En av de viktigste støttesidene for Julian Assange er blitt slettet av Twitter

13

En av de største Twitter-kontoene som er viet til å spre informasjon og støtte for WikiLeaks grunnlegger Julian Assange, @ Unity4J, er helt fjernet fra nettstedet. Operatørene av kontoen rapporterer at de ikke har mottatt noen begrunnelse for fjerningen fra Twitters side, og har heller ikke mottatt noe svar på sine klager. Dette skriver Caitlin Johnstone og fortsetter.

Enhver Assange-supporter som er aktiv på Twitter, vil være kjent med Unity4J-kontoen, som oppsto for å bidra til å øke de vellykkede Unity4J-nettvaktene der kjente Assange-forsvarere har stått fram for å snakke ut mot forfølgelsen.

Teammedlemmene i Unity4Js Twitterkonto oppdaget 11. juli at kontoen deres ikke var tilgjengelig. Uansett hva de prøvde fikk de til svar at kontoen var suapendert, De la inn klage til Twitter, men har ikke fått svar på klagen. Per 14. juli 2019 klokka 7.32 norsk tid er kontoen fortsatt suspendert. Christy Dopf i dette teamet skriver:

De «sosiale mediene» og IT-gigantene opptrer som den undertrykkende statens forlengede armer. Som Caitlin Johnstone riktig skriver:

I et korporativt system, der det ikke er non meningsfylt skille mellom korporasjonsmakt og statlig makt, er korporasjonenes sensur de facto statlig sensur. De gigantiske Silicon Valley-selskapene som samordner seg med lysskye statsfinansierte propagandatenketanker som Atlantic Council, blir oppfordret fra Senatet om å bidra til å knuse politisk opprør og å være mål for kontroll av narrativeve fra det amerikanske militæret, er det forsvinnende liten forskjell mellom hva mer og mer som skjer med politiske ytringer hos disse teknologiske gigantene og hva som skjer i åpenlyst totalitære regimer. Den eneste forskjellen er historiene folk velger å fortelle seg selv om dette.

At Twitter opptrer som en korporativ sensurinstans med global makt, kan det ikke lenger herske noen tvil om.

Twitter har slettet 2000 pro-Venezuela-kontoer

Ny utrenskning av dissidentmedia på Facebook og Twitter

De viktigste eierne av Twitter er «de vanlige mistenkte» Vanguard, BlakRock, State Street samt Morgan Stanley.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Selv fatter jeg ikke at ikke bloggen min har blitt slettet enda, da jeg ikke bryr meg det ringeste om hva jeg skriver lenger, og fotografiene mine syder og bobler av hat. Men heldigvis har jeg Steigan å ty til den dagen det skjer:-)

  Minner om betegnelsen stats-/markeds-duopolet. Dette er et tohodet troll som handler til felles beste.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  De sletter veiene til radikalisering. Forskere finner ut hva som de som er “infisert av hat” har lest og sett før de ble radikalisert, og så blir dette forsøkt slettet.

  Om ikke mange radikaliseres gjennom bloggen din, så får den stå, da ytringsfrihet er viktig i våre vestlige demokratier…

  Personlig tror jeg at det er bevisst at man forsøker å få kritikere deprimerte og passive, i steden for sinte nok til å ha lyst til å ta igjen for urettferdigheten, så bare dyrk sinnet ditt.

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  I Vesten kan regimene toe sine hender, da de har outsourcet undertrykkelsen.

 4. De driver også å registerer hvem som bør slettes totalt (hode kappet av), hvem som kan omprogrammeres og hve som de trygt kan ignorere.
  James Corbett laget nylig et par filmer om Silicon Valley og der kommer det tydelig fram. De håper også på å rigge virus til å drepe på bestilling. Det trenger de DNA-innsamling til.

  https://www.corbettreport.com/the-secrets-of-silicon-valley-what-big-tech-doesnt-want-you-to-know/

  https://www.corbettreport.com/from-silicon-valley-to-the-georgia-guidestones/

 5. Avatar for runeulv runeulv says:

  Ja. De begynte med oss, men da vi var borte og hatet ikke minket, så måtte det hardere lut til, og da begynte de å ta vanlige folk og venstresiden.

