med å navigere i en ekstrem mengde desinformasjon og fryktspredning rundt COVID19.

Dette kan jeg kan si så langt, etter min egen vurdering.
Her er min min tipunkt selvhjelpsplan

1. Krise som våpen

«Krisen» blir brukt som våpen for å gjøre det mulig for regjeringer å innføre utvidet overvåkning og kontroll over befolkningen, og “lock-down”- stenging og utestenging

2. Økonomi

Det økonomiske utfallet vil bli katastrofalt. Det første spørsmålet som skal stilles under alle slike forhold – hvem har mest å tjene på dette?

3. Biovåpen

Hvis viruset er et biovåpen, er dét en veldig reell trussel, men igjen, vi må spørre hvor trusselen oppstod og hvorfor. Hvem drar fordel?

«Vi må forstå at hvis du leser boken til Seymour Martin Hersh, utgitt rundt 1968, vant han Pulitzer-prisen, hadde han hele den offensive amerikanske biologiske krigføringsindustrien med der, før den var ulovlig og kriminell. I utgangspunktet etter 9. september 2001, hele industrien – offensiv biologisk krigsindustri har blitt gjenoppbygget her i USA med alle disse BSL-4 BSL-3 -laboratoriene, godt over 13 000 såkalte forskere av Dr. Mengele-typen som jobber med disse tingene. Andre land har svart på lignende måte, Russland, som Kina, Frankrike er involvert, Storbritannia er involvert. Såklart. »

Francis Boyle

Francis Boyle er professor i internasjonal rett ved University of Illinois College of Law. Han utarbeidet den amerikanske Biological Weapons Convention, kjent som the Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989, som ble enstemmig godkjent av begge husene i den amerikanske kongressen og undertegnet i lov av president George H.W. Bush.

I et eksklusivt intervju gitt til Geopolitics and Empire diskuterer Dr. Boyle koronavirusutbruddet i Wuhan, Kina og laboratoriet Biosafety Level 4 (BSL-4) hvor han mener den smittsomme sykdommen slapp unna.

Transkript av intervju:

«Den amerikanske hæren produserer regelmessig dødelige virus, bakterier og giftstoffer i direkte brudd på FNs konvensjon om forbud mot biologiske våpen.»

Dilyana Gayandzhieva
Undersøkende journalist

Video: Amerikanske diplomater involvert i handel med menneskeblod og patogener for hemmelig militært program

Video: Anthraxkrig – en dokumentar om biokjemisk krigføring

4. Mediene

Mediene hauser opp hysteriet til et uhåndterbart nivå, nettopp for å muliggjøre kontrolltiltak uten spørsmål fra en Stockholmsyndromrammet befolkning. Hvis vi slutter å stille spørsmål, kan vi like gjerne gi opp og sjekke inn til nærmeste FEMA-leir.
(Interneringsleir)

«Det gjør absolutt aldri noen skade å stille spørsmål ved beslutninger du synes er feil. Hvis de har rett, vil ingen skade ha blitt gjort. De vil kunne håndtere spørsmålene dine. Hvis de faktisk er gale, kan du spare alle for mye besvær.

Så her er jeg, og jeg spør rett ut – er det å stenge ned landet det rette svaret på koronaviruset? Jeg blir beskyldt for å undergrave NHS (britisk helsevesen) og true folkehelsen og alle slags annet konformistisk tull. Men jeg ber deg bli med, for hvis vi behandler dette galt, har vi svært mye å tape.

Jeg henvender meg ikke bare til mine lesere. Jeg synes mine medjournalister burde stille de samme spørsmålene. Jeg tror parlamentsmedlemmer i alle partier bør stille dem når de i morgen blir oppfordret til å vedta inn i loven en skremmende serie med begrensninger på gamle friheter og en enorm økning av politiets og staten makt. «
Fra kronikk i Daily Mail

Peter Hitchens

5. Reaksjonen

Jeg tror at mennesker lider. Hvis dette er et standard virus eller en mutasjon av standard virus, er det logisk at folk lider, men hvem, i hvilken sektor av samfunnet, hvor mange? Statistikken vi blir matet med er ikke pålitelig og varierer veldig, fra hva jeg har sett. Er dette normalt for influensasesongen eller er tallene høyere enn vanlig? Er denne epidemien verdt hysteriet rundt den? Hvorfor så vi ikke tilsvarende hysteri og nedstenging når forskjellige andre «pandemier» har oppstått?

