Walesa: – Vesten må true Russland med atomvåpen

3
Lech Walesa

Fredsprisvinnere er noe for seg sjøl. I Det hvite hus sitter fredsprisvinner Barack Obama og har bombet flere land enn knapt noen president før ham. Den rekorden er det umulig å slå. Men polske Lech Wałęsa, som fikk fredsprisen i 1983, og har vært president i Polen, synes også han må være med. Han mener at Vesten må true Russland med atomvåpen, i følge International Business Times:

Former Polish President Lech Walesa told a Ukrainian magazine that the West should confront Russian President Vladimir Putin with its own arsenal of nuclear weapons to curb what he called Russian aggression. Much like other Polish politicians, Walesa has spoken out against Russia numerous times since the beginning of the Ukrainian crisis last year.

The West must do everything possible to curb Russian aggression, including “sending in nuclear missiles,” said Walesa. “It’s important to show we have them, and that they are better than Russia’s.” Walesa, who started his political career as an anti-communist trade union activist in the 1970s, was fundamental in seeing Poland’s transition from a communist state to the Republic of Poland during his five years as president from 1990 to 1995. He was persecuted by Poland’s communist government during his early years in politics.

Da har han kanskje gjort seg fortjent til enda en fredspris?

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

 1. «Man kan høre villdyr brøle» stod det i et av Nostradamus vers. Dette skulle skje før kaoset skulle bryte ut. Det begynner å bli en del villdyr fra dette landet, Polen. Hva er det som gjør dem så betingelsesløst lystne, uten hemninger, på å legge seg flate for imperialistene?

 2. «Walesa: – Vesten må true Russland med atomvåpen» (IBT)

  Dette er et rent propagandautspill fra IBT (som er et klart anti-russisk organ), rettet mot vestens egne borgere.
  (Dessuten, å ta uttalelser og «nyheter» fra offisielt Ukrainsk hold for tiden alvorlig er som å tro på en aggressiv psykotiker.)

  USA-NATO har allerede en «first strike doctrine» for atomvåpen, etablert i 2005, under G W Bush.

  Blant de åtte kriteriene finner vi: «To ensure US and international operations are successful.» Uten omsvøp, enkelt og direkte.
  Jf. http://en.wikipedia.org/wiki/Doctrine_for_Joint_Nuclear_Operations

  Dette faktum om oss selv (USA-NATO) nevnes ikke ofte i vestlige medier, og særlig IKKE i sammenheng med Russlands påberopte «atomtrusler».

  Disse svartruslene er – når man leser hva russerne, f.eks. Putin, faktisk har sagt og sier – påminnende reaksjoner mot vestlig militært press og truende utspill mot Russland. «[…] in an important and somewhat unexpected provision, the new nuclear doctrine rules out launching the Russian nukes in a “preemptive” first strike against an enemy — most likely the United States or its NATO allies.»
  Jf. http://www.inquisitr.com/1669662/russian-nuclear-plan-putin/

  Russerne er også nøye med å si i fra at de ikke ønsker å presses til å måtte forsvare seg mot atomvåpen med atomvåpen, siden de ser at det vil legge jorden øde.
  Jf. http://rt.com/op-edge/236175-president-putin-military-doctrine-document/

  USA-NATOs atomvåpen-doktrine om angrep med atomvåpen er, i kombinasjon med det vestlige statskuppet i Ukraina, årsaken til at Russland nevner sine atomvåpen. Og oppdaterer dem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.