Novichok – en klikkbonanza!

0
En stund var mediene overfylt av Skripal-saka. Konklusjonene hang løst. Bevis ble ikke framlagt. Og så: den store tausheten.

Vi må spørre oss selv: Hvordan skal vi noensinne kunne stole på dømmekraften til Solberg, Søreide et al? De har satt forholdet til et av våre nærmeste naboland i fare og ødelegger både for norsk næringsliv og mellomfolkelige relasjoner. For hva? For å være på parti med landet som løy for å ødelegge Irak? Er dét venner å ha, altså venner som driver med løgn og bedrag?

Bare timer etter et påstått drapsforsøk med gift går hele NATO-banden ut og erklærer at «Russia did it».

Å bla seg bakover på Twitter, nettaviser og Facebook er kostelig. For en skråsikkerhet! Jeg har plukket ut noe småtteri og måtte virkelig beherske meg for ikke å dele en hel rekke andre.

Selv om vi kan le av dette sinnsyke sirkuset er det mest av alt meget alvorlig. Det viser hvor blodtørstige politikere som styrer landene våre, hvordan de blåser i internasjonale lover og prosedyrer og gjør alt de kan for å eskalere aggressivitet mot Russland. Og den norske regjeringen er med «på laget».

Men knapt noe av det vi fikk servert «hang på greip».

Les resten på bloggen til Kari Angelique Jaquesson

Forrige artikkelStans isolasjonen av Julian Assange
Neste artikkelKina og Russland nå offisielt allierte