Deeyah om sin nye film JIHAD – a story of the others

Den prisbelønte filmskaperen Deeyah er ute med en ny film: JIHAD – a story of the others. Her forteller hun om filmen og hva hun fant ut under arbeidet med den.

  2 kommentarer til “Deeyah om sin nye film JIHAD – a story of the others

  1. 16. juni 2015 klokka 12:55

    Klok dame!

  2. Harald Asheim
    19. juni 2015 klokka 12:23

    Høyres jo psykologisk rasjonelt ut. For e fleste kan jo forstå at må være trasig å stå utenfor og bli sett på som klient, utgift, eller problem. Da må jo et intenst liv som jihadist, med løfte om paradis etterpå, kunne lokke.
    Det skremmende er da at mange muslimske foreldre gjør sitt beste nettopp for skjerme avkommet mot det de oppfatter som “vestlig umoral og dekadanse”, og i stedet lar dem pugge Koranen på arabisk. Dette må jo gi godt utgangspunkt for fremtidig utenforskap.

Legg inn en kommentar