  Jeg er egentlig ikke så bekymret over dette, da du mister jobben for å være en hater om du viser at du forstår dynamikken, så de som motabeider oss må snakke i kode med hverandre. Når man ikke kan gi riktig forklaring til hvorfor noe man skal bekjempe vokser, men bekjemper det som et farlig mentalt hatvirus man ikke vet hvorfor smitter, så er det ingen god grunn til å forvente at de skal få til oppgaven.

 6. Jeg tror ikke de bryr seg så mye om hva og hvem som hater. De er ute etter å skape mennesket om i sitt bilde, og hatere er lette å lede, bare de får lukte på byttet. Hatere er rett og seltt for ensporet til å være noen utfordring.
  Det er fredsskapere og opplysningsfolk de vil til livs.

 7. Avatar for runeulv runeulv says:

  Og de kalles ikke hatere i sensuristenes verden?

  Jeg synes også du skal vurdere hypotesen om at den vestlige eliten ikke i det hele tatt forstår hva de holder på med, da det er umulig for noen innen eliten å fortelle andre hva de forstår, uten at man blir kastet ut for å tilhøre fienden.

  I steden for å forklare dynamikken, så premierer de forklaringer hvor vi blir de dumme og slemme, mens de blir de gode og opplyste. Sikkert behaglig for de som er innenfor og høyt nok oppe til å bestemme, å bli bekreftet på denne måten, men resultatet blir da avgjørelser basert på ønsketenkning, og ikke basert på en nøytral analyse av hva man ikke bør gjøre om man vil beholde makten.

 8. Den andre partneren til Michael Benneth som James Corbett ikke fikk med navnet på, er Chris Pinto. Jeg la merke til at drøssevis av videoene hans på youtube var slettet. Da R.C Christian dukket opp i Eberton i 1979, hadde han en kontakt der, som disse karene fikk sporet fra til gjennombruddet med å forstå mer om Georgia Guidstones. Det var en mann som hadde spart på dokumentasjon som han hadde i en koffert, og selv om det der ikke ble sagt direkte, skjønte disse nok til at de fant sporet til den opprinnelige identiteten til denne mystiske R.C Christian.
  Det stod jo meget alvorlige ting på disse steinblokkene. Blandt annet at jordens befolkning skulle holdes på et lavt nivå, (500 millioner mennesker,) et nivå som utgjorde 10 % av det vi har i dag. Dessuten stod det : GUIDE REPRODUCTION VISELY som jo indikerte en politisk styring på befolkningsantallet, noe som igjen fører tankene inn på Orwells last warning , der han sier “We will abolish the orgasm.” Dokumentene til Orwell er sperret i 6 år til fra nå, hos Fabian Society. Eric Blair som han heter. Ved å søke Eric Blair og fabian society kom det opp interessante ting. Jeg hadde jo sett bilde av Tony Blair ved Fabian winduet.

  1984 er 100 år etter stiftelsen av Fabian Society.

  Fabian Society ble grunnlagt den 4. januar 1884 i London
  George Orwell, (real name Eric Blair), was educated at Eton College, a well known Illuminati education center – it has produced 19 British Prime Ministers including David Cameron. While at Eton, Orwell was taught French by Aldous Huxley , it was here they became lifelong friends. Huxley, who was also the author of another interesting book, ‘Brave New World’, introduced Orwell to the Fabian society.

  Eugenics er i alle fall tema relatert til Georgia Guidestones.
  Boka som Chris Pinto og Michael Benneth oppdaget var skrevet av identiteten under “R.C Christian” , Common sense renewed, er relatert til en annen bok , slik at de klarte å dekode det hele, og få gjennombrudd, og de laget da dokumentaren Dark Clouds over Eberton.
  For de som vil se intervjuet med Chris Pinto er det i Youtubevideoen

  “SkyWatchTV News 9/15/15: Eugenics and the Georgia Guidestones”

  https://www.youtube.com/watch?v=bS78m-Axptw (Trailer til dokumentaren )

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

5 flere kommentarer

Deltakere