Epstein: Et svært beleilig selvmord

9
Retten nektet Epstein å slippe ut mot kausjon. Nå er han død på cella. Skjermdump fra CBSN

En del svært rike og svært mektige mennesker puster lettet ut. Det er meldt at den pedofilidømte Jeffrey Epstein har begått «et tilsynelatende selvmord» mens han lå på selvmordsovervåking i fengselet. Formuleringa er ikke vår. Selv hovedstrømsmedier har store problemer med å skjule sin skepsis.

Denne formuleringa går igjen hos CBS, Washington Post, New York Times og CNN, bare for å nevne noen.

Kongressrepresentant Alexandria Ocasio-Cortez skriver på Twitter: «Vi trenger svar. Masser av dem.» AOC føler seg åpenbart ikke helt overbevist. Hun får straks svar: «Spør Clintons. De har dem.»

Paul Krugman skriver på Twitter:

Den beste Epstein-tweeten var det kanskje John McAfee som sto for:

Hele Epstein-saka viser at vi lever i et paranoid fantasiunivers? Tja, kanskje det. Det er i hvert fall helt opplagt at en del svært mektige mennesker nå puster lettet ut over at den pedofilidømte Epstein, som de har hatt så mange fester med og som de har fløyet Lolita Express sammen med – inkludert hans mange ungjenter, at han har vært så utrolig hensynsfull at han har tatt sitt eget liv. Så slipper de å høre ham i retten bli spurt ut om akkurat dette. På toppen av den lista står Bill Clinton.

Vanity Fair skrev 19. juli 2019:

“It’s Going to Be Staggering, the Amount of Names”: As the Jeffrey Epstein Case Grows More Grotesque, Manhattan and DC Brace for Impact

Magasinet skriver om en bølge av panikk som sprer seg gjennom Manhattan, Washington og Palm Beach mens Epsteins tidligere nære venner og bekjente forbereder deg på å skape så stor avstand mellom seg og sin gamle kompis som mulig.

På lista over Epsteins «samling av folk» som han kalte det finner vi «et stort antall prominente politikere i USA, mektige toppsjefer i forretningslivet, tidligere presidenter, en berømt statsminister og andre verdensledere» som dommerpanelet i U.S. Court of Appeals for the Second Circuit formulerte seg.

Det er et mysterium hvor hans formue på 500 millioner dollar kom fra. En teori er at han presset rikingene for penger på en fiks måte. De skal ha blitt invitert til å investere noen millioner i hans fond mot at han skulle unnlate å publisere noe om dem. Fordelen ved dette er at det er helt legalt, og det er til og med rentebærende.

I Storbritannia venter kongehuset og skandalepressa i spenning på hva Epstein-dokumentene eventuelt vil avsløre om prins Andrew.

Allerede 19. juli reiste Raúl Ilargi Meijer spørsmålet om hvor lang tid det ville ta før Epstein ble funnet død.

«To summarize my thoughts on this, and the reason I started writing this, I can’t see Epstein living much longer. There are too many people who would rather see him dead, including perhaps himself. And there are very few people who want him to get into lengthy talks with prosecutors who are actually looking for the truth.»

Caitlin Johnstone kommenterer det tilsynelatende selvmordet her. Hun viser også gjennom sitater hvordan skepsisen tyter fram sjøl i hovedstrømsmediene. Sjølmordet er liksom så altfor beleilig for så veldig mange svært rike og mektige mennesker. Er de alle nå blitt konspirasjonsteoretikere? De burde passe seg. FBI har nylig slått fast at «konspirasjonsteorier utgjør en hjemlig terrortrussel».

Mest sannsynlig vil man nå forsøke å gravlegge hele denne stinkende saka sammen med levningene av Jeffrey Epstein. Spørsmålet er bare om Espteins ofre og deres advokater vil la det bli med det. Men hvis de fortsetter anklagene bør de antakelig være på vakt når de går forbi åpne vinduer.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Han sitter og flirer på flyet til Tel Aviv. Kanskje. Jeg kan ikke bevise det, like lite som jeg kan bevise at han er død.

