Sahra Wagenknecht: EU policy has destroyed Ukraine and damaged Europe

0

https://youtube.com/watch?v=yKF15uQWsgw%3Ffeature%3Dplayer_embeddedframeborder%3D0allowfullscreen

Tale av Sahra Wagenknecht i den tyske forbundsdagen. Les teksten her.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelStoltenberg: – NATO har ikke noe ansvar for flyktningekatastrofen
Neste artikkelUS spesialkommandoer i 81 land (sjekk ditt eget)
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).