Twitter har slettet 2000 pro-Venezuela-kontoer

0

Nesten 2000 pro-Venezuela-kontoer er blitt slettet av den amerikanske internettgiganten Twitter. Selskapet meldte på sine egne nettsider at det har slettet 764 kontoer i Venezuela som de hevder er under utenlandsk innflytelse. Dessuten har Twitter slettet 1.196 kontoer i Venezuela som de mener er knyttet til «myndighetenes forsøk på å påvirke hjemlig publikum»(!)

Twitter har naturligvis ikke slettet kontoer som er knyttet til kuppmaker Juan Guaidó eller høyreekstreme eksilvenezuelanere. Slik kaster altså nettgiganten seg direkte inn i forsøket på å styrte Venezuelas lovlig valgte president og kaster også alle hemninger mot å opptre både som sensurinstans og politiske aktør.

Twitter skrev også at de har slettet 2.617 kontoer knyttet til Iran.

Som kjent er bruken av sosiale medier helt sentral i USAs oppskrift for regimeskiftekampanjer og «fargerevolusjoner». Twitter bruker altså sin monopolposisjon for å skade Venezuela så mye de kan og støtte det USA-styrte kuppforsøket.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.