 2. Avatar for Limert Limert says:

  Mulighet 1: Epstein begikk selvmord mens han lå på overvåkning fordi begge vaktene sovnet eller måtte på do samtidig, og de hadde glemt å sjekke toalettmappa for tanntråd.
  Mulighet 2: Epsteins vakter fikk besøk av f.eks Prins Andrews livvakt som lovet å passe på mans de var på do. Da de kom tilbake var Epstein død og livvakten forduftet.
  Mulighet 3: Epsteins livvakter har tilfeldigvis begge vunnet et større beløp i lotto, så hva som skjedde på cella veit ikke de noe om. De var opptatt med å skåle og gratulere hverandre.
  Mulihet 4: Epstein er egentlig ikke død, men befinner seg på hemmelig sted for å hindre at Bill gjør et nytt forsøk på «suicide by proxy».
  Mulighet 5: Kanskje man har et minst kamera eller to som viser hva som faktisk sjedde! Eller har alle kameraene teknisk feilet akkurat da det skjedde?
  Vi får neppe noen fasit i hovedstrømsmedia med det første.

 3. Avatar for Johnny Johnny says:

  Ja, hva skal man si…

 4. Dersom Clinton skal være involvert i dette føyer det seg pent inn i alt det stygge som ondsinnete røster sier Clintons er beskyldt for å være delaktig i. Spesielt morsomt er flere “selvmord” utført med to skudd fra to forskjellige våpen. Der presiseres at listen på vedlagte side på ingen måte er kvalitetsikret.
  http://hvamenerpartiene.com/saker/Dead.htm

 5. NewsEpstein, IDF and NHS and other Aspects…

  Epstein, IDF and NHS and other Aspects…


  https://www.youtube.com/watch?v=eh3JoFAkgJc

  Posted on August 11, 2019

  Veldig interessant video med diverse “rare” timeline bevis, samt en ekstremt sterk artikkel skrevet av Johnny Vedmore:
  Most people will have heard about this high-profile case, which seems to be in the upper echelons of the groups that are running things. I haven’t studied the details of the Epstein Suicide/Murder – fake or otherwise, but here are some related links for those interested in reading/viewing more.

  ===

  Did Epstein Commit Suicide, Get Suicided, Or Get Whisked Away To Israel? All Claims Are Being Made.
  “Tracybeanz: These photos don’t show him dead. I’m just saying.”

  twitter.com/tracybeanz/status/1160193254857551872

  ====

  theswamp.media/the-epstein-associate-nobody-s-talking-about-the-idf-linked-bond-girl-infiltrating-the-uk-nhs

  The Epstein Associate Nobody’s Talking About: The IDF-Linked Bond Girl Infiltrating the UK NHS

  by JOHNNY VEDMORE a month ago in CORRUPTION

  FIFA Corruption, the Panama Papers, the Mossad, and Nicole Junkermann

  I have a story to tell you. A story that causes my heart to pound and my blood pressure to rise as I type each and every word. A true story of a woman of great wealth and power, who rode on Jeffrey Epstein’s “Lolita Express” private jet on several occasions. She appears to be a German-born Israeli state intelligence operative based in London. An ex-model whose name appeared in the Panama Papers from the Mossack Fonseca leaks and who became embroiled in a FIFA corruption scandal with Sepp Blatter and his family. She is perhaps the closest example that you could possibly find to a real-life “Bond Girl.” Yet, she is almost completely unknown to the majority of us.

  This lady has recently infiltrated the NHS through the UK Department of Health and Social Care with the help of Matt Hancock MP, and her presence signifies a major threat to the data security of every citizen of the United Kingdom. Every single piece of data about you, your health issues, your blood type, the model of the wireless pacemaker keeping you alive, every detail of every embarrassing medical problem in the hands of the Israeli state apparatus and potentially sold off to the highest bidder. You may think that this doesn’t concern you. Why would you need to worry about a foreign far-right government which has been proven to meddle in the affairs of our country? Your data would be useless to them, surely? But that’s not the world we live in anymore. Big data is the modern gold rush. The psychologists and marketing agents have mastered how to make you buy things; the next step is for them to successfully master making you do things, and for that kind of control over people, they need everybody’s data.

  When I was first researching the Jeffrey Epstein case, I trawled through every piece of official documentation that was available. I knew what I was looking for and how very dangerous it was. I had begun attempting to identify state assets through their movements, actions, associations, and by good old fashioned detective work. I was interested in identifying any MI5 or MI6 agents, Israeli Mossad, CIA, or any other part of a nation states spying apparatus. It’s possibly one of the most dangerous hobbies on earth, spy hunting, and if I’m honest, I’m not even sure why I’m doing it. Regardless, Jeffrey Epstein’s sweetheart deal was probably what they would give to a foreign intelligence operative. Epstein was a perfect place to begin fishing for potential spooks.

