“Vi beklager teknisk svikt ”

0
Atlantic Council Freedom Awards med blant annet Madeleine Albright ("500.000 døde barn i Irak var verdt det") CIA-informanten Carl Bildt og Bana, jenta som tryglet USA om å starte verdenskrig.

Av Eva Thomassen.

“The Oscar goes to”: ……

“Fake News»

“Først vil jeg takke mamma og pappa som har gjort det mulig at jeg kan skrive…» (jeg ser opp mot himmelen og vet at pappaen min hatet Hollywood og alt hva USA står for).

Jeg ville være i ekstremt dårlig selskap om jeg «vant» en Oscar. Oscar blir ikke gitt sånne som meg. Oscar er for sånne som «White Helmets», forkledd i en propagandafilm om dem. Lederen for White Helmets kunne riktignok  ikke selv motta prisen. Han står på USA sin terrorliste og fikk derfor ikke visum til USA.

«Utstillingsdokka» Bana fra Øst-Aleppo fikk æren av å underholde under showet.. En 7 år gammel jente fra Øst-Aleppo som ble flittig brukt som «stemmen på twitter» som ba Trump gjerne starte en tredje verdenskrig for å stoppe «Assad» og «Putin».

Et barns bønn til USA om å invadere Syria.  Bana var ikke en hvilken som helst stemme fra Øst-Aleppo. Hun har en pappa som er del av Al-Nusra- bodde vegg i vegg med hovedkvarteret til terrorgruppa.

Så kynisk er USA at de bruker uskyldige barn som narrativ for invasjon av Syria. Etter Øst- Aleppos «fall» satt Bana plutselig på fanget til Erdogan. I Tyrkia. Med et tyrkisk statsborgerskap som inngangsbillett til alle «Friends of Syria». Med syrisk pass ville ikke Bana kommet lovlig inn i Tyrkia engang… Rundt Erdogan sto pappaen og mammaen til Bana. «The Muslim Brotherhood» hadde fått audiens hos Pater Familias himself.

Bana ble med ett omskapt fra å være vår «stemme» i Øst-Aleppo til reisende maskot for «fred» i Syria. Bak ryggen hennes fortsetter imidlertid Erdogan sitt blodbad i Syria, men han står ikke i manus.

Bana går fra scene til scene. FNs hovedforsamlings ga talerstolen  til henne..

Den siste prisen Bana fikk var «frihetsprisen»  fra Atlantic Council. Madeleine Albright ble også hedret med samme pris ved samme anledning . Hun vi husker da hun på spørsmål om de 500 000 barna som ble drept i Irak av USA svarte: «It is a hard choice, but we think the price is it worth it».

Bana og Madeleine Albright under prisutdelingen i Atlantic Council.  I bakgrunnen Carl Bildt.

Sånn takker Bana for prisen (med tydelig stemme på «øret»)

Journalist og en av de fremste i verden om krigen mot Syria Eva Bartlett, skriver dette om denne prisen og om prisvinnerne Bana og Madeleine Albright.

Det er imidlertid opprettet en ny pris «Teknisk svikt» prisen. Innstiftet av facebook i juni 2018.

And The winner is…: «Klassekampen»

Vi vant over Oscar. Vi vant over Atlantic Council. Vi vant over «Bana». Vi vant over CIA- babyen, de 3 ganger Nobel-fredsprisnominerte, White Helmets. Vi vant over de hemmelige fiendene våre.

Men, for å vinne denne prisen er det mange konkurrenter man må kjempe mot. Det var mange nominerte og konkurransen er knallhard.  Litt sånn «hvem skal ut». Det brukes skitne triks for å få oppnå prisen. Det var langt fra gitt at man ville gå seirende ut av denne kampen.  Her var det intet gitt på forhånd. Juryen er hemmelig. Det er også de nominerte. Man vet ikke hva juryen legger vekt på. Det er ulike konkurranseregler. Noen måtte blottlegge manus i full offentlighet. De andre fikk mulighet til å jobbe bak nedtrukne gardiner. Juryens begrunnelse er hemmelig.

Spøk til side.

Historien sluttet godt. Jeg fikk tilbake kontoen Facebook opplyste de hadde slettet permanent. Årsaken til at jeg fikk slettet kontoen er ikke kjent og kommer aldri til å bli det.

