Israel feirer sine 70 år: slakter ned 55 palestinere i Gaza

4
Fadi Abu Salah, en av demonstrantene som ble drept av israelske styrker 14. mai 2018.

Israelske styrker har slaktet ned minst 55 palestinere ved grensegjerdet til Gaza. Sinte demonstranter har protestert i forbindelse med at USA åpnet sin ambassade i Jerusalem. Blant de drepte palestinerne er fem barn og blant de sårede er 122 barn og 44 kvinner.

27 av de sårede er meget alvorlig såret, 59 alvorlig såret mens 1617 er moderat eller lettere såret.

Det er Information Clearing House som skriver dette etter en gjennomgang av de tilgjengelige nyhetsmeldingene.

Kuwait har bedt om hastemøte i FNs sikkerhetsråd for å diskutere volden mot palestinerne i Gaza. Men USA har allerede blokkert en oppfordring om en uavhengig granskning av volden på Gaza-stripa, skriver NRK.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for baluba baluba says:

    Vi før på rundt en million såkalte palestinere og folketallet øker stadig. Hvordan skal dette ende? Jeg har selvsagt ikke tatt stilling til noen side her selv om jeg påpeker dette. Støre betalte fanger norske lønninger i fengselet (pågår ennå) og Arafat ble søkkrik. Jeg mener vi må bruke pengene våre her hjemme og ikke mobilisere til konflikter. Vi før på nok folk som det er her hjemme.

  2. Avatar for karl karl says:

    Baluba burde snart ta stilling til hva Palestinakonflikten egentlig dreier seg og ikke lage mer baluba enn hva han eller hun allerede har laget. Selv Kåre Willoch forstår at Israel nå er på vei mot en katastrofe for seg selv hvis landet ikke endrer kurs.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.