  Once I find somebody who I suspect of being involved in espionage, I will track down all existing information on that individual and build the story of their lives as best as I can. I learn every known habit they have and instead of immediately writing an article about them, I just continue to note their activities with interest. I have been watching many potential state actors for a fair few years. I’ve also missed out on breaking a few good stories by waiting for too long. But I don’t want to simply show you the past as much as I want to show you the present, and even possibly, the future.

  Investigation Manifest

  In the Epstein case, one of the best pieces of evidence which was available to researchers was the flight manifest for his child trafficking molestation machine. There were many coded initials and a few famous names noted in the official documentation. As you probably already know, Bill Clinton and his Secret Service agents had ridden the infamous “Lolita Express” on many occasions. Naomi Campbell, Kevin Spacey, Alan Dershowitz and Chris Tucker also flew on the plane with the billionaire sex offender.

  We all build up recognisable patterns of behaviour over time. When you investigate someone, you usually start by identifying these patterns and then looking for any divergences from the anticipated outcomes. In Epstein’s planes flight manifest, a pattern which was visible from the information available is how he would use his private jet. He would use the plane for two main reasons. Most commonly he would fly himself and a number of his entourage to a destination, or alternatively he would fly people to meet him. The rarest occurrence was when Epstein would fly without any of his usual entourage and just one other passenger. There was only one name that jumped out from the flight manifest as a good example of when Epstein alternated from his routine. His second meeting with Nicole Junkermann.

  As of 2019, Nicole Junkermann’s current business portfolio is very impressive. She’s often described as an ex-model, entrepreneur and investor, but Ms. Junkermann is much more than just what you see at first glance. Born in Dusseldorf, Germany on 27th April 1975, Nicole Junkermann studied Business Administration at the International University of Monaco, and then went onto study Management Development at the prestigious Harvard Business School in the United States. Amongst her many talents she is multilingual and can speak German, English, French, Italian, and Spanish. In 1998, after graduating from the University of Monaco, she co-founded “Winamax,” which was an early online gaming platform that existed before online gaming regulation became a priority for the authorities. Winamax was sold in 2001 and Junkermann would go on to invest in a recently created media rights company called “Infront Sports and Media AG,” where she would soon serve as the Vice Chairman of the Board of Directors.

  The then President and Chief Executive at Infront Sports and Media, Phillipe Blatter.

  In 2002, Junkermann acquired the rights for the 2006 FIFA World Cup in Germany with her relatively new company Infront Sports and Media. The company was best known at this time for its president and chief executive, Philippe Blatter, the nephew of Sepp Blatter, the then president of FIFA. This overt nepotistic corruption left Junkermann’s Infront Sports and Media as the company to market the TV rights to major FIFA tournaments. It went on to acquire the rights to all of FIFA’s World Cups, and even though this deal was watered down in 2006, in 2011 FIFA again gave Infront permission to sell the TV rights, in the Asian markets, for the 2018 and 2022 World Cups.

  During her time at Infront Sports and Media, Junkermann would be caught flying on Jeffrey Epstein’s “Lolita Express” on three occasions. The first flight recorded, on 22nd March 2002, she would share with Epstein, Sean Koo, and one other passenger, but it’s her second trip which really stands out. On Saturday 31st August 2002, Jeffrey Epstein and Nicole Junkermann would fly from Paris Le Bourget Airport to Birmingham Airport, in the UK, alone. They would return to Paris, via the same route, on Monday 2nd September 2002. For Jeffrey Epstein to fly without any of his normally present entourage is very unusual. So what was happening that weekend? I’ve done a lot of research on these dates, but as of yet, I do not have any answers.

  At that time, Junkermann was 27 years old, so it’s very unlikely that they were dating, as everyone knows Jeffrey Epstein isn’t interested in fully sexually developed adults. Finding this anomaly on Epstein’s plane manifest encouraged me to look deeper into the life of Nicole Junkermann, and amongst other things, whether or not she had any links to a state intelligence agency. Were Junkermann and Epstein meeting alone for innocent reasons? Even though Junkerman had made many investments already, she might have been trying to get more funds from an eager investor like Epstein. How Epstein originally accrued his billions is still quite a murky subject in itself.