Peter Koenig skriver i artikkelen «Coronavirus COVID-19-pandemien: Den virkelige faren ligger i “Agenda ID2020”

«Vi beveger oss mot en totalitær verdensordning. Dette er en del av Agenda ID2020 – og disse stegene som skal implementeres nå – forberedt i lang tid, blant annet av datasimulering av coronavirus  på Johns Hopkins i Baltimore 18. oktober 2019, sponset av World Economic Forum og Bill og Melinda Gates Foundation. «

Peter Koenig

6. Folk bør lese seg opp om Event 201 og Agenda 2020ID.

«Den fiktive pandemiske øvelsen med tittelen Event 201 var en simuleringsøvelse på høyt nivå som fant sted 18. oktober 2019, på The Pierre, et luksushotell på Manhattan i New York. Globale deltakere på høyt nivå samlet seg for å utforske ideer om hvordan  begrense globale økonomiske og samfunnsmessige skadevirkninger i kjølvannet av «et alvorlig, smittsomt interkontinentalt utbrudd.» [Kilde]. Øvelsen var bygget rundt et fiktiv CAPS-virus, et naturlig forekommende coronavirus, (ikke ulikt SARS- og MERS) som oppstår fra flaggermus, men som i den fiktive øvelsen skulle ha oppstått fra griser.

Verter for arrangementet var Johns Hopkins Center for Health Security, i samarbeid med World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation.
Event 201 var bare for inviterte, med medier som Bloomberg tilstede. Video- og lydopptak var ikke tillatt, men etter avholdelsen av arrangement ble utvalgt video- og lydmateriale av høy kvalitet gjort tilgjengelig for pressen.»

Cory Morningstar «Wrong Kind Of Green«

7. COVID 19 forbereder oss på «kommodifisering av naturen»

8. Kina

Det er verdt å lære av Kinas erfaring med å håndtere COVID19

«La oss gjøre hva vi kan for å sikre at folket vårt kan dra nytte av Kinas erfaring og at legene våre har den beste muligheten til å redde livet til de som blir kritisk syke.»

Det britiske Kommunistpartiet

9. Video: John Pilger – The Coming War on China

10. Er Coronaviruset det neste 9/11?

Video: Medisinsk begrunnet unntakstilstand 2020

Noen vil kanskje synes noen av poengene mine er motstridende – det er ikke min intensjon, jeg prøver å finne solid grunnlag i forskningen min og dele med lesere på veien. Jeg håper jeg gir deg noen verktøy som du kan bruke for å danne deg en informert mening uten å gi etter for frykten og angsten som vil forvandle deg til en potensiell prøvekanin eller noe enda verre. Jeg søker fordi jeg elsker, ikke glem det.

Takk
Vanessa Beeley

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for runeulv runeulv says:

  Og hvis dette ikke skjer, innrømmer du å ha tatt feil da, eller var nok en paranoiakonspirasjon som fant ut at det var mye ondere å la de alternative nettstedene overleve?

  SARS2 oppsto fordi globalististene i naivitetsvenstre og grådighetshøyre har hatt definisjonsmakten i samfunnet, fordi da ble det ikke tatt noe lærdom av SARS og MERS, og ingen tiltak ble gjort for at SARS2 kunne bli en pandemi.

  Arbeiderklassen i Vesten er en åpenbar kandidat. Hjemflytting av industri, fall i boligprisene, desimering av finansnæringen og boomernes pensjoner og mer stengte grenser vil føre til en øket reallønn på sikt, og da kan arbeiderklassen få råd til både egen bolig og egne barn.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Ja, men heller ikke her vil gevinsten være likt fordelt. De som evner å foreslå løsninger, vil få igjennom viljen sin, mens de som graver seg ned i hvordan onde makter står bak , muligens vil ha rett i det, men de vil ikke ha noen løsninger for de fremtidige problemene de ikke har forutsett, fordi tiden ble brukt på konspiranoiagraving.

