Novichok – en klikkbonanza!

0
En stund var mediene overfylt av Skripal-saka. Konklusjonene hang løst. Bevis ble ikke framlagt. Og så: den store tausheten.

Av Kari Angelique Jaquesson.

Vi må spørre oss selv: Hvordan skal vi noensinne kunne stole på dømmekraften til Solberg, Søreide et al? De har satt forholdet til et av våre nærmeste naboland i fare og ødelegger både for norsk næringsliv og mellomfolkelige relasjoner. For hva? For å være på parti med landet som løy for å ødelegge Irak? Er dét venner å ha, altså venner som driver med løgn og bedrag?

Bare timer etter et påstått drapsforsøk med gift går hele NATO-banden ut og erklærer at «Russia did it».

Å bla seg bakover på Twitter, nettaviser og Facebook er kostelig. For en skråsikkerhet! Jeg har plukket ut noe småtteri og måtte virkelig beherske meg for ikke å dele en hel rekke andre.

Selv om vi kan le av dette sinnsyke sirkuset er det mest av alt meget alvorlig. Det viser hvor blodtørstige politikere som styrer landene våre, hvordan de blåser i internasjonale lover og prosedyrer og gjør alt de kan for å eskalere aggressivitet mot Russland. Og den norske regjeringen er med «på laget».

Men knapt noe av det vi fikk servert «hang på greip».

Les resten på bloggen til Kari Angelique Jaquesson

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelStans isolasjonen av Julian Assange
Neste artikkelKina og Russland nå offisielt allierte
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).