  Whatever the reason for these two incredibly rich people being together, this meeting was a very private one. Junkermann had also just completed Harvard University’s Program for Management Development, and Jeffrey Epstein had a high-profile relationship with Harvard which, in 2003, led to him donating $30,000,000.00 to the Ivy League college. Was Epstein using the famous American college to recruit for his own businesses or other interests?

  More Epstein later, but firstly, continuing with Junkermann’s career, in 2005 she founded a private equity fund focused on media and sports investments in Asia and Europe called “United in Sports” and managed to raised €242.2 million for the venture in 2007. Her other project, Infront Sports and Media, was ultimately sold to a European private equity firm, Bridgepoint, for €600 million in 2011. In that year Nicole Junkermann had officially become one of the hottest investors in the world. Since her very first acquisitions which I’ve already referred to, Junkermann has invested in or purchased: Shanghai Really Sports, Ziggurat, Thousand-Child, Aloha, Jobbio, Emoticast, Elvie, Auctionata, Coindrum, Spoon Guru, Optiopay, Grabyo, Magnum Global Ventures, Songza, tausendkind, Revolut, Sentient Technologies, Here be Dragons, Soundtrack Your Brand, Groq, Catapult, Delivery Club, Relate IQ, DollarShaveClub, Bruhouse Brewery, Cage Warriors, Eagle Alpha, Gokixx, Rebuy.de, Travelbird, Healthtech Digital, OWKIN, Reporty Homeland Security, and Carbyne911. The latter four of these companies are of significant interest.

  The Israeli Intelligence Connection

  The link between Nicole Junkermann, the Israeli state intelligence services and the Israeli Defence Force is not a tenuous one. The ominously named “Reporty Homeland Security” was the first incarnation of what is now called “Carbyne911” and is referred to as simply “Carbyne.” Described as a “global leader in public safety technology,” Carbyne is a call handling platform app that allows you to, amongst other things, stream any ongoing emergency directly to the responding emergency services. It claims, in the information section of a promotional video on YouTube entitled “Nicole Junkermann presents Carbyne,” that it will:

  “provide a plug and play solution that allows 911 callers to connect their smartphone features to the emergency operator so that the operator can make a better assessment of the emergency. Location data, audio, camera and video access can be shared, providing the operator with greater detail on the situation. The use of Carbyne’s solution will allow emergency management teams to better triage their cases and improve the utilization of downstream emergency services.”

  They promise to combine the use of personal data, location data, live video, data from surrounding wearable tech, and even information from parked smart cars, to deliver more information to the emergency services who should be responding. They can pinpoint your location, even indoors, to within three feet, and they claim that they can even collect data from dropped calls. However, they fail to mention how they’ll get the permission to use such masses of available data. Who are these angels behind this revolutionary technology which aims to get between a victim and the emergency services?

  One of the directors of Carbyne is Nicole Junkermann. The chairman of the board of directors is Ehud Barak, the 10th Prime Minister of Israel, the 14th Chief of Staff of the Israel Defense Forces, former Minister of Defense and former Head of Military Intelligence for Israel. Ehud Barak has had a long history as one of the more public faces of Israeli covert operations. Before he was Prime Minister, Ehud Barak was a big name in the IDF. Through the 1970’s, he led many operations including famously disguising himself as a woman to kill members of the PLO (Palestinian Liberation Organisation). Ehud Barak has already been linked with Epstein, and Benjamin Netanyahu has helped to highlight those links for his own political gain.

  |130x130

  Another of Carbyne’s directors and board members is Brigadier Pinchas Buchris, the former Deputy Commander of an elite IDF operations unit and former Commander of the IDF 8200 Cyber Intelligence Unit. Amir Elichai is the Founder and CEO of Carbyne, he is also a former Israeli Army officer who served in various positions in the special elite forces and the intelligence corps. Alex Dizengof is Carbyne’s Co-Founder & CTO. He’s described as a Software Architect and Algorithms Developer. Dizengof had previously developed machine learning algorithms for robots and mobile platforms, as well as cyber security software for the Israeli Prime Minister’s Office.

  These people have always been serious Israeli State assets and it would be naive to think anything has changed. It seems that Nicole Junkermann has some serious partners, and it makes me wonder whether or not Jeffrey Epstein’s original meeting with the then recently graduated Junkermann was as a recruiter for the Mossad.