  Det vil være mer enn nok tid til å grave i hva som egentlig skjedde forut når krisen er over, og da vil flere også ha tid til å sette seg inn i stoffet.

 3. Dette arbeidet av Vanessa Beely samt linker 22 mars må være noe av det viktigste som har vært levert i Norge under denne krisen. I det offisielle Norge gjelder bare Trumps “chinese virus” og ikke noe annet.
  Med engang coronakrisen ble kjent var professor Francis Boyle på banen og sa at dette var et warfare biologisk våpen. Han får det siste ordet på en av dokumentarene her også.
  Erfarne Gorbatsjov sier nå at stor krig ligger i luften. USA har gjennomført en rekke krigsspill med sine fiender med “moderate” atomvåpen og disse har ikke kommet endt i store seire til USA.Tvert om. Selv en Irankrig med noenlunde konvensjonelle våpen har ikke vært noen walk in the park.
  Iran har hele tida sagt at de er utsatt for biologisk krigføring og hvor koronaviruset er forsterket med sarin nervegass. Sånn som Norge og vesten nå er,er kinesiske eller iranske synspunkter på dette fullstendig irrelevante. De finnes ikke.
  En viktig dag for Steigan.no dette og takk til Vanessa Beely.

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Dere kommer til å virke som en gjeng idoter før dette er ferdig.
  USA USA

 5. Avatar for Johnny Johnny says:

  Må nok si meg enig med deg i dette. :astonished:

 6. Avatar for veto veto says:

  Såg filmen Contagion häromdagen, och det såg ju onekligen ut som, ja, förberedelse. Ungefär som “24”-serien i förhållande till “kriget mot terrorn” som sedan kom. Inte minst kul att se hur den oberoende bloggarjournalisten, på samma gång korrupt och foliehatt, var den farligaste skurken av dem alla i den filmen.

  Men det här, ekonomisk korrektion, mindre flygande, mindre globalism, mer lokalsamhälle, kanske på sikt återställande av matsäkerhet och lokal industri, vafan …

  Är Coronainfluensan kanske en sorts “operation face save”? De nödvändiga korrektionerna och tillbakagången kommer nu, men det är inte vårt fel, det är Coronaepidemin!

  Ja det är fortfarande tillåtet att spekulera vilt på några offentliga platser, bra är väl det.

 7. Krigen mot Kina har startet. Utfra den vestlig produserte “sannhet” at det var ville dyr i Wuhan som spredte viruset til Europa og vesten,ser vi nå at media og politikere er i full gang med å mentalt-ideologisk forberede krigen mot Kina.
  I USA er det senatorene Jim Banks,Matt Ridley og Cotton som blåser for full krig mot Kina og i Norge er den samme krigen startet på document.no ved Hans Rustad 26 mars 2020 og på resett også.
  Massiv oppslutning om at Kina bør blø og nedkjempes.
  For oss som har levd en stund er dette akkurat samme kampanjen som ble ført mot Jugoslavia,Irak,Libya og Syria. TV og media er krigsvåpen som driver “perception management” for å forberede en gigantisk Nato-krig mot Kina.
  Derfor er det arbeidet som “system” har startet opp her av den aller største viktighet. Og må fortsette.
  Hvis vi ikke klarer å få stilt spørsmålstegn ved de ville skadelige dyrene i Wuhan som har forpestet verden,har vi garantert en kommende krig mot Kina - med begeistret deltagelse fra document og resett.
  Hvorfor er det ikke noen som skriver om de 25 biologiske laboratoriene som USA har spredt rundt i verden? Hvorfor er det ingen som framlegger hva iranske vitenskapsfolk har kommet fram til?
  Stor takk til “system” som viser veien nå.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

7 flere kommentarer

Deltakere