Slik taler en Herretenker: – Det finnes ingen plass for de svake!

0
– Det finnes ingen plass for de svake!

Benjamin Netanyahu holdt nylig en tale og ifølge en tweet fra hans kontor sa han følgende:

Den svake smuldrer opp, blir slaktet og slettet fra historien mens den sterke, på godt og ondt, overlever. De sterke blir respektert, og allianser blir laget med de sterke, og til slutt blir fred gjort med de sterke.

Kommentarer er i grunnen overflødige. Vi så jo denne tenkninga demonstrert her:

Israel feirer sine 70 år: slakter ned 55 palestinere i Gaza

Fadi Abu Salah, en av demonstrantene som ble drept av israelske styrker 14. mai 2018.
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelLønnsfesten fortsetter for direktørene i helseforetakene
Neste artikkelUSA hadde krigsplaner om å «utslette Sovjetunionen og Kina som samfunn»
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).