  Junkermann’s infiltration of the UK NHS and its Big Data

  The only tiny picture of the Healthtech Advisory Board from .gov

  I watched Nicole Junkermann carefully as she was buying up many start-up tech firms and at the end of 2018 my worst possible fear was realised. Matt Hancock, Member of Parliament for West Suffolk and Secretary of State for Health and Social Care in the UK, appointed Nicole Junkermann to the Healthtech Advisory Board. For the vast majority of people living in the United Kingdom, the NHS is an institution which we cherish and adore. Many of us will protect the National Health Service with our lives because that’s what it has done for us in our darkest days.

  The Healthtech Advisory Board is described as a collection of clinicians, academics, and IT experts. The official government website says “the board will look at how the NHS can harness the potential of technology and create a culture of innovation, with the aim of improving patient outcomes and reducing the workload on NHS staff.” It fails to mention why it requires an Israeli intelligence linked venture capitalist who has been involved in multiple scandals. Their first official meeting took place on 19th November 2018—see Appendix I for the other members of the Healthtech Advisory Board.

  The two members which are of note relating to this story are Nicole Junkermann and Parker Moss, the latter happening to be the Chief Business Officer at OWKIN, which is one of the many companies in Junkermann’s vast portfolio. OWKIN is an AI startup that uses machine learning to augment medical and biology research. On its own, the company would probably be a perfect fit for the future of the NHS, but because of its connection to Nicole Junkermann and Israeli intelligence, OWKIN should be seen as too much of a risk to the data protection for NHS users.

  NJF Holdings website announces NHS big data win

  On June 16th 2019, Nicole Junkerman’s NJF holdings website issued an article under the title “London Hospital’s Could Offer Patient Data to Google-backed AI Startup in a Bid to Develop Better Drugs.” It was exactly as I had expected. The convoluted title was celebrating the fact that OWKIN had already been promised NHS patient data, and they’re already confidently announcing it to their investors, and their other associates. We need to call for Matt Hancock to remove Nicole Junkermann from the Healthtech Advisory Board as of immediate effect, and we should have an inquiry into how NHS data can be protected from hostile foreign intelligence agencies.

  Junkermann and Epstein – Conclusions

  I believe that the future unsealing of previously hidden evidence will confirm that Jeffrey Epstein had been working for multiple intelligence agencies. But he is most likely to have been recruited by the Israeli state. Junkermann has managed to avoid her connections with Epstein being out in the open, until now. But she is skilled at controlling her public profile. Nicole Junkermann has become more powerful over the past eight years, and I have seen negative information relating to her previous scandals being removed from the search results. Go check yourself. Type in Nicole Junkermann on Google search and go through all the articles which appear. They are overwhelmingly positive, or simply relate to one of her businesses, and this is very different to what you would have found only a few years ago. When I first started investigating Nicole Junkermann, there were many negative articles which have all but vanished. I’m not even sure that this story will survive.

  So, I ask you all to share this and publish it on your blogs and websites, and to bring the name Nicole Junkermann into the public eye.

  Also, if I disappear anytime soon, remember. It was probably the Mossad.

  Appendix I

  The other Healthtech Advisory Board members include Rachel Dunscombe, who was the CEO of the NHS Digital Academy and Director for Digital for Salford Royal NHS Group, but since being appointed to the Healthtech Advisory Board, she has also joined KLAS Arch Collaborative as their Global (non-US) Leader and Senior Tech Evangelist. Manoj Badale OBE who is described as a Digital Venture Builder and has business ties with the Murdoch family. David Gann CBE Vice President of Innovation at Imperial College London. Sir Mark Walport, an English medical scientist and former Chief Government Scientific Advisor to the UK Conservative Governments from 2013 until 2017. Nicola Blackwood the Baroness of North Oxford and a member of the House of Lords. Roger Taylor, who is Chair of the Centre for Data Ethics and Innovation. Jeni Tennison OBE, Chief Executive Officer at the Open Data Institute and lead developer for legistlation.gov.uk. Dan Sheldon, who is Head of Well Digital. Daniel Korski CBE, former Advisor to David Cameron and Hamid Karzai’s governments—and is someone who deserves their own article. Michelle Brennan, President of Johnson and Johnson, one of the pharmaceutical heavyweights.

 6. Avatar for Anki Anki says:

  “Alle kameraer” har gjerne en tendens til å svikte når uglene herjer i mosen…c",)

 7. Ikke faen om dette var selvmord!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

9 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.