Noen der ute blir beskyttet av Facebook. Kontaktet jeg Facebook fikk jeg robotsvar. 4 ganger – 4 robotsvar. På engelsk:

Klassekampen kontaktet Rune Paulsrud , Country Director for Facebook Norge. Svaret var et standardsvar på engelsk. Men, han har en Facebookside. Derfra søker Facebook etter «SMB Sales Manager, Nordics». Så fikk Klassekampen plutselig svar fra kommunikasjonsmedarbeider Camilla Nordsted i Facebook Norden.

Ifølge Nordsted ble kontoen slettet ved en feil.

«Teknisk svikt»

«Eva Thomassens konto ble fjernet ved en feil. Dette skyldes en teknisk svikt, men den har nå blitt gjenopprettet. Vi beklager eventuelle ulemper denne feilen har forårsaket», skriver Nordsted i en e-post.

Denne mailen fra Facebook har derimot ikke havnet i min innboks…

Selv etter at Facebook skiftet mening etter press opplyser ikke Facebook hvorfor de stengte kontoen min. Fortsett grubler jeg over hvem disse fiendene mine er. Vil de på ny starte med å rapportere meg til Facebook?

Fikk jeg en indikasjon da Azas Luri skrev dette under mitt innlegg som ble delt på gruppa  «Urett Avsløres»? En gruppe med 10 500 medlemmer Han skriver, sitat: «Hun er helt patetisk og jeg og flere andre gjør alt vi kan for å rapportere henne og hennes like sinnsforvirrede supporterte blokkert».

Her er innlegget mitt.

Hvem er Azas Luri? Og hvem er de «andre» han refererer til? Jeg oppfordrer de «andre» til å være ærlige og stå fram om de er del av dem som rapporterer arbeidet mitt til Facebook! Facebooksiden til Azas Luri er tom. Nesten tom. Trykker man på «liker» finner man et uttal kurdiske grupper. Alt fra Israel-Kurdistan-relations til YPG-Sniper-Team.

Jeg vil på min måte takke for felles kamp mot en gigant vi ikke kan stole på, men som det er mulig å vinne over. Takk til steigan.no for dette, dette og dette. Takk til Klassekampen for dette og dette. Takk til Herland Report for denne og denne. Takk til ABC Nyheter for denne. Takk til Derimot.no for denne.

Alle vennene mine på Facebook, en nylig opprettet støttegruppe på Facebook: «Støtt Eva. Hun er en stemme her. Ikke la MSM vinne».

«Babyen» min:  Facebook-gruppa: «OPPHEV SANKSJONENE MOT SYRIA». Og, alle de flere hundre nye vennene jeg har fått på en ny konto jeg fikk hjelp til å opprette på Facebook.

Så vil jeg takke for alle mailene jeg har fått, henvendelser fra utenlandske aviser. Og, alle de andre hundrevis som har delt nyheten om at Facebook ville ha meg av vegen. Alle syrere som har lovet å spre nyheten om at Facebook har stengt deres stemme ute og som vil gjøre alt de kan for å påvirke Facebook til å ombestemme seg… Så vil jeg takke skjebnen for at sjefen ikke oppdager at jeg stjeler noe av arbeidsuka på 37 ½ timer til fredsarbeid.

Jeg vil invitere alle nye venner til å bli med på den opprinnelige Facebooksiden min. Til slutt. Jeg har en bønn. Er det noen der ute som kan hjelpe meg med sikker lagring av all info etc. som jeg har liggende på min Facebook?

Dette er noen av menneskene som kjemper mot barbarene fra Norge. Overhoder for ulike kirkesamfunn i Syria.Jeg møtte disse kjempene i Damaskus i 2016.

Til og med Kristelig Folkeparti støtter denne krigen!

 

Les også:

Facebook styrker forbindelsen til djupstaten i USA

I en meddelselse til offentligheten skriver Facebook på sine egne nettsider at de er stolte over å ha inngått et partnerskap med Atlantic Council.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSA vurderer å trekke seg ut fra Tyskland
Neste artikkelRussland kvitter seg med halvparten av sine dollarobligasjoner