Deeyah om sin nye film JIHAD – a story of the others

0

Den prisbelønte filmskaperen Deeyah er ute med en ny film: JIHAD – a story of the others. Her forteller hun om filmen og hva hun fant ut under arbeidet med den.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– Nuke Russia? The warlords of Washington haven’t ruled it out
Neste artikkelHellas får ingen kreditt, men gjett hvem som får
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).