Tyrkia støtter IS

1

Sveriges TV4 intervjuet utenriksreporter Stefan Borg 22.06.2015 om Tyrkias støtte til Den islamske staten

Dette bekreftes av en lang rekke kilder:

Turkey is supporting IS

ISIS fighter claims Turkey funds the jihadist group

Why does Turkey support the islamic state?

Turkey Supports and Provides Protection to Islamic State (ISIS): Witnesses

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

  1. Dette er den gamle leksen helt fra Vietnamkrigens tid, Sverige greier å legge fram nyheter fra en krigssone som vi ikke får tilgang til her i landet. Her er det bare dilting etter USA som gjelder, vi lever i et land uten sjølstendig utenrikspolitikk, og med media som ikke har evnen eller viljen til å trekke egne slutninger. Vi har en utenriksminister som kommer med løgner om at Assad har brukt kjemiske våpen mot sitt eget folk, han deltok i et møte med 20 utenriksministre i Paris nylig i den såkalte koalisjonen mot IS. Hans konklusjon var at det kom til å ta lang tid. Hvilket oversatt betyr at Norge sammen med sine allierte ønsker at IS skal kjempe lengst mulig mot regimet i Syria for om mulig å beseire det. Det hadde vært en enkelt sak å slå ut IS militært av 20 av verdens rikeste land om viljen hadde eksistert.
    Den vestlige verden er fortsatt besatt av kald krig tenkere, Syria er pro Russland, derfor er det bedre at hundretusener blir drept og mange millioner blir drevet på flukt enn at de utenlandske terroristene i Syria bekjempes. Men slikt kan de ikke si direkte, folk flest liker ikke IS sine masseslaktinger av uskyldige mennesker. Her i landet eksisterer det ingen parlamentarisk opposisjon mot regjeringens linje. SV er opptatt av overbud i antall syriske flyktninger som skal bringes til Norge, aldri et pip i protest mot regjeringens indirekte støtte til IS. Norge har jo anerkjent «opposisjonen» som den legitime representant for det syriske folk, og opposisjonen består som kjent i hovedsak av Al Queda og IS. Tsjekkia er det eneste landet i Europa som fortsatt har ambassade i Damaskus.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.