Hvorfor ga Epstein millioner til Terje Rød-Larsens organisasjon?

10
Jeffrey Epsteins aller største donasjon gikk til Terje Rød-Larsens organisasjon. Deres nettlogo i bakgrunnen, skjermdump av Epstein.

Den pedofilidømte Jeffrey Epstein som døde så beleilig mens det ble forberedt en sak mot ham, hadde opprettet en veldedig stiftelse. Epstein poserte som milliardær, men det er ytterst uklart hvor han fikk formuen sin fra. Men han opprettet i det minste en angivelig veldedig stiftelse.

The Daily Beast har gravd i denne stiftelsen, som for sikkerhets skyld bærer navnet Gratitude America, Ltd. Stiftelsen ble opprettet i 2012 for å støtte «organisasjoner rundt omkring i verden som søke å feire USA og amerikanske idealer».

«I 2016 og 2017 ga Gratitude America, Ltd. støtte til en jenteskole på Manhattan, et tennisprogram for ungdom, kreftorganisasjoner, den berømte teatergruppa på Harvard, fine kunstorganisasjoner ved Lincoln Center og Met Orchestra Musicians, samt til en veldedig organisasjon knyttet til kona til en tidligere president på Harvard som fløy med Epsteins private jetfly, også kalt Lolita Express.»

Den største donasjonen Epsteins stiftelse delte ut gikk imidlertid til tenketanken International Peace Institute Inc. som drives av Terje Rød-Larsen, skriver The Daily Beast. Bevilgningen var på 375.000 dollar. Dette gikk fram av ei melding fra «Jeffrey Epstein VI Foundation» i 2012. Rød-Larsen er fortsatt president i IPI.

Nå er det ingen som kritiserer Terje Rød-Larsen for å ha gjort noe klanderverdig i denne sammenhengen. Men hvorfor hadde Epstein kastet sitt blikk på hans organisasjon og hvorfor bestemte han seg for å gi mest penger til akkurat dem? Av innlysende årsaker er Epstein forhindret fra å svare. Man kanskje Terje Rød-Larsen kan oppklare det punktet?

Omtrent samtidig ga Epstein bevilgninger også til Save Darfur Coalition, Nelson Mandela Children’s Fund, Friends of Israel Defense Forces, Philippe Costeau Foundation, Council on Foreign Relations og Trilateral Commission.

At han ga penger til Venner av den israelske hæren er vel ikke så rart, med hans tette forbindelser til det israelske militærvesenet og Mossad. Han investerte i et oppstartselskap i Israel sammen med Ehud Barak, som hadde vært israelsk statsminister og stabssjef for IDF.

Haaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister

Støtten til Council on Foreign Relations og Trilateral Commission er heller ikke særlig overraskende siden begge tilhører djupstaten i USA og gjør sitt ytterste for også å manipulere andre land. Les om Council on Foreign Relations og Trilateralkommisjonen her:

Council on Foreign Relations – Det virkelige partiet for overklassen i USA

Trilateralkommisjonen ved en av dem

Men hvorfor denne rause støtten til Terje Rød-Larsen og hans organisasjon? Hva slags kontakt har Epstein hatt med dem og hvorfor fant han ut at han skulle gi dem så mye penger? Var det fordi de utmerket seg når det gjaldt å «feire USA og amerikanske idealer»? Vi bare spør. Det finnes antakelig noen svar.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Her får enn hele den motbydelige sannheten om Epstein saken på 9 min.
  Epstein saken ville ført til at hele eliten ville blitt tatt ned og buret, hele verden viste han ville bli drept, likevel så sier hele den pressen som vi kontrollerer som GHB sa at Einstein døde av selvmord uten at noen som helst undersøkelse er gjort…

  Et klassisk Dyp Stat mord.
  Nettflix kom ut med en mini dokumentar serie som heter The Family nå som tar for seg hele dypstaten, New World Order, hvem dem er, hva de gjør og hva de vil. Mye fortalt av dem selv.

  https://www.youtube.com/watch?v=v50Ap07dY1A
 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Nattflix er eid av de samme folka, så da er nok alt vesentlig utelatt.
  Jeg bare måtte poste denne:


  Snakk om å være ovenpå.

 3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Oslo- avtalen slik den har vært praktisert har gitt zionistene det handligsrommet de trengte.
  Jeg er i økende grad sikker på at Orderud-saken er en Mossad/Irgun operasjon. Sannsynligvis Holst også.

  Epstein drev en honning-felle-operasjon for Mossad. Epsteins nære medarbeider Ghislaine Maxwell, er datter av Robert Maxwell, som hadde et synderegister langt nok til å gi han begravelse på staten Israels bekostning. Han var med å stjele PROMIS- softvaren, som ga dem nesten full kontroll.
  https://cryptome.org/promis-mossad.htm

  I tillegg hadde de planer/satt i verk et eugenikk-program, der gener fra “eliten” skulle bidra til å skape en super-rase. Dette foregikk påranchen i New Mexico.

  Pengene Epstein “ga” bort stammer nok fra samme kilde, for ingen kan bevitne at han faktisk har tjent penger.

 4. Ikke bare Orderud og Lillehammerdrapet, men også 22/7.
  Involverte Tor-Axel Bush nok en gang.
  Oppnådde fire viktige ting

  • Fikk Norge ut av avtalen om Stockman feltet (eksplosjonen i Oljedirektoratet)
  • Fikk stoppet boikott av Israel
  • Fikk korrumpert Jens Stoltenberg, Grete Faremo og mesteparten av våre politikere og presse
  • Fikk igang igjen krigene i MØ og Ukraina, etter at Norge trakk seg fra Afghanistan og avsluttet bombingen i Libya

  https://www.amfir.com/AmFirstInst/NonToolbarTopics/Black_Ops/2011-07-22_Oslo/Oslo-Utoya_7-22_False_Flag_Terror;_Part_4;_Events_Analysis,_Miscellaneous_Indicators,_Ideological_Anomalies.html

 5. Avatar for Dias Dias says:

  Jeg så den, men kom ikke frem til samme konklusjon som deg. Det ble useriøst svada for min del. En fortsettelse av Ny-liberalistenes kamp mot organisert relgion. Jeg vil tro at samme folkene som laget den søpla der snart vil ta for seg katolske prester.

 6. Avatar for Dias Dias says:

  Det finnes en første gang for alt.

 7. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det bør de jo, for der er det skikkelig ille.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

2 flere kommentarer

Deltakere